Word zichtbaar met jouw bedrijf!

Herken jij dit...

 • Je wilt meer zichtbaar worden, maar ook trouw blijven aan jezelf en authentiek zijn
 • Je weet dat je meer van jezelf moet gaan laten zien, maar hebt geen idee waar te beginnen
 • Je voelt je ongemakkelijk als iemand je op een netwerkborrel vraagt: en wat doe jij?
 • Je wilt je zichtbaarheid vergroten door meer met video of podcast te gaan doen, maar vindt die stap ook super spannend
 • Je hebt het gevoel 10.000 ballen omhoog te houden en vindt het lastig om focus aan te brengen in je bedrijf
 • Je hebt een haat-liefde verhouding met social media en post het liefste alleen vanuit inspiratie
 • Je wilt meer klanten aantrekken, maar bent bang om verkoperig over te komen
 • Je denkt regelmatig: ik ben nog steeds niet zover als dat ik zou willen dat ik was op deze leeftijd

Jij wilt graag...

 • Meer zichtbaar worden bij nieuwe klanten
 • Je meer durven uitspreken en zeggen waar jij voor staat
 • Met trots je diensten presenteren als iemand vraagt: En wat doe jij?
 • Meer zelfvertrouwen als je voor de camera staat of je verhaal deelt in een interview, op het podium of in een podcast
 • Niet meer bang zijn voor kritiek van anderen en wat zij wel niet van je zullen vinden
 • Diep van binnen voelen dat je goed genoeg bent om een succesvol bedrijf te runnen
 • Veel meer in verbinding staan met jezelf en keuzes maken die bij jou passen (zoals stoppen met bepaalde opdrachten of minder werken in loondienst)

Hoe ziet het Zichtbaarheid Traject eruit?

 • 3 of 6 maanden persoonlijke begeleiding van Zichtbaarheid Coach Anne Neijnens
  Als je JA zegt tegen het coachingstraject, gaan we samen aan de slag met het vergroten van jouw zichtbaarheid zodat je vol zelfvertrouwen jezelf en je diensten kunt presenteren! Elke maand heb je twee online 1-op-1 gesprekken met mij. Tijdens de coaching transformeren we jouw grootste belemmeringen tot inspirerende actiestappen. De sessies dringen door tot het onbewuste, daar waar échte verandering mogelijk is. Ik maak hiervoor gebruik van technieken zoals hypnose, systeemopstellingen en visualisaties. Ik pas deze methodes niet alleen op jou toe, maar leer je ook tools zodat je inzicht krijgt in wat je werkelijk nodig hebt om jezelf echt te laten zien!
 • Wekelijkse begeleiding via WhatsApp
  Coaching betekent voor mij niet alleen gesprekken en daarna doei. Coaching betekent voor mij ook begeleiding op de momenten tussen onze sessies waarin je een succes wilt delen of een lastige kwestie wilt bespreken. Daarom hebben we wekelijks contact via WhatsApp. Elke maandag stuur ik je een accountability appje, zodat je doet wat je zegt en zegt wat je doet. Ik geef je een liefdevolle schop onder je kont waar nodig 😉
 • Super mooi welkomstcadeau
  Tijdens ons traject krijg je een prachtig cadeau van mij wat jou helpt om nog meer voor jezelf te gaan staan en zichtbaar te worden. Ik kan nog niet te veel verklappen, maar het ruikt heerlijk!

Ervaringen van andere ondernemers

Miranda Endhoven
Miranda EndhovenOnline Business Expert
Lees verder
Ik kwam Anne tegen in een podcast, het verhaal van Anne raakte me. Ze vertelde dat ze zelf niet zag hoe goed ze bezig was en welke successen zij had bereikt. Ik herkende mij hier heel erg in. Ik ben 5 jaar ondernemer en het gaat lekker, maar ik stond (jup, stond) nog niet helemaal in mijn kracht. Door de coaching met Anne voel ik me veel meer mezelf en durf ik dat ook uit te stralen naar anderen. Ik heb een podcast waarin ik mijn ideeën blootleg. Ik durf me meer uit te spreken naar anderen en veel meer voor mijn producten/diensten te staan. Het fijne aan de coaching met Anne vond ik de gesprekken, maar ook vooral dat ze zegt: "Laat het maar bezinken, je hoeft niks te doen dat komt vanzelf." Ik dacht eerst dat dat niet zou kunnen, maar ze heeft gelijk!
Inge Beek
Inge BeekRemedial Teacher, Rekenspecialist, Gedragsspecialist & Coach
Lees verder
Gedurende het coachingstraject met Anne heb ik in twee maanden mijn bedrijf van niks tot 'klaar voor de start' opgebouwd. De onderwerpen die we bespraken, varieerden van het praktisch vormgeven van mijn onderneming tot dieper onderzoek naar mezelf en mijn doelen. De sessies waren altijd een feestje. Serieus, maar met een vrolijke noot tussendoor. Ik keek er elke keer naar uit om weer met Anne te kunnen overleggen. Tussendoor was ze altijd beschikbaar voor advies en vierde ze behaalde successen met me mee. De coaching heeft me beter naar mezelf als ondernemer laten kijken. Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen en Anne heeft me laten zien op welke manier ik kan denken om zo tot de volgende stap te komen. Hierdoor ben ik twee dagen minder gaan werken in loondienst en verwacht ik over zes maanden fulltime ondernemer te zijn. Dankjewel voor alles, topper!

1-op-1 Zichtbaarheid Traject

3 maanden traject

Persoonlijke begeleiding voor ondernemers
497 excl. btw
 • 6x online 1-op-1 sessie van 60 minuten
 • Wekelijkse begeleiding via WhatsApp
 • Accountability & liefdevolle schop onder je kont
 • Super mooi welkomstcadeau 🙂

6 maanden traject

Persoonlijke begeleiding + bedrijfsvideoportret voor ondernemers
997 excl. btw
 • 12x online 1-op-1 sessie van 60 minuten
 • Wekelijkse begeleiding via WhatsApp
 • Accountability & liefdevolle schop onder je kont
 • Super mooi welkomstcadeau 🙂
 • Videoportret van jouw bedrijf (bekijk hier een voorbeeld)

Hoi! Ik ben Anne

Toen ik 10 jaar geleden afstudeerde aan de opleiding Journalistiek had ik twee keuzes: een baan in loondienst vinden óf freelancer worden.

Ik solliciteerde me een ongeluk, maar nergens werd ik aangenomen omdat ik nog geen werkervaring had en dus besloot ik na de zoveelste afwijzing: ik word ondernemer!

Vol enthousiasme maakte ik een bedrijfsplan en investeerde ik in een professionele videocamera. Via vrienden en familie kreeg ik de eerste opdrachten en zo begon mijn ondernemersavontuur. 

In het begin was ik al lang blij als een opdrachtgever met mij wilde samenwerken. Ik dacht dan echt: maar er zijn nog zoveel anderen die zoveel beter zijn dan ik! Ik maakte dan een mooi vriendenprijsje, in de hoop dat ze een volgende keer weer aan me zouden denken.

Helaas had ik zelf niet in de gaten hoe ik op deze manier van ondernemen een gat voor mezelf aan het graven was…

Diep van binnen was ik heel onzeker over mijn eigen kunnen. Ik was super perfectionistisch en vergeleek mijn werk altijd met dat van andere ondernemers die al jaren bezig waren. Overal zag ik wel dingen die beter/mooier/effectiever hadden gekund. Langzaamaan overtuigde ik mezelf ervan dat ik helemaal niks kon.

Ik was niet goed genoeg om een baan te krijgen en nou kon ik ook nog niet eens een succesvol bedrijf runnen! Wat voor een mislukking was ik wel niet.

De druk die ik op mezelf legde was hoog. Heel erg hoog. Met als gevolg: weinig goed betalende klanten, financiële stress, continu afhankelijk zijn van mijn ouders & vriend, lichamelijke problemen, paniekaanvallen en uiteindelijk overspannen.

Ooit zat ik vol energie en creatieve ideeën, maar nu zat ik thuis huilend op bed. Dit was niet hoe ik me het leven van een 25-jarige had voorgesteld!

Ik besloot om te stoppen met mijn toenmalige bedrijf en zocht een baan in loondienst buiten mijn vakgebied. Een paar maanden voelde ik me daar heel goed bij, want eindelijk kon ik bewijzen dat ik wél mijn eigen geld kon verdienen en toch iets waard was.

Maar die vreugde was van korte duur. Ergens in mij knaagde er iets. Was dit hoe ik mijn leven wilde leiden? Wilde ik voor altijd werk doen wat eigenlijk niet helemaal bij mij paste? En als dit het niet was, wat dan wel?

Ik moest mezelf opnieuw ontdekken en stortte me op alles wat met persoonlijke ontwikkeling te maken had. Hypnose, Osho meditatie, ademsessie, voetreflex, tarot reading: noem het maar op, ik heb het gedaan.

Door te werken aan mijn angsten en belemmerende overtuigingen ging er een hele nieuwe wereld voor me open en leerde ik zoveel andere kanten van mezelf kennen. Ik durfde vaker mijn mening te delen, ik kon beter nee zeggen tegen anderen en ik had geen paniekaanvallen meer in de supermarkt (en ook niet in het vliegtuig, de bioscoop, op festivals of thuis). Ik startte naast mijn baan in loondienst zelfs een nieuw bedrijf: mijn eigen biologische theemerk.

De keerzijde van mijn innerlijke proces  was dat ik steeds minder goed aansluiting vond ik mijn directe omgeving. Mijn man en sommige vrienden vonden me een beetje zweverig en konden de vele business ideeën die ik had soms niet meer volgen. 

Anne Neijnens Vrouwenbazen podcast workation ondernemende vrouwen ondernemers

Ik op mijn beurt begreep hen weer niet. Waarom leefden ze zo op de automatische piloot en deden ze dingen waar ze eigenlijk niet echt gelukkig van werden??

Ik voelde me alleen en niet gehoord, totdat een ondernemer die ik via internet kende, vertelde dat ze in een mastermindgroep zat. Een club van gelijkgestemde ondernemers die 1x per maand bij elkaar kwam om te sparren. Dat leek me ook wel iets voor mij! Ik had ontzettend veel behoefte aan support en advies van mensen die mij wél snapten. En van mijn eerste onderneming had ik geleerd dat ik niet alles in mijn eentje moest willen uitvogelen 🙂

Ik schreef me in voor de mastermind en binnen een jaar tijd groeide mijn bedrijf van 0 naar 15 horeca klanten. Ik was trots dat mijn thee werd geserveerd door heel Nederland, maar achter de schermen had ik moeite om alle ballen hoog te houden. Ik had ondertussen nog steeds een baan in loondienst en wilde ook een goede vriendin/dochter/collega zijn. Bijna stond ik weer op het punt om onderuit te gaan, totdat één van mijn mastermind maatjes me de vraag stelde: “Sta je wel 100% achter je bedrijf?”

BAM! Die vraag sloeg in als een bom. Al langere tijd had ik het gevoel dat ik veel meer voor anderen wilde betekenen. Ik zat erover na te denken om een coachingsopleiding te volgen, want regelmatig kreeg ik vragen over hoe ik me had ontwikkeld en het gaf me dan zoveel voldoening om anderen te kunnen helpen.

Maar.. stoppen met mijn theemerk? Dat voelde als wéér een faal en bovendien geloofde ik echt in mijn product (ik voelde me alleen zelf niet geroepen om de onderneming nog verder uit te bouwen). Stiekem wist ik natuurlijk al lang welke richting ik op wilde, maar het was niet tot dat moment in de mastermind dat ik een keuze durfde te maken: ik stop en ga mijn bedrijf verkopen.

In werkelijkheid duurde het nog een tijdje voordat mijn bedrijf echt verkocht was, maar met alleen die beslissing al kwam er zoveel ruimte voor iets waar ik voelde dat ik een ontzettende impact kon maken: ondernemers begeleiden om meer zichtbaar te worden en 100% voor hun bedrijf te gaan staan.

In 2017 volgde ik verschillende opleidingen, zegde ik mijn baan in loondienst op en startte ik mijn eigen coachingspraktijk.

Inmiddels heb ik al vele ondernemers mogen begeleiden in mijn 1-op-1 coaching, masterminds & retreats. Het maakt me zo ontzettend blij als een ondernemer eindelijk zichzelf durft te laten zien, helemaal trots is op dat wat ze te bieden heeft en gewoon voelt dat alles klopt. Want dát is aantrekkelijk voor nieuwe klanten.

Je kunt namelijk nog zoveel marketing, sales en strategie technieken uitvoeren: als jij diep van binnen niet overtuigd bent van jezelf en vertrouwen hebt in de diensten die je levert dan gaat je bedrijf niet die vrijheid opleveren waar je nu naar op zoek bent.

Ben je klaar met ongemakkelijk over jezelf vertellen op een netwerkborrel? Verlang je naar een onderneming waarin je jezelf durft te laten zien zonder je druk te maken over kritiek? Dan ben ik de coach waar jij naar op zoek bent!

Vraag kennismakingsgesprek aan

Plan hieronder jouw afspraak in met mij om te ontdekken hoe jij meer zichtbaar kan worden!