Ben jij klaar om jouw onderbewustzijn te reprogrammeren zodat je meer vertrouwen in jezelf en in je bedrijf voelt?

Doe mee met de gratis online groepshypnose!

Meld je nu gratis aan 👇

Je ontvangt ook mijn e-mails om te ownen wie je bent en wat jij te bieden hebt als ondernemer. Uitschrijven kan met één klik. (Privacy Policy)

Voor ondernemers die GROTER willen groeien, maar zichzelf klein houden door onzekere gedachtes

In deze groepshypnose ontdek je:

Herken jij dit?

Meld je nu gratis aan 👇

"Ik ben onwijs dankbaar voor de hulp van Anne. Ze is integer, liefdevol en oprecht betrokken bij haar coachees. Mijn samenwerking met Anne is een van mijn meest waardevolle investeringen van dit jaar. Dankzij de hypnose sessies heb ik niet alleen heel concrete resultaten geboekt binnen mijn bedrijf, maar ben ik een diepere transformatie en helende reis met mezelf aangegaan. Als je overweegt om met Anne te werken, zou ik direct zeggen: doen!
Nikki Pommer
Spreker, schrijver & merkstrateeg

Nog even in het kort: wat is hypnose?

Hypnose is een staat van bewustzijn waarin je heel gefocust bent en opgaat in je innerlijke wereld.

Met ontspanningstechnieken wordt je kritische geest omzeild waardoor je naar het onderbewuste gaat en bij de kern komt van jouw blokkade.

In je onderbewustzijn liggen al je herinneringen opgeslagen en de betekenis die jij daaraan hebt gegeven.

Door die betekenis te veranderen, shift je jouw belemmerende overtuigingen en patronen. En transformeer je je leven!

Sommige ondernemers waarmee ik heb gewerkt, omschrijven hypnose als een meditatie maar dan dieper.

Je verliest tijdens de online groepshypnose geen controle en doet geen dingen die je niet wilt. Je kunt niet ‘blijven hangen’ en ervaart niets dat je niet kunt managen.

In de online groepshypnose krijg je nieuwe inzichten over jezelf en reprogrammeer je je onderbewustzijn.

Hierdoor voel je een diepere verbinding met jezelf en wat jij als ondernemer te bieden hebt.

Doorbreek je blokkades en OWN wie je bent 🔥

Je bent het waard om geld, liefde en plezier te ontvangen en een goedlopend bedrijf te runnen!

Dit zeggen andere ondernemers:

Ik voelde dat er op onbewust niveau een blokkade zat, maar hier kon ik zelf niet helemaal bij. Mijn hoofd voelde wat weerstand tegen hypnose (want stel je voor dat er iets heftigs omhoog komt of dat het 'niet lukt') maar Anne begeleidt je hier fijn in. Ik heb gevoeld hóeveel kracht er in me zit en own met de dag meer wat ik te bieden heb. Mijn vooraf gestelde doelen van meer flow ervaren en meer leuke klanten aantrekken is gelukt!
Mariëlle - The Green Guide
Bewustzijnscoach
Ik liep vooral tegen het stukje hard werken om geld te verdienen aan. Nu heb ik meer rust, kan ik meer genieten van de ontspanningsmomenten tussendoor en heb ik als het over het werk gaat minder het gevoel van moeten. Opeens uit het niks verkocht ik een online training na een hypnose sessie met Anne. En vandaag heb ik weer 2 keer een challenge verkocht, die al weken niet meer liep.
Marleen Blanken
Kindercoach & Reflex Integratie Behandelaar
Direct de eerste hypnose sessie was waanzinnig. Zo intens, zulke grote blokkades heb ik meteen al opgeruimd. Dit had meteen een ongelofelijke impact op mijn leven en mijn bedrijf. Ik voel mij herboren. Ik zit in een fijne hoge energie en laat mij niet meer uit het veld slaan door tegenslagen, maar zie kansen en onderneem actie. Anne heeft mij geholpen door mijn blokkades heen te breken en ik heb mijzelf kunnen herprogrammeren.
Anneroos Sadeghi-de Wit
Pilates & yoga docent
0 jaar
ervaring in coaching
0
gestart als ondernemer
0 +
hypnose sessies begeleid

Hoi! Ik ben Anne Neijnens

Ik ben 10+ jaar ondernemer en sinds 2017 begeleid ik ondernemers in 1-op-1 coaching, mastermind groepen en business retreats.

Jarenlang had ik last van angsten en paniekaanvallen waardoor mijn wereld steeds kleiner en kleiner werd.

Toen ik in de zomer van 2013 in de supermarkt in de rij voor de kassa stond en voor de zoveelste keer een paniek aanval kreeg, besloot ik: en nou is het genoeg!

Ik maakte de keuze om een voor een mijn angsten op te lossen en mezelf ervan te bevrijden.

Ik reprogrammeerde mijn onderbewustzijn door middel van (zelf)hypnose en daarmee gaf ik mezelf weer mijn leven terug.

Het transformeren van mijn eigen angsten heeft mij de diepe motivatie gegeven om anderen te helpen om hun oude patronen te doorbreken.

Ik volgde opleidingen in hypnose en systeemopstellingen om ondernemers te begeleiden in het shiften van belemmerende overtuigingen en blokkades.

Je bent en kunt zoveel meer dan je denkt!

Veelgestelde vragen

De online groepshypnose vindt plaats via WebinarGeek. Na aanmelding via het formulier ontvang je de link. Je bent tijdens de online groepshypnose niet zichtbaar op beeld. Jij ziet mij, maar ik en de andere deelnemers zien jou niet 😉

Zorg dat je een koptelefoon draagt en een fijne plek in huis vindt waar je comfortabel en ontspannen kunt zitten of liggen en niet gestoord wordt.

Om het meeste uit de online groepshypnose te halen, hoef je helemaal niets te doen. Alleen te ontspannen en te luisteren naar mijn stem. Hoe minder je probeert, hoe beter het werkt. Sta jezelf toe om te ontspannen en geniet van deze tijd die je voor jezelf gaat nemen om jouw onderbewustzijn te reprogrammeren. Ik begeleid je liefdevol naar een nog krachtigere versie van jezelf.

We starten om 09.30 uur en eindigen om 11.00 uur. De groepshypnose zelf zal ongeveer 45 minuten duren. De rest van de tijd duiken we samen dieper in het reprogrammeren van jouw onderbewustzijn.

Nee, dat hoeft niet. De online groepshypnose vindt plaats via WebinarGeek en je bent tijdens de groepshypnose niet zichtbaar op beeld. Jij ziet mij, maar ik en de andere deelnemers zien jou niet 😉

Doe mee met de gratis online groepshypnose 👇