Weggever - Anne Neijnens

Ben jij klaar om jouw onderbewustzijn te reprogrammeren?

En wil je MEER vertrouwen in jezelf en je business 🔥

Herken je dit?

In deze geleide hypnose ontdek je:

Stop met twijfelen of je goed genoeg bent!

Wie zit er nou op mij te wachten?
Ik ben het niet waard om veel geld te ontvangen.
Ik ben geen goede ondernemer.

Herken jij (een van) deze overtuigingen?

Als je wilt leven van je bedrijf heb je in principe maar één ding nodig: klanten die je betalen.

Klinkt simpel, maar vaak zie ik dat ondernemers zichzelf onbewust tegenhouden in hun eigen succes.

Ze vinden het lastig om hun diensten te verkopen en de prijs te vragen die ze waard zijn.

Diep van binnen voelen ze zich niet goed genoeg.

En weet je, je kunt je dan wel gaan storten op allerlei strategieën en tactieken om meer klanten aan te trekken, maar als jij geen vertrouwen in jezelf en in je bedrijf hebt, gaat NIETS werken.

Krachtig staan voor wie je bent en wat je te bieden hebt, is de fundering van jouw onderneming.

Mist die fundering dan bouw je je bedrijf op drijfzand en is het vroeg of laat blub, blub, blub…

"Ik ben onwijs dankbaar voor de hulp van Anne. Ze is integer, liefdevol en oprecht betrokken bij haar coachees. Mijn samenwerking met Anne is een van mijn meest waardevolle investeringen van dit jaar. Dankzij de hypnose sessies heb ik niet alleen heel concrete resultaten geboekt binnen mijn bedrijf, maar ben ik een diepere transformatie en helende reis met mezelf aangegaan. Als je overweegt om met Anne te werken, zou ik direct zeggen: doen!
Nikki Pommer
Spreker, schrijver & merkstrateeg

Dit zeggen andere ondernemers:

Ik voelde dat er op onbewust niveau een blokkade zat, maar hier kon ik zelf niet helemaal bij. Mijn hoofd voelde wat weerstand tegen hypnose (want stel je voor dat er iets heftigs omhoog komt of dat het 'niet lukt') maar Anne begeleidt je hier fijn in. Ik heb gevoeld hóeveel kracht er in me zit en own met de dag meer wat ik te bieden heb. Mijn vooraf gestelde doelen van meer flow ervaren en meer leuke klanten aantrekken is gelukt!
Mariëlle - The Green Guide
Bewustzijnscoach
Ik liep vooral tegen het stukje hard werken om geld te verdienen aan. Nu heb ik meer rust, kan ik meer genieten van de ontspanningsmomenten tussendoor en heb ik als het over het werk gaat minder het gevoel van moeten. Opeens uit het niks verkocht ik een online training na een hypnose sessie met Anne. En vandaag heb ik weer 2 keer een challenge verkocht, die al weken niet meer liep.
Marleen Blanken
Kindercoach & Reflex Integratie Behandelaar
Direct de eerste hypnose sessie was waanzinnig. Zo intens, zulke grote blokkades heb ik meteen al opgeruimd. Dit had meteen een ongelofelijke impact op mijn leven en mijn bedrijf. Ik voel mij herboren. Ik zit in een fijne hoge energie en laat mij niet meer uit het veld slaan door tegenslagen, maar zie kansen en onderneem actie. Anne heeft mij geholpen door mijn blokkades heen te breken en ik heb mijzelf kunnen herprogrammeren.
Anneroos Sadeghi-de Wit
Pilates & yoga docent

Doorbreek je oude patronen met hypnose

HO, STOP! Voordat je denkt: hypnose is niks voor mij… lees eerst even verder.

Hypnose is bekend van televisieprogramma’s waarin kandidaten worden gehypnotiseerd en ze al kakelend over het podium lopen 🐔

Dat heeft NIETS te maken met de gratis geleide hypnose die je van mij ontvangt.

Laat me je even uitleggen wat hypnose is en hoe het jou als ondernemer kan helpen om je bedrijf te laten groeien 👇

Hypnose is een natuurlijke staat van bewustzijn waarin je heel gefocust bent en opgaat in je innerlijke wereld.

Ken je dat, dat je zo in een film of boek zit dat het voelt alsof je het verhaal zelf beleeft?

Dát is hypnose. Je bent dus al heel vaak in hypnose geweest 😉

Hypnose wordt gebruikt om te werken op onderbewust niveau, daar waar oude patronen en overtuigingen zijn opgeslagen.

Met ontspanningstechnieken wordt je analytische geest omzeild waardoor je bij de kern komt van jouw blokkade en je je onderbewustzijn kunt reprogrammeren.

Je onderbewustzijn is als een grote computer.

Dat wat je in het verleden hebt gehoord/gezien/gevoeld en de conclusie die je daaruit hebt getrokken, ligt opgeborgen in je onderbewustzijn.

Je onderbewustzijn creëert een programma dat elke minuut en elke seconde op de achtergrond draait. Het grootste gedeelte van wat je in je dagelijks leven doet, doe je vanuit jouw onderbewuste programma.

In hypnose kun je jouw programma veranderen zodat je jezelf niet meer onbewust tegenhoudt in het groter groeien met je bedrijf.

In de gratis geleide hypnose die je van mij ontvangt, ervaar je op een veilige en comfortabele manier wat hypnose voor jou als ondernemer kan betekenen.

Je versterkt het vertrouwen in jezelf en herprogrammeert je onderbewustzijn zodat je steviger staat voor wie jij bent en wat je te bieden hebt 🔥

0 jaar
ervaring in coaching
0 +
downloads
0 +
hypnose sessies begeleid

Hoi! Ik ben Anne Neijnens

Ik ben 12 jaar ondernemer en sinds 2017 begeleid ik ondernemers in 1-op-1 coaching, mastermind groepen en business retreats.

Jarenlang had ik last van angsten en paniekaanvallen waardoor mijn wereld steeds kleiner en kleiner werd.

Toen ik in de zomer van 2013 in de supermarkt in de rij voor de kassa stond en voor de zoveelste keer een paniek aanval kreeg, besloot ik: en nou is het genoeg!

Ik verdiepte me in de werking van het brein en toen ik ontdekte hoe ik mijn onderbewustzijn kon reprogrammeren, ging het snel.

Binnen anderhalf jaar loste ik alle angsten op die ik 10 jaar lang had gehad.

Vliegangst, hoogtevrees, claustrofobie, angst voor het donker, angst voor tunnels, angst voor flauwvallen, prikangst en ga zo maar door. Ik heb er nu helemaal geen last meer van 😊

Als ondernemer had ik veel money mindset blokkades waardoor het me niet lukte om genoeg geld te verdienen met mijn bedrijf.

Ik heb echt 10.000 euro uitgegeven aan strategieën en business coaches terwijl de kern van het probleem eigenlijk was dat ik mezelf niet goed genoeg voelde om geld te vragen en te ontvangen.

Pas toen ik hypnose inzette om mijn belemmerende overtuigingen te shiften, begon het te stromen en werd mijn bedrijf eindelijk winstgevend.

Ik zegde mijn baan in loondienst op en leef nu het leven waar ik van droomde toen ik in 2009 begon met ondernemen.

Dit zeggen andere ondernemers:

Je bent het waard om geld, liefde en plezier te ontvangen en een goedlopend bedrijf te runnen!

Veelgestelde vragen

Deze geleide hypnose is speciaal voor ondernemers die zelf het gezicht zijn van hun bedrijf, zoals coaches, yogadocenten en fotografen. Die krachtig willen staan voor wie ze zijn en wat ze te bieden hebben.

Als je de gratis geleide hypnose nu downloadt, kun je deze vandaag nog beluisteren. Je ontvangt na aanmelding een e-mail met daarin de link naar de audio.

Zorg dat je een koptelefoon of oortjes draagt en een fijne plek in huis vindt waar je comfortabel en ontspannen kunt zitten of liggen en niet gestoord wordt.

Om het meeste uit de gratis geleide hypnose te halen, hoef je helemaal niets te doen. Alleen te ontspannen en te luisteren naar mijn stem.

Hoe minder je probeert, hoe beter het werkt.

Sta jezelf toe om te relaxen en geniet van de tijd die je voor jezelf neemt om jouw onderbewustzijn te reprogrammeren
zodat je krachtiger staat voor wie je bent en wat jij te bieden hebt als ondernemer

De geleide hypnose duurt 41 minuten.

Ik studeerde journalistiek en werkte 10+ jaar als freelance videograaf en communicatie specialist voor o.a. Warner Bros, Theaters Tilburg en Internet Succes Gids.

Ik ben gecertificeerd hypnose coach en coach sinds 2017 ondernemers om krachtig en vol vertrouwen te gaan staan voor wie ze zijn en wat ze te bieden hebben.

Ik volgde o.a. onderstaande opleidingen en trainingen:

  • Coaching Essentials (Intention – Centrum voor Leiderschap & Coaching)
  • Systemic Healing: Opstellingenwerk en Systemisch Waarnemen (iCoaching)
  • Geavanceerde Regressie en Transformationele Therapie (Hypnotherapie Academie Nederland)
  • Conversationele Hypnose (Hypnotherapie Academie Nederland)
  • Metaforen & Symbolisch Taalgebruik (Hypnotherapie Academie Nederland)
  • Hypnotic Workers (Jason Linett)

Daarnaast heb ik verschillende coaching, cursussen en events gevolgd op het gebied van business en mindset. Bijvoorbeeld: Business By Design van James Wedmore, SEO en Copywriting bij SRM en events van Abraham Hicks & Dr. Joe Dispenza.

Als je psychische klachten hebt, overleg dan eerst met jouw medisch team of hypnose past binnen jouw behandeling.

Hypnose is een natuurlijke staat van bewustzijn waarin je heel gefocust bent en opgaat in je innerlijke wereld.

Ken je dat, dat je zo in een film of boek zit dat het voelt alsof je het verhaal zelf beleeft?
Of dat je lekker creatief bezig bent en de tijd voorbij vliegt?

Dát is hypnose.

Op dagelijkse basis ervaren we allemaal meerdere momenten van hypnose.

In de gratis geleide hypnose gebruik je deze hypnotische staat van zijn (ook wel ‘trance’ genoemd) om te werken met je onderbewuste.

Je onderbewustzijn is als een grote computer. Dat wat je in het verleden hebt gezien/gevoeld/gehoord en de conclusie die je hieruit hebt getrokken, ligt opgeslagen in je onderbewustzijn.

Met ontspanningstechnieken wordt je analytische geest omzeild waardoor je bij de kern komt van jouw blokkade en je je onderbewustzijn kunt reprogrammeren.

Werken op onderbewust niveau is vaak niet logisch te beredeneren door je analytische geest.

Heb je moeite met ontspannen en blijft je analytische geest actief tijdens het beluisteren van de audio dan kan het zijn dat hypnose minder geschikt is voor jou.