Own wat je te bieden hebt als ondernemer

Herken jij dit?

 • Je twijfelt soms of het wel waardevol is wat jij biedt
 • Je vindt het lastig om (meer) geld te vragen voor jouw diensten
 • Je loopt tegen de money mindset overtuigingen aan die je van je ouders hebt meegekregen
 • Je geeft altijd teveel aan je klanten en hebt moeite met ontvangen
 • Je bent huiverig voor wat er over je gezegd gaat worden als je je nog meer uitspreekt
 • Je komt niet goed uit je woorden als iemand op een netwerkborrel vraagt: en wat doe jij?

Stel je voor...

 • Dat je weet wie je bent en wat je te bieden hebt als ondernemer
 • Dat je vol vertrouwen jouw diensten aanbiedt aan potentiële klanten
 • Dat je jezelf durft neer te zetten en uit te spreken waar jij voor staat
 • Dat je krachtig over je bedrijf kunt vertellen op een netwerborrel
 • Dat je openstaat om geld te ontvangen en prijzen vraagt die bij je passen
 • Dat je een sterke onafhankelijke vrouw bent die haar eigen geld verdient
 • Dat je trots kunt zijn op het leven dat je voor jezelf hebt gecreëerd
 • Dat je helemaal in verbinding met jezelf staat en dit ook uitstraalt
Workation Baarlo coliving vrouwelijke ondernemers ouffenhoff mastermindgroep retreat ondernemen onderneming

Wat is Hypnose?

Om maar meteen even met de deur in huis te vallen: hypnose is NIET doen alsof je een kip bent. Je verliest geen controle en doet geen dingen die je niet wilt.

Hypnose is een staat van bewustzijn waarin je heel gefocust bent en opgaat in je innerlijke wereld. Ken je dat, dat als je auto rijdt je opeens een deel van de rit bent vergeten omdat je je zo concentreert op de weg? Of dat je zo in een film of boek zit dat je het niet hoort als iemand iets tegen je zegt? Of dat je lekker creatief bezig bent en de tijd voorbij vliegt? Dát is hypnose. Je bent dus al heel vaak in hypnose geweest 😉

Hypnose wordt gebruikt om te werken op onderbewust niveau, daar waar belemmerende patronen en overtuigingen zitten. Met ontspanningstechnieken wordt je kritische geest omzeild waardoor je een laag dieper kunt gaan en bij de kern komt van jouw blokkade. Door op dit level jouw emoties en houding te ontdekken en veranderen ten aanzien van bepaalde situaties en personen uit jouw verleden, reprogrammeer je je onderbewustzijn. En dat betekent dikke doorbraken en shifts!

Sommige ondernemers waarmee ik heb gewerkt omschrijven hypnose als een meditatie maar dan dieper. Je maakt alles mee wat er wordt gezegd en weet ook na de sessie nog wat er is gebeurd. Als je in hypnose bent, ben je meer vatbaar voor suggesties (ideeën die ik als coach jou meegeef). Er zijn dus hypnotiseurs die iemand doen laten geloven dat ze een kip zijn, maar ik gebruik het juist om je onderbewuste jouw innerlijke kracht te laten voelen zodat je dat op een diep level integreert en meteen de effecten ervan in je leven ziet. Door hypnose coaching krijg je nieuwe inzichten over jezelf en de wereld. En omdat jouw perspectief verandert, verandert je zelfbeeld waardoor je tot die dingen in staat bent die je van tevoren nooit van jezelf had verwacht.

In de coaching sessies maak ik niet alleen gebruik van hypnose, maar ook van systeemopstellingen. In systemisch werk draait alles om het nemen van jouw plek in je systeem. Dit kan bijvoorbeeld jouw systeem van herkomst zijn (familie) of je huidige systeem (gezin), maar ook je bedrijf is een systeem. Onbewuste patronen en overtuigingen hebben vaak hun oorsprong in de systemen waarin we zijn opgegroeid en verweven zich in onze huidige systemen waar we deel van uitmaken. Door verstrikkingen in jouw systemen op te lossen, kan het weer lekker gaan stromen en ontstaat er rust en balans.

De hypnose sessies vinden online plaats via Whereby. Waarom online? Thuis ben je het meest vertrouwd en omdat je op een plek bent waar je je fijn voelt, kun je je beter ontspannen. Hoe meer je ontspant, hoe dieper je in hypnose raakt. Hoe dieper je gaat, hoe groter de transformatie.

Als je dit leest, betekent dit dat dit jouw teken is en dat je er klaar voor bent. Plan een gratis kennismakingsgesprek en we spreken elkaar binnenkort 🙂

Ervaringen van andere ondernemers

Marinka Bil
Marinka BilInspirator & Coach
Lees verder
Tijdens een opleiding had ik enorm veel last van mijn interne criticus (dat stemmetje wat je altijd tegen weet te werken), zodanig dat het de manier waarop ik in de opleiding stond en de kwaliteit van wat ik liet zien op een negatieve manier beïnvloedde. Na alweer een frustrerend gesprek besloot ik dat ik er klaar mee was en schakelde ik de hulp van Anne in. De hypnose die ik van Anne kreeg was ontzettend mooi en diepgaand, er kwamen oude patronen aan het licht waar ik me tot die tijd niet bewust van was. Dit was erg emotioneel maar Anne leidde me daar steeds op een liefdevolle, rustige manier doorheen. Vooral dankzij Anne's rust en betrokkenheid voelde ik me vertrouwd en kon ik juist zo diep in de hypnose gaan. Ik ben ontzettend blij met het resultaat van dit alles, want die interne criticus is nu nauwelijks meer aanwezig tijdens mijn opleiding en ik kan daarin weer echt mezelf zijn en groeien als mens! Heerlijk! Maar wat het mooiste misschien nog is, is dat ik het effect ook op andere plekken in mijn leven ervaar. Ik ben kalmer, geduldiger en milder voor mezelf geworden, en dat na slechts 1 sessie met Anne.
Sandra Kunz
Sandra KunzMarketeer
Lees verder
Ik merkte dat ik blokkades ervaarde om mijn business groter te maken en angst had voor mijn eigen succes. Door het hypnose coachingstraject heb ik heel inzichtelijk wat een deel van de oorsprong van mijn blokkades is. Ik zit sinds de hypnose sessies vol positieve energie en ben minder (negatief) oordelend over en naar mijzelf. Ik ben me er bewust van dat ik voorlopig nog wel in ontwikkeling blijf en dat is goed. Steeds meer blokkades worden doorbroken, alles op mijn eigen tempo. Ik probeer het nu allemaal meer te zien als experiment en als iets niet lukt of passend is, ook goed. Daardoor durf ik nu ook te stoppen met zaken waar ik geen goed gevoel (meer) bij heb. Anne neemt alle tijd, weet wat ze doet als coach en helpt je op een heel persoonlijke manier je eigen blokkades te doorbreken. Daarnaast geeft ze tips over ondernemerschap, time- en energiemanagement, werken in flow en is ze de perfecte spiegel die je als ondernemer bewust maakt van je valkuilen en ook de feestjes die je best mag vieren.
Manouk Voermans
Manouk VoermansContent Specialist & Instagramstories expert
Lees verder
Ken je dat gevoel dat er iets op het puntje van je tong ligt… dat je er bijna bent… maar nog net niet helemaal. Dat had ik met mijn onderneming en de zoektocht naar het juiste dienstenaanbod. Ik besloot samen met Anne een zoektocht te doen in het niet-bewuste deel van mijzelf, een hypnose sessie dus! Man, wat is dat een aanrader! Het was een hele bijzondere ervaring, die dagen erna nog impact op me had. Ik kreeg steeds meer het gevoel dat ik durfde te gaan staan voor wie ik ben, dat ik de tijd mag nemen om te groeien en ik kreeg door hoe mijn aanbod in elkaar moest steken. De hypnose sessie van Anne was het laatste zetje dat ik nodig had om een switch te kunnen maken. Naast dat Anne retegoed is in wat ze doet, is ze ook nog eens een enorme lieverd! Niet twijfelen dus, ga ervoor!

1-op-1 Hypnose Coaching

497 excl. btw (of 2 termijnen van 250 euro)
 • Kennismakingsgesprek
 • 4x 1-op-1 online Hypnose Sessie (90 - 120 minuten)
 • Bonus #1: Hypnose album
 • Bonus #2: Jaarlijkse netwerkborrel met gelijkgestemde ondernemers

Bonus #1: Hypnose album

Om je groei te verdiepen en nieuwe patronen te verankeren in je onderbewustzijn ontvang je een hypnose album met audio's die je thuis kunt beluisteren. Luister en shift je belemmerende overtuigingen!

Bonus #2: Jaarlijkse netwerkborrel

Elk jaar wordt er een netwerkborrel georganiseerd voor alle coachees. Leer gelijkgestemde ondernemers kennen, breid je netwerk uit en brainstorm over nieuwe mogelijkheden voor jouw bedrijf.

Ervaringen van andere ondernemers

Nancy Tjon-En-Fa
Nancy Tjon-En-FaYoga therapeut
Lees verder
Anne weet tijdens de sessie op een liefdevolle manier tot je onderbewustzijn te komen en blokkades te verzachten of zelfs weg te nemen. Na een hypnose sessie kan je dan ook bijna niet anders dan je onderneming anders benaderen - iets wat ik persoonlijk heb mogen meemaken! Ik sta nu meer in mijn kracht en kan vanuit daar actie ondernemen. Als je bereid bent om samen met je onderneming te groeien dan raad ik deze vorm van ondernemerscoaching zeker aan. De meeste belemmeringen in het runnen van je bedrijf liggen bij jezelf en dit is dé manier om deze bij de kern liefdevol aan te pakken. Anne is een kei, ster, koningin, bazin in haar vak en bij haar zijn je persoonlijke groei en die van je bedrijf in goede, liefdevolle handen.
Eveline Broekhuizen
Eveline BroekhuizenSchrijfcoach
Lees verder
De hypnose sessie met Anne was heel bijzonder. Ik voelde me bij haar op mijn gemak, het was alsof ze naast me zat, ook al was het een online sessie. Anne hielp me om telkens een laagje dieper te gaan: van de fysieke pijn waar ik al een tijd last van heb in mijn knie, naar wat daarachter lag. Zij begeleidde mij om te zien wat ik eerst zelf niet wilde of kon zien: de pijn van fouten maken, van het niet goed doen. Vervolgens bracht ze me terug naar een situatie waarin ik gevoeld had dat ik het niet goed deed. Nu kon ik die situatie van alle kanten bekijken: vanuit het zesjarig meisje en vanuit mijn vader. Zonder dat het zwaar werd. Dat vond ik nog het fijnst. De sessie klaarde de zwaarte op. In alle cellen van mijn lichaam. Ik voel me een stuk lichter sindsdien.

Hoi! Ik ben Anne

In de lente van 2003 zat ik gezellig een jointje te roken met een paar vrienden in een parkje. Ik had een aantal hijsjes genomen en ik zag de wereld als één grote chocoladebol. Om elke scheet moest ik lachen en ik voelde me fijn en blij.

Totdat mijn stemming veranderde…

Van het ene op het andere moment leek het alsof ik geen contact meer had met mijn lichaam. Ik verloor soms eventjes mijn bewustzijn, kreeg angstige gedachtes en had het niet meer onder controle.

Ik werd door vriendinnen naar huis gebracht en dacht dat ik er na een avondje goed slapen wel vanaf zou zijn.

Maar die ene avond werd 10 jaar.

Ik durfde niet meer uit te gaan, want ik was bang dat ik flauw zou vallen.

Ik durfde niet meer naar de bioscoop, want ik was bang dat ik er niet meer uit zou kunnen.

Ik durfde niet meer met de trein of het vliegtuig te reizen, want ik was bang dat ik geen lucht zou krijgen.

Angst en paniek aanvallen beheersten mijn leven.

Mijn wereld werd steeds kleiner en kleiner, totdat mijn slaapkamer de enige plek was waar ik me echt veilig voelde.

Toen ik in de zomer van 2013 in de supermarkt in de rij voor de kassa stond en voor de zoveelste keer een paniek aanval kreeg, besloot ik: en nou is het genoeg! Op deze manier wil en kan ik niet meer verder leven, ik moet iets veranderen!

In de tijd daarvoor had ik wel gesprekken gehad met hulpverleners en medicatie genomen, maar niets hielp echt goed en eigenlijk kon niemand me vertellen wat er nou precies met me aan de hand was.

Ik moest en zou dus zelf uitzoeken hoe ik mezelf beter kon maken. Dat was voor mij de enige manier om de vicieuze cirkel waar ik jarenlang in zat te doorbreken.

Op internet las ik iets over een bloedonderzoek bij een orthomoleculaire arts, dus boekte ik een afspraak en liet me testen. De uitslag was een bevestiging dat het lichamelijk totaal niet lekker zat en ik kreeg het advies om mijn voedingspatroon drastisch aan te passen.

En dat deed ik! Meteen diezelfde dag! Ik wilde zooo graag verandering dat ik zonder te twijfelen besloot om helemaal geen suiker, koemelk en gluten meer te eten.

Niet de makkelijkste keuze, I know, maar mijn drive was groter dan al mijn angsten bij elkaar.

Anne Neijnens Vrouwenbazen podcast workation ondernemende vrouwen ondernemers

Na een paar weken had ik ontdekt dat ik ook andere producten kon eten dan alleen rijstwafels en komkommers en kreeg ik beetje bij beetje mijn energie weer terug.

Wat een verademing! Ik was zo opgelucht dat er eindelijk iets was wat mij uit het gat trok waar ik al die jaren in had gezeten.

Deze nieuwe kracht gebruikte ik om me verder te ontwikkelen. Ik las boeken, keek documentaires en luisterde podcasts over gezond en gelukkig leven.

Ik kwam erachter dat er ook een geestelijke component zat aan mijn angsten en dus bezocht ik events waarin ik meer leerde over het bewustzijn & onderbewustzijn.

Ik weet nog goed dat ik bij een 3-daagse live workshop van Dr. Joe Dispenza was en voor het eerst hoorde over de invloed van mijn gedachtes op mijn gevoel. Mijn mind was blown!

Door alle nieuwe info die ik tot me nam, kreeg ik steeds meer inzicht in mijn angsten en hoe ik die zelf in stand hield.

Ik had ze zelf gecreëerd, dus kon ik mezelf er ook weer vanaf helpen!

Ik maakte de keuze om een voor een mijn angsten op te lossen en mezelf ervan te bevrijden.

En door mezelf vrij te maken van alle belemmerende gedachtes ontdekte ik weer wie ik écht was.

Ik kwam bij mezelf aan en durfde te vertrouwen in het leven en in mezelf.

Ik doorbrak jarenlange patronen, liet de controle los, gunde mezelf rust & ruimte en luisterde naar mijn eigen gevoel.

Ik voelde me eindelijk vrij om te zijn wie ik ben en keuzes te maken die IK wil.

In 2017 volgde ik verschillende opleidingen, zegde ik mijn baan in loondienst op en startte ik mijn eigen coachingspraktijk.

Inmiddels heb ik al vele vrouwen mogen begeleiden in 1-op-1 coaching, mastermindgroepen en retreats.

Ik heb mijn eigen leven getransformeerd en dat gun ik jou ook, met heel mijn hart! <3

Cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Hieronder kan je aangeven welke andere soorten cookies je wilt accepteren.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen