GRATIS INZICHTMAAND

1 t/m 28 februari 2018

20 DAGEN, 20 VRAGEN

Twijfel je of het werk dat je nu doet wel echt iets voor jou is? Maak jij je zorgen dat je nooit het juiste ‘business idee’ gaat vinden om je bedrijf te starten? Of droom je ervan om eigen baas te zijn en iets te doen waar je echt gelukkig van wordt?

De hele maand februari ontvang je gratis elke dag een inzichtsvraag die mij ontzettend geholpen heeft om uit te zoeken wie ik ben en wat ik écht wil en waardoor ik uiteindelijk mijn baan in loondienst heb opgezegd om te reizen en online te ondernemen.

Ik weet hoe het voelt om opeens niet meer zo zeker te weten of dat wat je nu doet je wel helemaal gelukkig maakt. Toen ik 3 jaar geleden na mijn burn-out een nieuwe onderneming wilde starten, was ik super onzeker en zoekende.

Ik wist wel dat ik iets anders wilde in mijn leven, maar wat en hoe precies was nog onduidelijk.

Als iemand me de vraag stelde ‘En wat doe jij in het dagelijks leven?’ mompelde ik iets over mijn werk en vage toekomstdromen en bracht ik het gesprek snel op een ander onderwerp.

Ik had gewoon echt geen idee welke keuze uit alles wat ik had bedacht de juiste was!

Niet wetende welke richting ik op moest, begon mijn innerlijke zoektocht naar wat dan echt mijn ding was. En van daaruit bouwde ik een business waar ik 100% gelukkig mee ben.

De beste inzichtsvragen van de afgelopen jaren heb ik voor je verzameld, omdat ik weet dat je nog zoveel meer te bieden hebt dan wat je nu doet. En dat weet je stiekem zelf ook wel 😉

WAT GAAN WE DOEN?

Het is heel simpel en makkelijk.

Van 1 t/m 28 februari 2018 ontvang je elke dag een inzichtsvraag om voor jezelf te beantwoorden (en met de groep te delen als je daar behoefte aan hebt).

No worries, je hoeft niet aan alles actief mee te doen om een gigantisch verschil te merken. Er is soms maar 1 vraag nodig voor een doorbraak 🙂

NA DEZE MAAND…

  • Heb je je talenten en kwaliteiten op een rijtje.

  • Heb je inzicht in waarom je doet wat je doet.

  • Heb je een stuk helderder wat je écht wilt in je leven.

Copyright © 2018
Anne Neijnens, Tuinstraat 47-11, 5038 DA Tilburg
KvK: 63194155 | BTW: NL199916974B02
info@anneneijnens.nl
Algemene voorwaarden