Gratis (t.w.v. €20,-)

Meer vertrouwen in jezelf en je business?

"Ik ben onwijs dankbaar voor de hulp van Anne. Ze is integer, liefdevol en oprecht betrokken bij haar coachees. Mijn samenwerking met Anne is een van mijn meest waardevolle investeringen van dit jaar. Dankzij de hypnose sessies heb ik niet alleen heel concrete resultaten geboekt binnen mijn bedrijf, maar ben ik een diepere transformatie en helende reis met mezelf aangegaan. Als je overweegt om met Anne te werken, zou ik direct zeggen: doen!
Nikki Pommer
Spreker, schrijver & merkstrateeg

Stop met twijfelen of je wel goed genoeg bent!

Wie zit er nou op mij te wachten?
Ik ben het niet waard om veel geld te ontvangen.
Ik ben geen goede ondernemer.

Herken jij (een van) deze overtuigingen?

Als je wilt leven van je bedrijf heb je in principe maar één ding nodig: klanten die je betalen.

Klinkt simpel, maar vaak zie ik dat ondernemers zichzelf onbewust tegenhouden in hun eigen succes.

Ze vinden het lastig om hun diensten te verkopen en de prijs te vragen die ze waard zijn.

Diep van binnen voelen ze zich niet goed genoeg.

En weet je, je kunt je dan wel gaan storten op allerlei strategieën en tactieken om meer klanten aan te trekken, maar als jij geen vertrouwen in jezelf en in je bedrijf hebt, gaat NIETS werken.

Gaan staan voor wie je bent en wat je te bieden hebt, is de fundering van jouw onderneming.

Mist die fundering dan bouw je je bedrijf op drijfzand en is het vroeg of laat blub, blub, blub…

0 jaar
ervaring in coaching
0 +
downloads
0 +
hypnose sessies begeleid
Ik liep vooral tegen het stukje hard werken om geld te verdienen aan. Nu heb ik meer rust, kan ik meer genieten van de ontspanningsmomenten tussendoor en heb ik als het over het werk gaat minder het gevoel van moeten. Opeens uit het niks verkocht ik een online training na een hypnose sessie met Anne. En vandaag heb ik weer 2 keer een challenge verkocht, die al weken niet meer liep!
Marleen Blanken
Kindercoach & Reflex Integratie Behandelaar
Ik merkte dat ik blokkades ervaarde om mijn business groter te maken en angst had voor mijn eigen succes. Door de samenwerking met Anne heb ik heel inzichtelijk wat een deel van de oorsprong van mijn blokkades is. Ik zit sinds de hypnose sessies vol positieve energie en ben minder (negatief) oordelend over en naar mijzelf. Steeds meer blokkades worden doorbroken, alles op mijn eigen tempo.
Sandra Kunz
Marketeer voor huisdierprofessionals
Direct de eerste hypnose sessie was waanzinnig. Zo intens, zulke grote blokkades heb ik meteen al opgeruimd. Dit had meteen een ongelofelijke impact op mijn leven en mijn bedrijf. Ik voel mij herboren. Ik zit in een fijne hoge energie en laat mij niet meer uit het veld slaan door tegenslagen, maar zie kansen en onderneem actie. Anne heeft mij geholpen door mijn blokkades heen te breken en ik heb mijzelf kunnen herprogrammeren.
Anneroos Sadeghi-de Wit
Pilates & yoga docent

Doorbreek je oude patronen met hypnose

HO, STOP! Voordat je denkt: hypnose is niks voor mij… lees eerst even verder.

Hypnose is bekend van televisieprogramma’s waarin kandidaten worden gehypnotiseerd en ze al kakelend over het podium lopen 🐔

Dat heeft NIETS te maken met de gratis geleide hypnose die je van mij ontvangt.

Laat me je even uitleggen wat hypnose is en hoe het jou als ondernemer kan helpen om je bedrijf te laten groeien 👇

Hypnose is een natuurlijke staat van bewustzijn waarin je heel gefocust bent en opgaat in je innerlijke wereld.

Ken je dat, dat je zo in een film of boek zit dat het voelt alsof je het verhaal zelf beleeft?

Dát is hypnose. Je bent dus al heel vaak in hypnose geweest 😉

Hypnose wordt gebruikt om te werken op onderbewust niveau, daar waar oude patronen en overtuigingen zijn opgeslagen.

Met ontspanningstechnieken wordt je analytische geest omzeild waardoor je bij de kern komt van jouw blokkade en je je onderbewustzijn kunt reprogrammeren.

Je onderbewustzijn is als een grote computer.

Dat wat je in het verleden hebt gehoord/gezien/gevoeld en de conclusie die je daaruit hebt getrokken, ligt opgeborgen in je onderbewustzijn.

Je onderbewustzijn creëert een programma dat elke minuut en elke seconde op de achtergrond draait. Het grootste gedeelte van wat je in je dagelijks leven doet, doe je vanuit jouw onderbewuste programma.

In hypnose kun je jouw programma veranderen zodat je jezelf niet meer onbewust tegenhoudt in het groter groeien met je bedrijf.

In de gratis geleide hypnose die je van mij ontvangt, ervaar je op een veilige en comfortabele manier wat hypnose voor jou als ondernemer kan betekenen.

Je versterkt het vertrouwen in jezelf en herprogrammeert je onderbewustzijn zodat je steviger staat voor wie jij bent en wat je te bieden hebt 🔥

Ben je klaar om groter te groeien met je bedrijf?