Gratis Mastermind Sessie - Anne Neijnens

Wil jij sparren met gelijkgestemde ondernemers?

Meld je aan voor de GRATIS mastermind sessie 🔥

Herken je dit?

Na deze online mastermind sessie:

Wat is een mastermind?

Het idee van een mastermindgroep werd in 1937 geïntroduceerd door Napoleon Hill, de schrijver van het boek Think and Grow Rich.

Een mastermind is een groep van gelijkgestemde ondernemers die hun kennis, ervaring en expertise samenbrengen en inzetten voor de groei van hun bedrijf.

Bekende ondernemers zoals Walt Disney, Andrew Carnegie, Henry Ford, J.R.R. Tolkien en Thomas Edison hebben een groot deel van hun succes te danken aan hun mastermindgroep.

Hoe ziet een mastermind sessie eruit?

Deze mastermind sessie is GEEN webinar of groepscoaching.

In de sessie krijgt elke ondernemer 10 minuten om zijn/haar business vraagstuk voor te leggen en daarover persoonlijke coaching en advies te ontvangen.

In de sessie vorm je samen met 5 à 6 andere ondernemers een mastermindgroep waardoor je toegang krijgt tot de kennis en expertise van anderen en je je netwerk razendsnel uitbreidt. Je wordt helemaal gezien en gedragen door gelijkgestemden die met je meedenken, je aanmoedigen en je accountable houden op je actiestappen.

Alle ondernemers in de mastermind willen het beste uit zichzelf en hun bedrijf halen. Je inspireert en motiveert elkaar om buiten de gebaande paden te denken en uit je comfortzone te stappen. Je houdt elkaar scherp op saboterende gedachtes die je belemmeren om je doelen te bereiken.

De mastermind sessie duurt 2 uur en vindt online plaats via Zoom. De sessie wordt begeleid door Anne Neijnens (hypnose coach), Stéphanie Smolders (business coach) of een van onze support coaches.

Voor wie is deze GRATIS online mastermind sessie?

Deze mastermind sessie is speciaal voor ondernemers (zoals coaches, yogadocenten, marketeers en fotografen) die GROTER willen groeien met hun bedrijf.

Wij geloven niet in een one size fits all strategie om een succesvol bedrijf te bouwen. Jij ook niet en daarom wil je ontdekken wat bij jou past en hoe je op een manier kunt ondernemen die helemaal aansluit bij wie jij bent en waar jij energie van krijgt.

Jij wilt de leider worden in jouw industrie. Waarover mensen zeggen bij een probleem “Oh dan moet je naar haar toe gaan! Zij is echt de beste om je te helpen!”

Je staat ervoor open om jezelf te ontwikkelen, want je weet dat persoonlijke en zakelijke groei hand in hand gaan. Je neemt de verantwoordelijkheid over je eigen proces en bent gemotiveerd om aan de slag te gaan met de inzichten die je in de mastermind ontvangt. 

Wij geloven heel erg in de kracht van een groep. Bij ons ben je geen nummertje en we houden de mastermindgroepen expres klein zodat er een diepe verbinding ontstaat en je écht gezien en gehoord wordt.

"Door de mastermind heb ik zoveel meer vertrouwen in mijzelf gekregen en weet ik veel beter waar ik heen wil met mijn bedrijf. Het aller aller belangrijkste is dat ik nu de controle steeds beter los kan laten. Ik heb geleerd dat mijn focus eerst mag liggen op mijzelf in alignment brengen en dan pas de strategie. Het voelde zo vertrouwd en ik voelde mij echt gesteund. Ik kon echt mijzelf zijn en mijzelf meer ontplooien. De mastermind was MEGAAAAAAAA waardevol en af en toe moet ik echt even stil staan bij alle mooie dingen die ik heb geleerd. Jullie hebben een speciaal plekje in mijn hart. Ik wil jullie zo erg bedanken! Ik heb mij geen moment onprettig of onzeker gevoeld. Dat is voor mij zoveel waard!! Dank dank dank!"
Daphne Hieltjes
Holistisch Human Design Coach

Dit zeggen andere ondernemers:

Mijn omzet is in de afgelopen twee maanden bijna verdubbeld, net zoals het aantal klanten. Deze week kreeg ik op één dag 5 aanvragen binnen, dat is echt zo gaaf! Anne en Stéphanie spelen een grote rol in deze omslag. Ik heb geleerd om veel meer als een leider en CEO te denken. Ik ben uit mijn comfortzone gegaan en dat heeft me zoveel gebracht. Mijn bedrijf blijft groeien en ik weet nu hoe ik kan zorgen dat die groei door blijft zetten.
Inge Beek
Remedial teacher | Coach | Gedragsspecialist
Voor de mastermind deed ik alleen 1:1 coaching. Ik had al het plan om mijn eerste online programma te maken. Mijn grootste uitdaging was de lancering en alle stappen die ervoor nodig zijn vooraf en in de uitvoering. De grootste verandering in mijn bedrijf sinds de mastermind is dat ik nu een ondernemer ben met een succesvol eerste online programma. Aan de eerste ronde deden 14 deelnemers mee!
Larissa Ruwiel
Eating Psychology Coach
Voor de mastermind was ik veel aan het piekeren over alles en zag ik beren op de weg. Ik vond altijd dat ik nog harder moest werken en alles nog beter moest doen. Nu sta ik vaker stil bij dingen waar ik trots op ben, ben ik zachter en liever voor mijzelf en heb meer vertrouwen in dat de dingen lopen zoals ze moeten lopen voor mij. Ik merk dat ik veel meer plezier in mijn werk heb, dat ik meer energie heb en veel meer vertrouwen in mijzelf dat ik het kan. Ik heb geen moment spijt gehad dat ik heb mee gedaan. Ik vind het heel bijzonder wat jullie allemaal gegeven hebben en wat het teweeg heeft gebracht.
Christa Hiddinga
Video Expert

Jouw mastermind coaches

Anne Neijnens - Hypnose Coach

Ik ben 12 jaar ondernemer en sinds 2017 begeleid ik ondernemers in 1-op-1 coaching en mastermind groepen.

Jarenlang had ik last van angsten en paniekaanvallen waardoor mijn wereld steeds kleiner en kleiner werd.

Toen ik in de zomer van 2013 in de supermarkt in de rij voor de kassa stond en voor de zoveelste keer een paniek aanval kreeg, besloot ik: en nou is het genoeg!

Ik verdiepte me in de werking van het brein en toen ik ontdekte hoe ik mijn onderbewustzijn kon reprogrammeren, ging het snel. Binnen anderhalf jaar loste ik alle angsten op die ik 10 jaar lang had gehad.

Vliegangst, hoogtevrees, claustrofobie, angst voor het donker, angst voor tunnels, angst voor flauwvallen, prikangst en ga zo maar door. Ik heb er nu helemaal geen last meer van 😊

Als ondernemer had ik veel money mindset blokkades waardoor het me niet lukte om genoeg geld te verdienen met mijn bedrijf.

Ik heb echt 10.000 euro uitgegeven aan strategieën en business coaches terwijl de kern van het probleem eigenlijk was dat ik mezelf niet goed genoeg voelde om geld te vragen en te ontvangen.

Pas toen ik hypnose inzette om mijn belemmerende overtuigingen te shiften, begon het te stromen en werd mijn bedrijf eindelijk winstgevend. Ik zegde mijn baan in loondienst op en leef nu het leven waar ik altijd van droomde.

Stéphanie Smolders - Business Coach

“Ik zie jou”. Dat ene zinnetje wat voor mij zoveel betekent.

Als online Business Coach geloof ik erin om jou ECHT te zien.

Jij bent uniek en dus ook je strategie, marketing en aanbod mag helemaal aansluiten op wie jij bent!

Sinds mijn 18de ben ik aan het ondernemen en heb ik verschillende bedrijven opgebouwd.

Bedrijven die goed liepen, die jaar op jaar groeide in omzet, team en klanten maar die niet paste bij mij.

Door het werken met +450 verschillende (marketing) klanten kwam ik er steeds meer achter dat een copy/paste strategie niet werkte.

Daarom besloot ik in eind 2018 om over te stappen van marketing agency owner en consultant naar coach.

Ik help je bij het ontdekken van je eigen flow en hoe je een sterke fundering bouwt voor je bedrijf dat ook echt bij jou past.

Ik gebruik daarvoor Human Design, maar ook mijn ervaring als leerkracht, ondernemer en mijn opleidingen tot coach.

Side note: ik sta erom bekend om met 10 winstgevende ideeën te komen, een natuurlijke flair voor strategie en om heel diep mee te voelen met jou.

Dit zeggen andere ondernemers:

"Bij aanmelding van de mastermind stapte ik in een sneltrein van ondernemersgroei en persoonlijke ontwikkeling waar ik de rest van mijn leven de vruchten van zal plukken, omdat er op diep niveau een transformatie heeft plaatsgevonden. Anne en Stéphanie zijn een magisch duo doordat de combinatie van hun expertise (hypnose, marketing & Human Design) zowel verdiepend als praktisch werkt. Daarnaast heb ik me enorm gesteund en geïnspireerd gevoeld door de andere ondernemers. Jezelf deze mastermind gunnen is een must als je moeiteloos wilt ondernemen en daar in de tussentijd enorm van wilt genieten!"
Yasmin Lindenburg
Holistisch Therapeut

Veelgestelde vragen

Om het meeste uit de online mastermind sessie te halen, vragen we je om van tevoren een aantal vragen te beantwoorden over waar jij op dit moment tegenaan loopt in jouw bedrijf. Op die manier kunnen we je indelen bij een mastermindgroep die jou kan supporten in jouw vraagstuk en waar je gelijkgestemden vindt die jouw uitdagingen snappen.

Alles wat tijdens de mastermind sessie wordt besproken, is vertrouwelijk en wordt niet gedeeld met derden.

Super tof dat je bezig bent met jouw ontwikkeling als ondernemer! Je bedrijf kan maar tot zover groeien als waar jij als persoon bent.

In de online mastermind sessie word je gedragen door een groep gelijkgestemde ondernemers die met je meedenken, je aanmoedigen en je accountable houden op je actiestappen.

Je wordt meegenomen in de high vibe van de groep en houdt elkaar scherp op saboterende gedachtes die je belemmeren om je doelen te bereiken.

Deze mastermind sessie draagt bij aan het bouwen van een sterk netwerk dat je ondersteunt in de groei van jouw bedrijf. Je krijgt toegang tot de kennis, expertise en de connecties van ons en de andere ondernemers. We hebben al veel mooie vriendschappen, samenwerkingen en doorverwijzingen zien ontstaan.

Alle ondernemers in de mastermind willen het beste uit zichzelf en hun bedrijf halen. Je inspireert en motiveert elkaar om buiten de gebaande paden te denken, uit je comfortzone te stappen en samen groter te groeien.

Anne Neijnens studeerde journalistiek en werkte 10+ jaar als freelance videograaf en communicatie specialist voor o.a. Warner Bros, Maak Jouw Impact, All Ways Healthy, SYS Platform en Internet Succes Gids.

Ze is gecertificeerd hypnose coach en coacht sinds 2017 ondernemers om krachtig en vol vertrouwen te gaan staan voor wie ze zijn en wat ze te bieden hebben. Ze volgde o.a. onderstaande opleidingen en trainingen:

 • Coaching Essentials (Intention – Centrum voor Leiderschap & Coaching)
 • Systemic Healing: Opstellingenwerk en Systemisch Waarnemen (iCoaching)
 • Geavanceerde Regressie en Transformationele Therapie (Hypnotherapie Academie Nederland)
 • Conversationele Hypnose (Hypnotherapie Academie Nederland)
 • Metaforen & Symbolisch Taalgebruik (Hypnotherapie Academie Nederland)
 • Hypnotic Workers (Jason Linett)

Daarnaast heeft Anne verschillende coaching, cursussen en events gevolgd op het gebied van business en mindset. Bijvoorbeeld: Business By Design van James Wedmore, SEO en Copywriting bij SRM en events van Abraham Hicks & Dr. Joe Dispenza.

Stephanie Smolders is een praktische business coach met 13+ jaar ervaring in het opstarten en groeien van haar eigen bedrijven. Daarnaast heeft ze meerdere opleidingen en trainingen gevolgd:

 • Bachelor in Education KHL (Katholieke Hogeschool Leuven)
 • Minor Digital Marketing (University of Southampton)
 • Solution-focused coaching (Universal Coach Institute)
 • Foundational Coach training (UCI)
 • Transformational Coach Training 3.0 (UCI)
 • Mindfulness for wellbeing and peak performance (Monash University)
 • Overcoming Imposter Syndrome (University of Southern Queensland)
Daarnaast volgde Stéphanie meerdere Human Design trainingen en het Millionaire Mindset Seminar van T.Harv. Eker.

Dat begrijpen we! Masterminden bij ons is niet alleen connecten met andere high vibe ondernemers, maar ook je kwetsbaar opstellen en om hulp vragen. We snappen helemaal dat dit spannend voor je kan zijn.

Zelf hebben wij jarenlang onze bedrijven alleen gerund, zonder de steun en support van gelijkgestemden. Dat was soms best zwaar en eenzaam. Het heeft ons bijna op een punt gebracht om te stoppen met ondernemen.

Uit eigen ervaringen weten we dan ook dat alles alleen doen en blijven ondernemen vanuit de vechtmodus GEEN optie is. Je hoeft het niet in je eentje te doen!

Dit is precies waarom wij deze gratis online mastermind sessie organiseren. Een veilige plek waar ruimte is voor jou en jouw behoeftes. Waar je geen masker op hoeft te dragen en waar je gedragen wordt door een liefdevolle groep business sisters.

Er is plek voor jou en je bent helemaal welkom. We kijken er naar uit om samen te groeien, want alleen kun je veel maar samen kun je veeeel meer!