Own wat je te bieden hebt als ondernemer

Herken jij dit?

Stel je voor...

Ervaringen van andere ondernemers

Nikki Pommer
Nikki PommerSpreker, schrijver & merkstrateeg
Lees verder
Onwijs dankbaar voor de hulp van Anne. Ze is integer, liefdevol en oprecht betrokken bij haar coachees. Ze straalt vrolijkheid en enthousiasme uit en ik word blij zodra ik haar zie. Ik heb bij Anne het hypnose coachingstraject gevolgd en vind dat een van mijn meest waardevolle investeringen van dit jaar. Dankzij Anne heb ik niet alleen heel concrete resultaten geboekt binnen mijn bedrijf, maar ben ik een diepere transformatie en helende reis met mezelf aangegaan. Als je overweegt om met Anne te werken zou ik direct zeggen: doen. Dank je wel lieve Anne, voor alles!
Yasmin Lindenburg
Yasmin LindenburgHolistisch therapeut
Lees verder
“Own wat jij te bieden hebt als ondernemer.” Nu ik haar hypnose coachingstraject heb afgerond kan ik bevestigen dat Anne deze belofte volledig heeft waarmaakt! Tijdens de hypnoses bracht Anne me in rust en veiligheid telkens een laagje dieper in mezelf. Zo kwam ik tot de kern van mijn belemmerende overtuigingen en werden deze in liefdevolle aandacht geshift naar bekrachtigend. Ik voelde direct een positieve verandering en na de sessies ging ik me vrijer gedragen: ik had geen last meer van onzekere gedachten. Naast de hypnoses ben ik ook erg geholpen door Anne’s scherpe coachingsvragen en praktische tips die zij met aanstekelijk enthousiasme bracht. Het resultaat? Ik own nu wat ik te bieden heb als ondernemer én als mens 🙂 Samenwerking met Anne kan ik dus zeker aanraden: ze is als een cadeau op je ondernemersreis!

Wat is Hypnose?

Om maar meteen even met de deur in huis te vallen: hypnose is NIET doen alsof je een kip bent. Je verliest geen controle en doet geen dingen die je niet wilt.

Hypnose is een staat van bewustzijn waarin je heel gefocust bent en opgaat in je innerlijke wereld. Ken je dat, dat als je auto rijdt je opeens een deel van de rit bent vergeten omdat je je zo concentreert op de weg? Of dat je zo in een film of boek zit dat je het niet hoort als iemand iets tegen je zegt? Of dat je lekker creatief bezig bent en de tijd voorbij vliegt? Dát is hypnose. Je bent dus al heel vaak in hypnose geweest 😉

Hypnose wordt gebruikt om te werken op onderbewust niveau, daar waar belemmerende patronen en overtuigingen zitten. Met ontspanningstechnieken wordt je kritische geest omzeild waardoor je een laag dieper kunt gaan en bij de kern komt van jouw blokkade. Door op dit level jouw emoties en houding te ontdekken en veranderen ten aanzien van bepaalde situaties en personen uit jouw verleden, reprogrammeer je je onderbewustzijn. En dat betekent dikke doorbraken en shifts!

Sommige ondernemers waarmee ik heb gewerkt omschrijven hypnose als een meditatie maar dan dieper. Je maakt mee wat er wordt gezegd en weet ook na de sessie nog wat er is gebeurd. Als je in hypnose bent, ben je meer vatbaar voor suggesties (ideeën die ik als coach jou meegeef). Er zijn dus hypnotiseurs die iemand doen laten geloven dat ze een kip zijn, maar hoe zonde is dat als je met hypnose ook levens kunt veranderen!

Ik gebruik hypnose om je onderbewuste jouw innerlijke kracht te laten voelen zodat je dat op een diep level voelt dat je goed genoeg bent. Door hypnose coaching krijg je nieuwe inzichten over jezelf en de wereld. En omdat jouw perspectief verandert, verandert je zelfbeeld waardoor je tot die dingen in staat bent die je van tevoren nooit van jezelf had verwacht.

In de coaching sessies maak ik niet alleen gebruik van hypnose, maar ook van systeemopstellingen. In systemisch werk draait alles om het nemen van jouw plek in je systeem. Dit kan bijvoorbeeld jouw systeem van herkomst zijn (familie) of je huidige systeem (gezin), maar ook je bedrijf is een systeem. Onbewuste patronen en overtuigingen hebben vaak hun oorsprong in de systemen waarin we zijn opgegroeid en verweven zich in onze huidige systemen waar we deel van uitmaken. Door verstrikkingen in jouw systemen op te lossen, kan het weer lekker gaan stromen en ontstaat er rust en flow.

De hypnose sessies vinden online plaats via Zoom. Waarom online? Thuis ben je het meest vertrouwd en omdat je op een plek bent waar je je fijn voelt, kun je je beter ontspannen. Je bent geen tijd kwijt met reizen, kunt zelf de temperatuur en geur bepalen van de ruimte waarin je zit en misschien vind je het wel minder spannend om niet recht tegenover iemand te zitten die je in hypnose brengt.

Als je dit leest, betekent dit dat dit jouw teken is en dat je er klaar voor bent. Plan een gratis kennismakingsgesprek en we spreken elkaar binnenkort 🙂

Ervaringen van andere ondernemers

Mariëlle - The Green Guide
Mariëlle - The Green GuideBewustzijnscoach
Lees verder
Ik volgde Anne al langer en had al een tijdje interesse in haar hypnose coachingstraject. Toen ik de keuze had gemaakt volledig voor mezelf te werken, voelde ik dat er op onbewust niveau een blokkade zat. Hier kon ik zelf niet helemaal bij en ik schakelde daarom Anne in. Mijn hoofd voelde wat weerstand tegen de hypnoses (want stel je voor dat er iets heftigs omhoog komt of dat het 'niet lukt') maar Anne begeleidt je hier fijn in. Ik heb mooie inzichten gekregen tijdens het traject, heb gevoeld hóeveel kracht er in me zit en own met de dag meer wat ik weet en wat ik te bieden heb. Mijn vooraf gestelde doelen van meer flow ervaren en meer leuke klanten aantrekken is gelukt! De investering vond ik het geld meer dan waard, die heb ik er in de afgelopen maanden alweer uitgehaald. Ik kan het dus zeker aanraden om met Anne aan de slag te gaan. Ze kan je namelijk óók strategische tips geven en checkt elke week bij je in als stok achter de deur. Ik vond het heel waardevol!
Marinka Bil
Marinka BilInspirator & Coach
Lees verder
Tijdens een opleiding had ik enorm veel last van mijn interne criticus (dat stemmetje wat je altijd tegen weet te werken), zodanig dat het de manier waarop ik in de opleiding stond en de kwaliteit van wat ik liet zien op een negatieve manier beïnvloedde. Na alweer een frustrerend gesprek besloot ik dat ik er klaar mee was en schakelde ik de hulp van Anne in. De hypnose die ik van Anne kreeg was ontzettend mooi en diepgaand, er kwamen oude patronen aan het licht waar ik me tot die tijd niet bewust van was. Dit was erg emotioneel maar Anne leidde me daar steeds op een liefdevolle, rustige manier doorheen. Vooral dankzij Anne's rust en betrokkenheid voelde ik me vertrouwd en kon ik juist zo diep in de hypnose gaan. Ik ben ontzettend blij met het resultaat van dit alles, want die interne criticus is nu nauwelijks meer aanwezig tijdens mijn opleiding en ik kan daarin weer echt mezelf zijn en groeien als mens! Heerlijk! Maar wat het mooiste misschien nog is, is dat ik het effect ook op andere plekken in mijn leven ervaar. Ik ben kalmer, geduldiger en milder voor mezelf geworden, en dat na slechts 1 sessie met Anne.
Sandra Kunz
Sandra KunzMarketeer
Lees verder
Ik merkte dat ik blokkades ervaarde om mijn business groter te maken en angst had voor mijn eigen succes. Door het hypnose coachingstraject heb ik heel inzichtelijk wat een deel van de oorsprong van mijn blokkades is. Ik zit sinds de hypnose sessies vol positieve energie en ben minder (negatief) oordelend over en naar mijzelf. Ik ben me er bewust van dat ik voorlopig nog wel in ontwikkeling blijf en dat is goed. Steeds meer blokkades worden doorbroken, alles op mijn eigen tempo. Ik probeer het nu allemaal meer te zien als experiment en als iets niet lukt of passend is, ook goed. Daardoor durf ik nu ook te stoppen met zaken waar ik geen goed gevoel (meer) bij heb. Anne neemt alle tijd, weet wat ze doet als coach en helpt je op een heel persoonlijke manier je eigen blokkades te doorbreken. Daarnaast geeft ze tips over ondernemerschap, time- en energiemanagement, werken in flow en is ze de perfecte spiegel die je als ondernemer bewust maakt van je valkuilen en ook de feestjes die je best mag vieren.

1-op-1 Hypnose Coaching

3 maanden persoonlijke begeleiding
597 excl. btw (of 3 termijnen van 207 excl. btw)
  • Kennismakingsgesprek
  • 3x 1-op-1 online Hypnose Sessie (90 - 120 minuten)
  • Wekelijkse 1-op-1 begeleiding via WhatsApp
  • Bonus #1: Hypnose audio programma
  • Bonus #2: Jaarlijkse netwerkborrel met gelijkgestemde ondernemers

Bonus #1: Hypnose audio programma t.w.v. € 247,-

Shift in 12 weken jouw overtuigingen & oude patronen over geld en own wat je te bieden hebt met dit hypnose audio programma.

Bonus #2: Jaarlijkse netwerkborrel (onbetaalbaar!)

Elk jaar wordt er een netwerkborrel georganiseerd voor alle coachees. Leer gelijkgestemde ondernemers kennen, breid je netwerk uit en brainstorm over nieuwe mogelijkheden voor jouw bedrijf.

Ervaringen van andere ondernemers

Anneroos Sadeghi-de Wit
Anneroos Sadeghi-de WitPilates & yoga docent
Lees verder
Toen ik begon met het hypnose coachingstraject van Anne wist ik niet wat ik precies kon verwachten, maar ik had positieve verhalen gehoord. Direct de eerste sessie was waanzinnig. Zo intens, zulke grote blokkades heb ik meteen al opgeruimd. Dit had meteen een ongelofelijke impact op mijn leven en mijn bedrijf. Naast hypnose heb ik ook een paar simpele tips gekregen om meer inzicht te krijgen in mijn financiën en dit maakt dat ik meer grip heb op wat er gebeurt. Ik voel mij herboren. Ik zit in een fijne hoge energie en laat mij niet meer uit het veld slaan door tegenslagen, maar zie kansen en onderneem actie. Anne heeft mij geholpen door mijn blokkades heen te breken en met behulp van de persoonlijke affirmaties heb ik mijzelf kunnen herprogrammeren. Ik ben ongelofelijk dankbaar voor haar hulp en dankbaar dat ik mijzelf dit traject cadeau heb gedaan!
Manouk Voermans
Manouk VoermansContent Specialist & Instagramstories expert
Lees verder
Ken je dat gevoel dat er iets op het puntje van je tong ligt… dat je er bijna bent… maar nog net niet helemaal. Dat had ik met mijn onderneming en de zoektocht naar het juiste dienstenaanbod. Ik besloot samen met Anne een zoektocht te doen in het niet-bewuste deel van mijzelf, een hypnose sessie dus! Man, wat is dat een aanrader! Het was een hele bijzondere ervaring, die dagen erna nog impact op me had. Ik kreeg steeds meer het gevoel dat ik durfde te gaan staan voor wie ik ben, dat ik de tijd mag nemen om te groeien en ik kreeg door hoe mijn aanbod in elkaar moest steken. De hypnose sessie van Anne was het laatste zetje dat ik nodig had om een switch te kunnen maken. Naast dat Anne retegoed is in wat ze doet, is ze ook nog eens een enorme lieverd! Niet twijfelen dus, ga ervoor!
Fiona Spit
Fiona SpitCoach voor middelbare scholieren
Lees verder
Ik voelde een blokkade om (nieuwe) stappen te zetten in mijn onderneming, maar wist niet goed waarin het zat. Voorafgaand aan de hypnose stelt Anne veel vragen, zodat je echt het probleem aan kunt pakken waar je tegenaan loopt. Ze stelt je heel erg op je gemak, zodat je volledig ontspannen de hypnose kunt ondergaan. Hypnose is niet eng, ze laat je geen gekke dingen doen. Na de hypnose vond ik het fijn om mijn inzichten even op te schrijven, maar Anne stuurt je ook nog persoonlijke affirmaties n.a.v. de hypnose sessie. Daar zat altijd wel iets bij dat ik zelf toch vergeten was op te schrijven. Dus ook dat was heel erg waardevol. Ik zie steeds meer dat ik gewoon mijn eigen pad mag en kan volgen. Het is mijn bedrijf, ik hoef niets te doen omdat anderen vinden dat ik dat moet doen. Ik mag en kan staan voor mijn eigen krachten. Ik ben weer in beweging gekomen.
Eveline Broekhuizen
Eveline BroekhuizenSchrijfcoach
Lees verder
De hypnose sessie met Anne was heel bijzonder. Ik voelde me bij haar op mijn gemak, het was alsof ze naast me zat, ook al was het een online sessie. Anne hielp me om telkens een laagje dieper te gaan: van de fysieke pijn waar ik al een tijd last van heb in mijn knie, naar wat daarachter lag. Zij begeleidde mij om te zien wat ik eerst zelf niet wilde of kon zien: de pijn van fouten maken, van het niet goed doen. Vervolgens bracht ze me terug naar een situatie waarin ik gevoeld had dat ik het niet goed deed. Nu kon ik die situatie van alle kanten bekijken: vanuit het zesjarig meisje en vanuit mijn vader. Zonder dat het zwaar werd. Dat vond ik nog het fijnst. De sessie klaarde de zwaarte op. In alle cellen van mijn lichaam. Ik voel me een stuk lichter sindsdien.

Hoi! Ik ben Anne

In de lente van 2003 zat ik gezellig een jointje te roken met een paar vrienden in een parkje. Ik had een aantal hijsjes genomen en ik zag de wereld als één grote chocoladebol. Om elke scheet moest ik lachen en ik voelde me fijn en blij.

Totdat mijn stemming veranderde…

Van het ene op het andere moment leek het alsof ik geen contact meer had met mijn lichaam. Ik verloor soms eventjes mijn bewustzijn, kreeg angstige gedachtes en had het niet meer onder controle.

Ik werd door vriendinnen naar huis gebracht en dacht dat ik er na een avondje goed slapen wel vanaf zou zijn.

Maar die ene avond werd 10 jaar.

Ik durfde niet meer uit te gaan, want ik was bang dat ik flauw zou vallen.

Ik durfde niet meer naar de bioscoop, want ik was bang dat ik er niet meer uit zou kunnen.

Ik durfde niet meer met de trein of het vliegtuig te reizen, want ik was bang dat ik geen lucht zou krijgen.

Angst en paniek aanvallen beheersten mijn leven.

Mijn wereld werd steeds kleiner en kleiner, totdat mijn slaapkamer de enige plek was waar ik me echt veilig voelde.

Toen ik in de zomer van 2013 in de supermarkt in de rij voor de kassa stond en voor de zoveelste keer een paniek aanval kreeg, besloot ik: en nou is het genoeg! Op deze manier wil en kan ik niet meer verder leven, ik moet iets veranderen!

In de tijd daarvoor had ik wel gesprekken gehad met hulpverleners en medicatie genomen, maar niets hielp echt goed en eigenlijk kon niemand me vertellen wat er nou precies met me aan de hand was.

Ik moest en zou dus zelf uitzoeken hoe ik mezelf beter kon maken. Dat was voor mij de enige manier om de vicieuze cirkel waar ik jarenlang in zat te doorbreken.

Op internet las ik iets over een bloedonderzoek bij een orthomoleculaire arts, dus boekte ik een afspraak en liet me testen. De uitslag was een bevestiging dat het lichamelijk totaal niet lekker zat en ik kreeg het advies om mijn voedingspatroon drastisch aan te passen.

En dat deed ik! Meteen diezelfde dag! Ik wilde zooo graag verandering dat ik zonder te twijfelen besloot om helemaal geen suiker, koemelk en gluten meer te eten.

Niet de makkelijkste keuze, I know, maar mijn drive was groter dan al mijn angsten bij elkaar.

Anne Neijnens Vrouwenbazen podcast workation ondernemende vrouwen ondernemers

Na een paar weken had ik ontdekt dat ik ook andere producten kon eten dan alleen rijstwafels en komkommers en kreeg ik beetje bij beetje mijn energie weer terug.

Wat een verademing! Ik was zo opgelucht dat er eindelijk iets was wat mij uit het gat trok waar ik al die jaren in had gezeten.

Deze nieuwe kracht gebruikte ik om me verder te ontwikkelen. Ik las boeken, keek documentaires en luisterde podcasts over gezond en gelukkig leven.

Ik kwam erachter dat er ook een geestelijke component zat aan mijn angsten en dus bezocht ik events waarin ik meer leerde over het bewustzijn & onderbewustzijn.

Ik weet nog goed dat ik bij een 3-daagse live workshop van Dr. Joe Dispenza was en voor het eerst hoorde over de invloed van mijn gedachtes op mijn gevoel. Mijn mind was blown!

Door alle nieuwe info die ik tot me nam, kreeg ik steeds meer inzicht in mijn angsten en hoe ik die zelf in stand hield.

Ik had ze zelf gecreëerd, dus kon ik mezelf er ook weer vanaf helpen!

Ik maakte de keuze om een voor een mijn angsten op te lossen en mezelf ervan te bevrijden.

En door mezelf vrij te maken van alle belemmerende gedachtes ontdekte ik weer wie ik écht was.

Ik kwam bij mezelf aan en durfde te vertrouwen in het leven en in mezelf.

Ik doorbrak jarenlange patronen, liet de controle los, gunde mezelf rust & ruimte en luisterde naar mijn eigen gevoel.

Ik voelde me eindelijk vrij om te zijn wie ik ben en keuzes te maken die IK wil.

In 2017 volgde ik verschillende opleidingen, zegde ik mijn baan in loondienst op en startte ik mijn eigen coachingspraktijk.

Inmiddels heb ik al vele vrouwen mogen begeleiden in 1-op-1 coaching, mastermindgroepen en retreats.

Ik heb mijn eigen leven getransformeerd en dat gun ik jou ook, met heel mijn hart! <3