Stop met twijfelen of je wel goed genoeg bent

...en ga vol zelfvertrouwen ondernemen!

Ben jij klaar om te ownen wat jij als ondernemer te bieden hebt?

Je zit in de eerste jaren van je onderneming en je vindt het ondernemerschap mega interessant. Je geniet van de groei die je als persoon doormaakt en alle nieuwe dingen die je leert.

Maar… je voelt je geen échte ondernemer.

Je kunt nog niet helemaal leven van je bedrijf en je vraagt je soms af of dat wel haalbaar is voor jou.

Ergens weet je wel wat je allemaal in je hebt en dat je het kan, maar waarom ga je er dan nog niet helemaal voor staan?

Het lijkt soms wel alsof een deel van je bang is om zichzelf te laten zien en niet het vertrouwen heeft dat ze het waard is om te groeien met haar bedrijf.

Herkenbaar? Dan is het nu tijd om je niet langer klein te houden.

Tijd om op jezelf te vertrouwen en krachtig te staan voor wat jij te bieden hebt als ondernemer zodat je je geld verdient met waar jij blij van wordt!

Herken je dit?

Hoe zou het voor je voelen als...

Doorbreek je oude patronen met hypnose

Ho, stop! Voordat je denkt: hypnose is niks voor mij en ik wil niet dat Anne me allemaal dingen laat doen die ik niet wil… lees eerst even verder.

Hypnose is bekend van televisieprogramma’s waarin kandidaten worden gehypnotiseerd en ze al kakelend over het podium lopen, denkend dat ze een kip zijn.

Dat heeft NIETS te maken met de 1-op-1 hypnose sessies die ik begeleid.

Laat me je even uitleggen wat hypnose is en hoe het jou als ondernemer kan helpen om je bedrijf te laten groeien 👇

Hypnose is een natuurlijke staat van bewustzijn waarin je heel gefocust bent en opgaat in je innerlijke wereld.

Ken je dat, dat je zo in een film of boek zit dat het voelt alsof je het verhaal zelf beleeft?
Of dat je lekker creatief bezig bent en de tijd voorbij vliegt?

Dát is hypnose. Je bent dus al heel vaak in hypnose geweest 😉

Hypnose wordt gebruikt om te werken op onderbewust niveau, daar waar oude patronen en overtuigingen zijn opgeslagen.

Met ontspanningstechnieken wordt je analytische geest omzeild waardoor je bij de kern komt van jouw blokkade en je je onderbewustzijn kunt reprogrammeren.

Je onderbewustzijn is als een grote computer.

Dat wat je in het verleden hebt gehoord/gezien/gevoeld en de conclusie die je daaruit hebt getrokken, ligt opgeborgen in je onderbewustzijn.

Je onderbewustzijn creëert een programma dat elke minuut en elke seconde op de achtergrond draait. Het grootste gedeelte van wat je in je dagelijks leven doet, doe je vanuit jouw onderbewuste programma.

Als je tijdens een hypnose sessie jouw programma verandert, shift je je oude overtuigingen en bevrijd je jezelf van onbewuste patronen die je tegenhouden om groter te groeien met je bedrijf.

Hypnose is dus een hele krachtige manier om belemmerende overtuigingen te doorbreken en werkt vele malen effectiever dan gedachtes ombuigen of affirmaties opzeggen.

Professionele begeleiding

4+ jaar ervaring met het coachen van ondernemers met o.a. hypnose, regressie, transformationele therapie & systeemopstellingen

Online vanuit je eigen huis

De hypnose sessies vinden online plaats via Zoom. Het enige dat je nodig hebt, is een laptop/telefoon, wifi, koptelefoon of oortjes en een fijne plek om te zitten of liggen.

Veilig & vertrouwd

Op een veilige en liefdevolle manier word je begeleid naar je onderbewuste om tot de kern te komen van jouw blokkade en jouw oude patronen te shiften.

1-op-1 Hypnose Traject

3 maanden persoonlijke begeleiding
377,- excl. btw per maand
 • Kennismakingsgesprek (60 minuten)
 • 3x Online Hypnose Sessie (90 à 120 minuten)
 • Bonus: 12-weekse Hypnose Audio Training

Hypnose Audio Training

Elke week ontvang je een hypnose audio in je mailbox om jouw groei als ondernemer te versterken.

Hoe ziet de hypnose audio training eruit?

Week 1: Je plek innemen in de wereld

In deze hypnose audio versterk je de overtuigingen die je helpen om te groeien met je bedrijf en laat je de overtuigingen los die je niet langer dienen. Duur: 36 minuten

Week 2: Verbinding met je innerlijk kind

In deze hypnose audio ga je terug naar je 7-jarige zelf om daar iets te ontdekken dat je kracht en vertrouwen geeft zodat je diep in je kern voelt dat je goed bent zoals je bent. Duur: 33 minuten

Week 3: Je overlevings-mechanisme voor je laten werken

In deze hypnose audio ontdek je de mooie kwaliteiten van jouw overlevingsmechanisme en hoe je deze kunt inzetten om vanuit vrijheid te ondernemen. Duur: 37 minuten

Week 4: Doorbreek oude familie patronen

In deze hypnose audio laat je onbewuste patronen uit jouw familiesysteem los en neem je aan wat van jou is zodat je stevig staat op jouw eigen plek. Duur: 35 minuten

Week 5: Stap in je toekomstige zelf

In deze hypnose audio stap je in je toekomstige zelf die het doel heeft behaald waar jij naar verlangt om daar lessen & inzichten op te doen die je helpen om jouw volgende stappen te zetten. Duur: 24 minuten

Week 6: Je onderbewustzijn reprogrammeren

In deze hypnose audio reprogrammeer je je onderbewustzijn naar een vernieuwde, nog krachtigere versie van jezelf. Duur: 38 minuten

Week 7: Dankbaarheid en overvloed

In deze hypnose audio veranker je gevoelens van dankbaarheid tot diep in je onderbewustzijn zodat je meer momenten van dankbaarheid en overvloed ervaart. Duur: 19 minuten

Week 8: Je diepste blokkade shiften

In deze hypnose audio gebruik je pijn en plezier als motivatie om stappen te zetten richting jouw doelen. Je gaat aan de slag met een specifieke overtuiging die je graag wilt veranderen. Duur: 44 minuten

Week 9: Openstaan om geld te ontvangen

In deze hypnose audio ga je één krachtige geld affirmatie herhalen en integreren in je onderbewustzijn. Door de herhaling kom je in een staat van trance en neemt je onderbewuste de affirmatie dieper op. Duur: 21 minuten

Week 10: Ontmoeting met je welvarende zelf

In deze hypnose audio laat je de overtuigingen los die je tegenhouden om overvloed te ervaren en ontmoet je jouw welvarende zelf. Duur: 21 minuten

Week 11: Belemmerende geld overtuigingen loslaten

In deze hypnose audio laat je gedachten en emoties los die je belemmeren om een fijne relatie met geld te ontwikkelen. Duur: 26 minuten

Week 12: Mannelijke en vrouwelijke energie in balans

In deze hypnose audio ga je in gesprek met jouw mannelijke en vrouwelijke deel en ontdek je hoe beide delen verbonden zijn met elkaar en samenwerken om jou te ondersteunen. Duur: 31 minuten

Ervaringen van andere ondernemers

Ben je er klaar voor om samen te werken?

Dit kun je verwachten 👇

1.

Kennismaking

In het Doorbraak Gesprek kijken we hoe jij jouw blokkade kunt doorbreken en welk resultaat je wilt bereiken in de hypnose sessie. Het gesprek duurt 60 minuten en vindt plaats via Zoom. De kennismaking is gratis en vrijblijvend.

2.

Betaling in één keer of in termijnen

Samen bespreken we welke betalingstermijn het beste bij jou past. Je ontvangt een factuur voor jouw administratie die je kunt indienen als uitgaven voor jouw bedrijf.

3.

Online sessie inplannen

We plannen jouw 1-op-1 hypnose sessies in op een ochtend die ons beide het beste uitkomt. Voor aanvang van de sessie ontvang je een e-mail met hoe je je kunt voorbereiden.

Ervaringen van andere ondernemers

Hoi, ik ben Anne

Ik ben 12 jaar ondernemer en sinds 2017 begeleid ik ondernemers in 1-op-1 coaching, mastermind groepen en business retreats.

Jarenlang had ik last van angsten en paniekaanvallen waardoor mijn wereld steeds kleiner en kleiner werd.

Toen ik in de zomer van 2013 in de supermarkt in de rij voor de kassa stond en voor de zoveelste keer een paniek aanval kreeg, besloot ik: en nou is het genoeg!

Ik verdiepte me in de werking van het brein en toen ik ontdekte hoe ik mijn onderbewustzijn kon reprogrammeren, ging het snel.

Binnen anderhalf jaar loste ik alle angsten op die ik 10 jaar lang had gehad.

Vliegangst, hoogtevrees, claustrofobie, angst voor het donker, angst voor tunnels, angst voor flauwvallen, prikangst en ga zo maar door. Ik heb er nu helemaal geen last meer van 😊

Als ondernemer had ik veel money mindset blokkades waardoor het me niet lukte om genoeg geld te verdienen met mijn bedrijf.

Ik heb echt 10.000 euro uitgegeven aan strategieën en business coaches terwijl de kern van het probleem eigenlijk was dat ik mezelf niet goed genoeg voelde om geld te vragen en te ontvangen.

Pas toen ik hypnose inzette om mijn belemmerende overtuigingen te shiften, begon het te stromen en werd mijn bedrijf eindelijk winstgevend.

Ik zegde mijn baan in loondienst op en leef nu het leven waar ik van droomde toen ik in 2009 begon met ondernemen.

1-op-1 Hypnose Traject

3 maanden persoonlijke begeleiding
377,- excl. btw per maand
 • Kennismakingsgesprek (60 minuten)
 • 3x Online Hypnose Sessie (90 à 120 minuten)
 • Bonus: 12-weekse Hypnose Audio Training

Ervaringen van andere ondernemers

Veelgestelde vragen

De hypnose sessie vindt online plaats via Zoom. Het enige dat je nodig hebt is:

 • Laptop/telefoon met oplader
 • Wifi
 • Koptelefoon of oordopjes

Vind een fijne plek in huis waar je lekker ontspannen kunt zitten of liggen.

De sessie start met een gesprek waarin we dieper duiken in wat jou tegenhoudt om groter te groeien met je bedrijf. Ik stel je vragen zodat we tot de kern van jouw blokkade komen.

Na het gesprek begeleid ik je liefdevol in hypnose om oude patronen te doorbreken en je onderbewustzijn te reprogrammeren.

De sessie duurt 90 tot 120 minuten.

In hypnose vraag ik je om te vertellen wat je ziet/voelt/hoort. De sessie is dus niet als een hypnose audio waarin ik praat en jij luistert.

Ik geef je positieve suggesties die jouw groei als ondernemer en als persoon ondersteunen en doe interventies waar dit helend is voor jouw proces.

Iedereen ervaart een hypnose sessie op een andere manier. Sommige ondernemers waarmee ik heb gewerkt, omschrijven het als een meditatie maar dan dieper. Samen stemmen we af op wat jij nodig hebt om shifts en veranderingen te maken.

Na de sessie krijg je toegang tot het verslag van jouw hypnose sessie.

Je ontvangt ook persoonlijke affirmaties, gebaseerd op jouw eigen woorden uit de sessie, die je dagelijks kunt gebruiken om jouw nieuwe patronen te versterken.

Ben je nu na het lezen hiervan klaar om groter te groeien met je bedrijf en samen aan de slag te gaan? Vraag een gratis en vrijblijvend Doorbraak Gesprek aan waarin we samen kijken naar jouw grootste blokkade en hoe je deze kunt doorbreken.

Ik studeerde journalistiek en werkte 10+ jaar als freelance videograaf en communicatie specialist voor o.a. Warner Bros, Theaters Tilburg en Internet Succes Gids.

Ik ben gecertificeerd hypnose coach en coach sinds 2017 ondernemers om krachtig en vol vertrouwen te gaan staan voor wie ze zijn en wat ze te bieden hebben.

Ik volgde o.a. onderstaande opleidingen en trainingen:

 • Coaching Essentials (Intention – Centrum voor Leiderschap & Coaching)
 • Systemic Healing: Opstellingenwerk en Systemisch Waarnemen (iCoaching)
 • Geavanceerde Regressie en Transformationele Therapie (Hypnotherapie Academie Nederland)
 • Conversationele Hypnose (Hypnotherapie Academie Nederland)
 • Metaforen & Symbolisch Taalgebruik (Hypnotherapie Academie Nederland)
 • Hypnotic Workers (Jason Linett)

Daarnaast heb ik verschillende coaching, cursussen en events gevolgd op het gebied van business en mindset. Bijvoorbeeld: Business By Design van James Wedmore, SEO en Copywriting bij SRM en events van Abraham Hicks & Dr. Joe Dispenza.

Als je psychische klachten hebt, overleg dan eerst met jouw medisch team of hypnose past binnen jouw behandeling.

Hypnose is een natuurlijke staat van bewustzijn waarin je heel gefocust bent en opgaat in je innerlijke wereld.

Ken je dat, dat je zo in een film of boek zit dat het voelt alsof je het verhaal zelf beleeft?
Of dat je lekker creatief bezig bent en de tijd voorbij vliegt?

Dát is hypnose.

Op dagelijkse basis ervaren we allemaal meerdere momenten van hypnose.

In hypnose coaching gebruiken we deze hypnotische staat van zijn (ook wel ‘trance’ genoemd) om te werken met het onderbewuste.

Je onderbewustzijn is als een grote computer. Dat wat je in het verleden hebt gezien/gevoeld/gehoord en de conclusie die je hieruit hebt getrokken, ligt opgeslagen in je onderbewustzijn.

Met ontspanningstechnieken wordt je analytische geest omzeild waardoor je bij de kern komt van jouw blokkade en je je onderbewustzijn kunt reprogrammeren.

Werken op onderbewust niveau is vaak niet logisch te beredeneren door je analytische geest.

Heb je moeite met ontspannen en blijft je analytische geest actief tijdens een sessie dan kan het zijn dat hypnose minder geschikt is voor jou.

Tijdens een gratis en vrijblijvend Doorbraak Gesprek kijken we samen wat jouw grootste blokkade is en hoe je deze kunt doorbreken om groter te groeien met je bedrijf.

Ik begeleid ondernemers om krachtig en vol vertrouwen te gaan staan voor wie ze zijn en wat ze te bieden hebben.

Ik kan je helpen met de volgende thema’s:

 • Zelfvertrouwen
 • Eigenwaarde
 • Money mindset
 • Grenzen stellen
 • Keuzes maken
 • Loslaten

Twijfel je of ik jou kan helpen in het shiften van jouw blokkade? Vraag een gratis en vrijblijvend Doorbraak Gesprek aan zodat we jouw thema kunnen bespreken.

De basis van elke hypnose sessie is vertrouwen en het is daarom belangrijk dat je je helemaal op je gemak voelt bij degene die jou begeleidt.

Alles wat je deelt tijdens de hypnose sessie is vertrouwelijk en wordt niet met derden gedeeld.

Door mijn opleiding in systeemopstellingen kijk ik in een hypnose sessie met een systemische blik naar wat jou tegenhoudt om groter te groeien.

In systemisch werk draait alles om het nemen van jouw plek in je systeem. Dit kan bijvoorbeeld jouw systeem van herkomst zijn (familie) of je huidige systeem (gezin), maar ook je bedrijf is een systeem.

Onbewuste patronen en overtuigingen hebben vaak hun oorsprong in de systemen waarin we zijn opgegroeid en verweven zich in onze huidige systemen waar we deel van uitmaken.

Door verstrikkingen in jouw systemen op te lossen, kan het weer gaan stromen en ontstaat er rust en flow.

Ik gebruik geen hypnose script en elke sessie is afgestemd op wat jij nodig hebt om oude patronen en blokkades te transformeren.

Als je nu tijdens het lezen van deze pagina een klik voelt dan ontmoet ik je graag tijdens een gratis en vrijblijvend Doorbraak Gesprek.

In het gesprek kijken we samen naar wat jouw grootste blokkade is en hoe je deze kunt doorbreken om groter te groeien met je bedrijf.

Doorgaans kun je binnen 2 tot 4 weken starten met jouw eerste sessie.

Vraag een gratis en vrijblijvend Doorbraak Gesprek aan om de mogelijkheden te bespreken.

Heb je nog een andere vraag? Stuur me een e-mail op anne@anneneijnens.nl of stuur me een DM via Instagram.

Anne Neijnens draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches