Gratis Hypnose

Ontvang jouw gratis hypnose en OWN wie je bent!

Shift je blokkades en reprogrammeer je onderbewustzijn. Meld je hieronder aan en beluister meteen de hypnose audio.

Ervaringen van andere vrouwen

Wat is Hypnose?

Hypnose is een staat van bewustzijn waarin je heel gefocust bent en opgaat in je innerlijke wereld.

Ken je dat, dat als je auto rijdt je opeens een deel van de rit bent vergeten omdat je je zo concentreert op de weg? Of dat je zo in een film of boek zit dat je het niet hoort als iemand iets tegen je zegt? Of dat je lekker creatief bezig bent en de tijd voorbij vliegt?

Dát is hypnose. Je bent dus al heel vaak in hypnose geweest 😉

Hypnose wordt gebruikt om te werken op onderbewust niveau, daar waar belemmerende patronen en overtuigingen zitten. Met ontspanningstechnieken wordt je kritische geest omzeild waardoor je een laag dieper kunt gaan en bij de kern komt van jouw blokkade.

Door op dit level jouw emoties en houding te ontdekken en veranderen ten aanzien van bepaalde situaties en personen uit jouw verleden, reprogrammeer je je onderbewustzijn. En dat betekent dikke doorbraken en shifts!

Sommige vrouwen waarmee ik heb gewerkt omschrijven hypnose als een meditatie maar dan dieper.

Je verliest tijdens de hypnose audio geen controle en doet geen dingen die je niet wilt. Je kunt niet ‘blijven hangen’ en ervaart niets dat je niet kunt managen.

Door hypnose krijg je nieuwe inzichten over jezelf en de wereld. Dat betekent dat je zelfbeeld verandert waardoor je tot dingen in staat bent die je van tevoren nooit van jezelf had verwacht!

In de audio maak ik niet alleen gebruik van hypnose, maar ook van systeemopstellingen. In systemisch werk draait alles om het nemen van jouw plek in je systeem. Dit kan bijvoorbeeld jouw systeem van herkomst zijn (familie) of je huidige systeem (gezin), maar ook je bedrijf is een systeem.

Onbewuste patronen en overtuigingen hebben vaak hun oorsprong in de systemen waarin we zijn opgegroeid en verweven zich in onze huidige systemen waar we deel van uitmaken.

Door verstrikkingen in jouw systemen op te lossen, kan het weer lekker gaan stromen en ontstaat er rust en balans.

Tientallen vrouwen gingen je voor en hadden door het luisteren van de hypnose audio mooie inzichten die hen meer vertrouwen en kracht gaven. Dit gun ik jou ook!!

Geniet van jouw hypnotische innerlijke reis en ik kijk er naar uit van je te horen welke inzichten je hebt gekregen 🙂