Ben jij klaar om groter te groeien met je bedrijf?

Zet jezelf krachtig neer als leider en OWN wat je te bieden hebt!

We begrijpen je. Je wilt elke maand meer klanten aantrekken en makkelijk 5.000 euro per maand verdienen.

Je kent de mogelijkheden van online ondernemen. Instagram stories, FB ads, SEO, webinars, e-mailmarketing, YouTube, gratis weggevers, …

Maar eerlijk gezegd, dat is juist je valkuil.

Er kan en moet zoveel!

Je mist een duidelijke strategie, je aanbod is niet helder en de focus is ver te zoeken in je bedrijf.

Herkenbaar? Dan is het nu tijd om de leider rol te nemen in jouw bedrijf en je business te runnen op een manier die bij JOU past.

Niet meer doen ‘omdat het zo hoort’, maar je eigen keuzes maken en op jezelf vertrouwen.

Zodat klanten aantrekt die je graag betalen, je omzet elke maand stijgt en je heel duidelijk weet welke actie stappen jij wil zetten om je bedrijf te laten groeien.

Herken je dit?

Hoe zou het voor je voelen als...

Alleen kun je veel. Samen kun je meer!

Ondernemen kan soms best eenzaam zijn.

Zeker als je in je omgeving geen mensen hebt die ook ondernemer zijn dan kun je op sommige momenten echt voelen dat je er alleen voor staat en dat niemand je begrijpt.

We feel you 💛

Jarenlang hebben wij onze bedrijven alleen gerund, zonder de steun en support van gelijkgestemden.

Naast dat onze bedrijfsgroei hierdoor 10x langzamer ging, was het eigenlijk ook best wel zwaar.

Constant in de vechtmodus zitten en alles zelf moeten doen omdat je moeite hebt met (hulp/liefde/aandacht/geld) ontvangen, gaat je op een gegeven moment opbreken…

Je hoeft het niet in je eentje te doen, echt niet!

Dit is precies de reden waarom wij de Magnetic Leaders Mastermind hebben opgericht. Een liefdevolle groep van business sisters die je dragen en jou motiveren om het allerbeste uit jezelf en je bedrijf te halen.

Niet meer alles zelf bedenken en in je hoofd blijven hangen, maar gebruik maken van de kennis, hulp en het netwerk van andere ondernemers.

Want alleen kun je veel, maar samen kun je veel meer!

Kleine groepen

De mastermindgroep bestaat uit maximaal 8 ondernemers. Door de kleine groep ontstaat er een hechte band en is er ruimte voor jou om gezien en gehoord te worden.

Persoonlijke begeleiding

Wekelijks heb je contact met jouw coaches. Anne & Stéphanie staan voor je klaar, dagen je uit, houden je accountable en geven je een liefdevolle schop onder je kont.

1-op-1 en groepssessies

Deze mastermind bestaat niet alleen uit groepssessies, maar ook uit 1-op-1 coaching. Wij geloven in de kracht van de groep én persoonlijke begeleiding die helemaal op jou is afgestemd.

Magnetic Leaders Mastermind

3 maanden online traject
1997 excl. btw (of 697,- per maand)
 • Kick-off op maandag 13 september 2021
 • 3x online mastermind sessie van 3 uur (incl. opnames)
 • 3x hypnose sessie van 90 - 120 minuten met Anne Neijnens
 • 1x Human Design Deep Dive van 60 minuten met Stéphanie Smolders
 • 2x strategie sessie van 60 minuten met Stéphanie Smolders
 • Wekelijkse intensieve begeleiding via Slack
 • Mooi netwerk van gelijkgestemde ondernemers
 • Bonus 1: Magnetic Leaders online programma t.w.v. 747,-
 • Bonus 2: Online event Magnetic Goals t.w.v. 77,-
 • Bonus 3: Hypnose audio training t.w.v. 247,-
 • Bonus 4: Start met Facebook Ads Masterclass t.w.v. 75,-

Ervaringen van Magnetic Leaders

Frouke van Overveld - Eetbuien-coach en gewichtsconsulent
Frouke van Loo - Branding expert en content marketeer
Inge Beek
Inge BeekRemedial teacher | Coach | Gedragsspecialist
Lees verder
De afgelopen 3 maanden zijn echt bizar geweest voor de groei van mijn bedrijf en voor mij persoonlijk. Vergeleken met het begin voel ik me zoveel zelfverzekerder! Ik heb mijn doelen veel helderder voor mezelf, waardoor ik veel gerichter kan werken. Mijn omzet is in de afgelopen twee maanden bijna verdubbeld, net zoals het aantal klanten. Deze week kreeg ik op één dag 5 aanvragen binnen, dat is echt zo gaaf! Anne en Stéphanie spelen een grote rol in deze omslag. Door de hypnose sessies van Anne en de coaching sessies met Stephanie heb ik geleerd om veel meer als een leider en CEO te denken. Ik ben uit mijn comfortzone gegaan en dat heeft me zoveel gebracht! Mijn bedrijf blijft groeien en ik heb geleerd hoe ik kan zorgen dat die groei door blijft zetten. De mastermind is echt het ideale coachingstraject voor alle ondernemers. Het omvat het hele pakket. Daardoor word je op zowel zakelijk als persoonlijk gebied begeleid, en dat zorgt voor een mega groei!
Marijke Reed
Marijke ReedYoga & meditation teacher
Lees verder
Ik had moeite om al mijn ideeën samen te brengen in één concept. Ik was all-over-the-place en vond het moeilijk om mijn hobby als écht bedrijf te gaan zien. De allergrootste verandering is begonnen met het inzicht dat ik verkeerd om aan het werken was. Ik was vooral bezig met méér doen, geven en verzinnen in plaats van wat ik daadwerkelijk wil. Hoe eenvoudig dat ook klinkt, dit was meteen de spiegel die ik nodig had om niet harder te werken, maar slimmer te werken. Vanuit hier kon ik veel makkelijker keuzes maken en beslissen of iets past bij wat ik daadwerkelijk wil ja of nee. Zo zijn alle ideeën die ik had, samengekomen in één concept en met dat doel voor ogen heb ik binnen 3 maanden The Heart Journey opgericht. Een online membership voor yoga & meditatie waardoor ik financieel en locatie onafhankelijk ben, deel wat ik leuk vind en toekomstgericht kan uitbouwen en slimmer werken. Binnen de eerste week van de launch had ik al 18 aanmeldingen. Ik zie mijn bedrijf niet langer meer als hobby, maar als onderneming en heb een goed beeld van de toekomst, wat ik wil en hoe ik dit ga bereiken.
Daphne Hieltjes
Daphne HieltjesHolistisch HSP coach
Lees verder
Ik had weinig vertrouwen in mijzelf en was heel erg zoekende in wie ik als ondernemer was. Door de mastermind heb ik zoveel meer vertrouwen in mijzelf gekregen en weet ik veel beter waar ik heen wil met mijn bedrijf en wie mijn ideale klant is. Het aller aller belangrijkste is dat ik nu de controle steeds beter los kan laten. Ik heb geleerd dat mijn focus eerst mag liggen op mijzelf in alignment brengen en dan pas de strategie. Ik vond oprecht jullie inzet en echtheid zo fijn! Het voelde zo vertrouwd en ik voelde mij echt gesteund. Ik kon echt mijzelf zijn en mijzelf meer ontplooien. De mastermind was MEGAAAAAAAA waardevol en af en toe moet ik echt even stil staan bij al die mooie dingen die ik in drie maanden heb geleerd. Jullie hebben echt een speciaal plekje in mijn hart. Ik wil jullie zo erg bedanken! Ik heb mij geen moment onprettig of onzeker gevoeld tijdens het traject. Dat is voor mij zoveel waard!! Dank dank dank!

Bekijk deze video voor een kijkje in het online programma

Bonus 1: Magnetic Leaders online programma t.w.v. 747,-

Als Magnetic Leader krijg je toegang tot het 12-weeks online programma en alle bonussen die daarbij zitten.

In het online programma vind je o.a. een masterclass over het schrijven van een winstgevende salespage, een stappenplan voor het bepalen van je aanbod en een script voor het voeren van salesgesprekken.

 

Bonus 2: Magnetic Goals (t.w.v. € 77,-)

Tijdens het online event Magnetic Goals gaan we aan de slag met jouw doelen voor 2022. 

Samen ontdekken we hoe de volgende versie van jou eruit ziet en welke stappen je kunt zetten om jouw doelen als een magneet naar je toe te trekken.

Je ontmoet gelijkgestemde ondernemers en brainstormt over nieuwe mogelijkheden voor jouw bedrijf om meer geld te verdienen vanuit plezier en vrijheid.

In de live groepshypnose shift je jouw diepste blokkade zodat niets je meer tegenhoudt om jouw doelen te realiseren.

Magnetic Goals vindt plaats op vrijdag 7 januari van 10.00 – 17.00 uur.

Bonus 3: Hypnose Audio Training t.w.v. 247,-

Elke week ontvang je een hypnose audio in je mailbox om jouw groei als ondernemer te versterken.

Bonus 4: Start met Facebook Ads Masterclass t.w.v. 75,-

In deze masterclass ontdek je stap voor stap hoe je Facebook & Instagram ads inzet om jouw ideale klant te bereiken.

Je wordt meegenomen in de Facebook business & ads manager waar je leert hoe je ads maakt, evalueert en optimaliseert zodat jouw advertenties het resultaat opleveren dat je wilt.

Ben je er klaar voor om samen te werken?

Dit kun je verwachten 👇

1.

Matchgesprek

In het matchgesprek bespreken we waar je nu staat en waar je naartoe wilt groeien met je bedrijf. Het gesprek duurt 60 minuten en vindt plaats via Zoom. Het matchgesprek is gratis en vrijblijvend.

2.

Betaling in één keer of in termijnen

Samen bespreken we welke betalingstermijn het beste bij jou past. Je kan simpel en gemakkelijk met iDeal betalen en ontvangt een factuur voor jouw administratie.

3.

Kick-off op maandag 13 september

We starten de mastermind met een gezamenlijke online Zoom sessie waarin je jouw business sisters ontmoet. Tijdens de kick-off krijg je alle tools zodat jij het maximale kunt halen uit de komende 3 maanden.

4.

Wekelijkse intensieve begeleiding

In Slack heb je wekelijks contact met jouw mastermindgroep en word je persoonlijk begeleid door Anne & Stéphanie. Tussen de sessies door kun je hier al je vragen stellen en jouw successen delen.

5.

1-op-1 coaching

Elke maand heb je één coaching sessie met Anne en één coaching sessie met Stéphanie. In deze sessies doorbreek je oude patronen en blokkades en creëer je een heldere strategie vanuit jouw Human Design.

6.

Mastermind sessies

In de maandelijkse mastermind sessie brainstorm je over nieuwe kansen en mogelijkheden voor jouw bedrijf. De sessie wordt opgenomen zodat je alle waardevolle input op je gemak terug kunt kijken.

Ervaringen van Magnetic Leaders

Jouw coaches

Anne Neijnens - Hypnose Coach

Ik ben 12 jaar ondernemer en sinds 2017 begeleid ik ondernemers in 1-op-1 coaching, mastermind groepen en business retreats.

Jarenlang had ik last van angsten en paniekaanvallen waardoor mijn wereld steeds kleiner en kleiner werd.

Toen ik in de zomer van 2013 in de supermarkt in de rij voor de kassa stond en voor de zoveelste keer een paniek aanval kreeg, besloot ik: en nou is het genoeg!

Ik verdiepte me in de werking van het brein en toen ik ontdekte hoe ik mijn onderbewustzijn kon reprogrammeren, ging het snel. Binnen anderhalf jaar loste ik alle angsten op die ik 10 jaar lang had gehad.

Vliegangst, hoogtevrees, claustrofobie, angst voor het donker, angst voor tunnels, angst voor flauwvallen, prikangst en ga zo maar door. Ik heb er nu helemaal geen last meer van 😊

Als ondernemer had ik veel money mindset blokkades waardoor het me niet lukte om genoeg geld te verdienen met mijn bedrijf.

Ik heb echt 10.000 euro uitgegeven aan strategieën en business coaches terwijl de kern van het probleem eigenlijk was dat ik mezelf niet goed genoeg voelde om geld te vragen en te ontvangen.

Pas toen ik hypnose inzette om mijn belemmerende overtuigingen te shiften, begon het te stromen en werd mijn bedrijf eindelijk winstgevend. Ik zegde mijn baan in loondienst op en leef nu het leven waar ik van droomde toen ik in 2009 begon met ondernemen.

Stéphanie Smolders - Business Coach

Hoi! Ik ben Stephanie en ik ben een online business en marketing mentor voor gedreven ondernemers die hun activiteiten willen starten/opschalen met een sterke foundation en gepersonaliseerd marketing plan.

Ik ben sinds mijn 18e ondernemer en heb de afgelopen 4 jaar als marketingmanager en strategist gewerkt op het gebied van social media. Ik heb ook een social media marketing bureau opgericht met mijn partner (Peter) en samen hebben we 200+ ondernemers geholpen met de online aanwezigheid van hun bedrijven.

In de loop der jaren heb ik mijn vaardigheden op het gebied van social media marketing, content creatie, runnen van een online bedrijf, branding en online marketing verbeterd. Ik merkte steeds meer hoe een copy/paste strategie NIET werkte in de huidige maatschappij. Daarom ben ik me gaan focussen op het begeleiden van ondernemers die een sterke missie hebben en die naar buiten willen brengen op een unieke en authentieke manier.

Ik help je bij het ontdekken van je eigen flow en hoe je een sterke fundering bouwt voor je bedrijf. Ik ben als het ware je biz-bestie in goede en slechte tijden. Daarnaast krijg je toegang tot mijn kennis van marketing en help ik je bij het opzetten van een marketing strategie die ECHT voor JOU werkt.

Hypnose Coaching met Anne Neijnens

Hypnose is bekend van televisieprogramma’s waarin kandidaten worden gehypnotiseerd en ze al kakelend over het podium lopen… 🐔

Dat heeft NIETS te maken met de 1-op-1 sessies die ik begeleid.

Laat me je even uitleggen wat hypnose is en hoe het jou als ondernemer kan helpen om je bedrijf te laten groeien 👇

Hypnose is een natuurlijke staat van bewustzijn waarin je heel gefocust bent en opgaat in je innerlijke wereld.

Ken je dat, dat je zo in een film of boek zit dat het voelt alsof je het verhaal zelf beleeft?

Dát is hypnose. Je bent dus al heel vaak in hypnose geweest 😉

Hypnose wordt gebruikt om te werken op onderbewust niveau, daar waar oude patronen en overtuigingen zijn opgeslagen.

Met ontspanningstechnieken wordt je analytische geest omzeild waardoor je bij de kern komt van jouw blokkade en je je onderbewustzijn kunt reprogrammeren.

Je onderbewustzijn is als een grote computer.

Dat wat je in het verleden hebt gehoord/gezien/gevoeld en de conclusie die je daaruit hebt getrokken, ligt opgeborgen in je onderbewustzijn.

Je onderbewustzijn creëert een programma dat elke minuut en elke seconde op de achtergrond draait.

Het grootste gedeelte van wat je in je dagelijks leven doet, doe je vanuit jouw onderbewuste programma.

In hypnose kun je jouw programma veranderen zodat je jezelf niet meer onbewust tegenhoudt in het groter groeien met je bedrijf.

Human Design & Marketing met Stéphanie Smolders

Wil je graag weten wie jij in essentie bent? Wil je keuzes maken die echt bij jou horen?

Human Design is een steeds bekender wordend systeem en gaat ervan uit dat ieder mens uniek is en een uniek ontwerp heeft.

Jouw Human Design chart wordt gemaakt op basis van je geboortegegevens en bestaat uit informatie uit o.a. de I Ching, Kabbala, chakra’s, genetica, biochemie, kwantummechanica, astrologie en antropologie.

Via een speciaal computerprogramma wordt een berekening gemaakt en krijgen we jouw design te zien. Door naar de berekening te kijken, krijg je een goed inzicht in je kwaliteiten en valkuilen en hoe je daar voordeel uit kunt halen in jouw bedrijf.

Aan de hand van je design kijken we samen naar hoe jij je business zo kan inrichten dat het je energie geeft, meer klanten oplevert en dat jij flow ervaart in elk aspect.

Je ontdekt hoe jij jouw sterktes kan inzetten en je marketing strategie zo kan opzetten dat het stroomt en makkelijk is.

Klanten die naar jou toekomen? JA zeker! 

Magnetic Leaders Mastermind

3 maanden online traject
1997 excl. btw (of 697,- per maand)
 • Kick-off op maandag 13 september 2021
 • 3x online mastermind sessie van 3 uur (incl. opnames)
 • 3x hypnose sessie van 90 - 120 minuten met Anne Neijnens
 • 1x Human Design Deep Dive van 60 minuten met Stéphanie Smolders
 • 2x strategie sessie van 60 minuten met Stéphanie Smolders
 • Wekelijkse intensieve begeleiding via Slack
 • Mooi netwerk van gelijkgestemde ondernemers
 • Bonus 1: Magnetic Leaders online programma t.w.v. 747,-
 • Bonus 2: Online event Magnetic Goals t.w.v. 77,-
 • Bonus 3: Hypnose audio training t.w.v. 247,-
 • Bonus 4: Start met Facebook Ads Masterclass t.w.v. 75,-

Ervaringen van Magnetic Leaders

Yasmin Lindenburg
Yasmin LindenburgHolistisch therapeut
Lees verder
Bij een Magnetic Leader denk ik aan authentieke communicatie, werken in flow en veerkrachtig ondernemen vanuit het hart en dat is exact wat de Magnetic Leaders Mastermind mij in de afgelopen 3 maanden heeft gebracht. Bij aanmelding stapte ik in een sneltrein van ondernemersgroei en persoonlijke ontwikkeling waar ik de rest van mijn leven de vruchten van zal plukken, omdat er op diep niveau een transformatie heeft plaatsgevonden. Anne en Stéphanie zijn een magisch duo doordat de combinatie van hun expertise (hypnose, marketing & Human Design) zowel verdiepend als praktisch werkt. Daarnaast heb ik me enorm gesteund en geïnspireerd gevoeld door de andere deelnemers. Jezelf deze mastermind gunnen is een must als je moeiteloos wilt ondernemen en daar in de tussentijd enorm van wilt genieten!
Christa Hiddinga
Christa HiddingaVideo expert
Lees verder
Ik sta veel positiever in mijn bedrijf en mijn leven. Voor de mastermind was ik veel aan het piekeren over alles en zag ik beren op de weg. Ik vond altijd dat ik nog harder moest werken en alles nog beter moest doen. Nu sta ik vaker stil bij dingen waar ik trots op ben, ben ik zachter en liever voor mijzelf en heb meer vertrouwen in dat de dingen lopen zoals ze moeten lopen voor mij. Ik merk dat ik veel meer plezier in mijn werk heb, dat ik meer energie heb, veel meer vertrouwen in mijzelf dat ik het kan, meer structuur sinds in met Trello werk als weekplanner (thanks to Stéphanie). Daarnaast besef ik me door de hypnose sessies hoe erg ik aan bepaalde overtuigingen heb vastgehouden die me niet meer dienen en die me juist blokkeren. En hoe belangrijk het is om deze los te laten. Ik heb geen moment spijt gehad dat ik heb mee gedaan. Ik vind het heel bijzonder wat jullie allemaal gegeven hebben en wat het teweeg heeft gebracht.
Bianca Wijngaards
Bianca WijngaardsCoach voor startende ondernemers
Lees verder
Voordat ik in de mastermind stapte, had ik het gevoel heel hard te moeten werken voor te weinig resultaat. Ik begon steeds opnieuw een bedrijf en pakte niet door. Hier liep ik op leeg. Na 3 maanden zijn mijn prijzen bijna verdubbeld en mijn aanbod is versimpeld met een duidelijke lijn erin. Ik werk gestructureerder en minder. Dit geeft rust en overzicht en ik voel meer vertrouwen. Ik besef heel goed nu dat ik op mijn manier mag ondernemen en niet zoals het zou horen. Mijn omzet groeit en mijn kosten zijn naar beneden, dus meer verdiensten voor mij. De mastermind is een all-in-one pakket. En persoonlijke coaching én support van de groep én waardevolle lessen in het programma. Dit in combinatie met jullie vakgebieden maakt het echt uniek. Human design (jezelf leren kennen), hypnose (belemmeringen aanpakken) en strategie (hoe zet ik mijn dienst in de markt) is echt een TOP combinatie!
Larissa Ruwiel
Larissa RuwielHolistisch diëtist | Eating psychology coach
Lees verder
Voor de mastermind deed ik alleen 1:1 coaching. Ik had al het plan om mijn eerste online programma te maken. Mijn grootste uitdaging was de lancering en alle stappen die ervoor nodig zijn vooraf en in de uitvoering. De grootste verandering in mijn bedrijf sinds de mastermind is dat ik nu een ondernemer ben met een succesvol eerste online programma. Aan de eerste ronde deden 14 deelnemers mee!

Veelgestelde vragen

De Magnetic Leaders Mastermind is speciaal voor ondernemers zoals coaches, yogadocenten, holistisch therapeuten en fotografen. Die willen groeien met hun bedrijf vanuit vertrouwen, plezier en een heldere strategie.

We kijken naar de groep, je doelstellingen en je huidige situatie zodat er een match is zowel met ons als met de groep. Je wilt de go-to persoon worden in jouw industrie. Waarover mensen zeggen bij een probleem “Oh dan moet je naar haar toe gaan! Zij is echt de beste om je te helpen!”

Ben je benieuwd of de mastermind iets voor jou is? Vraag dan nu een gratis en vrijblijvend matchgesprek aan.

Super tof dat je bezig bent met jouw ontwikkeling als ondernemer! Je bedrijf kan maar tot zover groeien als waar jij als persoon bent.

De Magnetic Leaders Mastermind is een combinatie van mastermind sessies, 1-op-1 coaching en een online programma. Wij geloven heel erg in de kracht van een groep én persoonlijke begeleiding die op jou is afgestemd. Bij ons ben je geen nummertje en we houden de groep expres klein zodat er een diepe verbinding ontstaat en iedereen echt gezien en gehoord wordt.

Als je een Magnetic Leader bent, bouw je een sterk netwerk op dat je ondersteunt in de verdere groei van jouw bedrijf. We hebben al veel mooie vriendschappen, samenwerkingen en doorverwijzingen zien ontstaan en ook na het traject blijf je geconnect met de andere Magnetic Leaders.

De Magnetic Leaders Mastermind is geen one-size-fits-all programma. Wij geloven niet dat er één manier is om een succesvol bedrijf te bouwen en teachen dan ook niet één strategie. Veel van onze coachees komen bij ons na het volgen van andere programma’s waardoor ze helemaal uitgeblust zijn omdat ze een strategie volgen die niet bij hen past. Wij begeleiden je in het creëren van een strategie die voor JOU werkt zodat de manier waarop jij onderneemt je plezier en energie geeft.

In de mastermind draait het niet alleen om strategie en marketing, maar ook om hypnose en Human Design. Deze unieke combinatie maakt dat je ondersteund wordt in zowel de strategische kant van jouw bedrijf als in jouw persoonlijke groei als ondernemer. Een succesvolle ondernemersmindset + een kneitergoede marketing strategie die 100% bij je past = 🔥🔥🔥

Ben je op zoek naar een groep gelijkgestemden die je supporten en twee coaches die je maximaal ondersteunen in de volgende stappen van je bedrijf?

Vraag dan nu een gratis en vrijblijvend matchgesprek aan.

Anne studeerde journalistiek en werkte 10+ jaar als freelance videograaf en communicatie specialist voor o.a. Warner Bros, Theaters Tilburg en Internet Succes Gids.

Ze is gecertificeerd hypnose coach en coacht sinds 2017 ondernemers om krachtig en vol vertrouwen te gaan staan voor wie ze zijn en wat ze te bieden hebben. Ze volgde o.a. onderstaande opleidingen en trainingen:

 • Coaching Essentials (Intention – Centrum voor Leiderschap & Coaching)
 • Systemic Healing: Opstellingenwerk en Systemisch Waarnemen (iCoaching)
 • Geavanceerde Regressie en Transformationele Therapie (Hypnotherapie Academie Nederland)
 • Conversationele Hypnose (Hypnotherapie Academie Nederland)
 • Metaforen & Symbolisch Taalgebruik (Hypnotherapie Academie Nederland)
 • Hypnotic Workers (Jason Linett)

Daarnaast heeft Anne verschillende coaching, cursussen en events gevolgd op het gebied van business en mindset. Bijvoorbeeld: Business By Design van James Wedmore, SEO en Copywriting bij SRM en events van Abraham Hicks & Dr. Joe Dispenza.

Stephanie is een praktische business coach met 13+ jaar ervaring in het opstarten en groeien van haar eigen bedrijven. Daarnaast heeft ze meerdere opleidingen en trainingen gevolgd:

 • Bachelor in Education KHL (Katholieke Hogeschool Leuven)
 • Minor Digital Marketing (University of Southampton)
 • Solution-focused coaching (Universal Coach Institute)
 • Foundational Coach training (UCI)
 • Transformational Coach Training 3.0 (UCI)
 • Mindfulness for wellbeing and peak performance (Monash University)
 • Overcoming Imposter Syndrome (University of Southern Queensland)
Daarnaast volgde Stéphanie meerdere Human Design trainingen en het Millionaire Mindset Seminar van T.Harv. Eker.

Als de mastermindgroep gevormd is, prikken we samen de data van de mastermind sessies. De mastermind sessies vinden plaats van 09.00 – 12.00 uur of van 13.00 – 16.00 uur doordeweeks.

Jouw 1-op-1 coaching sessies met Anne en Stéphanie kun je inplannen voor een dag en tijd dat het jou het beste uitkomt. Je ontvangt een link naar onze agenda’s en kunt jouw sessie 2 à 3 weken vooruit plannen.

De hypnose sessies met Anne vinden plaats tussen 09.00 – 13.00 uur op dinsdag, woensdag of donderdag.

De Human Design Deep Dive en strategie sessies met Stéphanie vinden plaats tussen 10.00 – 16.00 uur op dinsdag of donderdag.

De hypnose sessie vindt online plaats via Zoom. Het enige dat je nodig hebt is:

 • Laptop/telefoon met oplader
 • Wifi
 • Koptelefoon of oordopjes

Vind een fijne plek in huis waar je lekker ontspannen kunt zitten of liggen.

De sessie start met een gesprek waarin we dieper duiken in wat jou tegenhoudt om groter te groeien met je bedrijf. Ik stel je vragen zodat we tot de kern van jouw blokkade komen.

Na het gesprek begeleid ik je liefdevol in hypnose om oude patronen te doorbreken en je onderbewustzijn te reprogrammeren.

De sessie duurt 90 tot 120 minuten.

In hypnose vraag ik je om te vertellen wat je ziet/voelt/hoort. De sessie is dus niet als een hypnose audio waarin ik praat en jij luistert.

Ik geef je positieve suggesties die jouw groei als ondernemer en als persoon ondersteunen en doe interventies waar dit helend is voor jouw proces.

Iedereen ervaart een hypnose sessie op een andere manier. Sommige ondernemers waarmee ik heb gewerkt, omschrijven het als een meditatie maar dan dieper. Samen stemmen we af op wat jij nodig hebt om shifts en veranderingen te maken.

Na de sessie krijg je toegang tot het verslag van jouw hypnose sessie.

Je ontvangt ook persoonlijke affirmaties, gebaseerd op jouw eigen woorden uit de sessie, die je dagelijks kunt gebruiken om jouw nieuwe patronen te versterken.

Ben je nu na het lezen hiervan klaar om groter te groeien met je bedrijf en samen aan de slag te gaan? Vraag een gratis en vrijblijvend matchgesprek aan om te kijken hoe jij meer plezier, vrijheid en winst kunt krijgen met je business.

Dat begrijpen we! Investeren in jezelf en je bedrijf kan heel spannend zijn. Wij voelen zelf ook vaak nog spanning als we een investering doen. Voordat we investeren, vragen we onszelf af: wat gaat dit mij opleveren? En dan bedoelen we niet alleen qua geld, maar ook qua shifts, doorbraken, connecties en mooie levensmomenten.

Weet dat je alleen al met het maken van de beslissing om mee te doen met de Magnetic Leaders Mastermind een shift maakt. De investering doen, geeft een seintje aan je onderbewustzijn dat je klaar bent om groter te groeien met je bedrijf en jezelf krachtig neer te zetten als leider.

Denk je nu: YES, let’s do this! Vraag een gratis en vrijblijvend matchgesprek aan en dan ontmoeten we elkaar binnenkort online.

De Magnetic Leaders Mastermind is geen standaard groepsprogramma. Deze mastermind bestaat namelijk niet alleen uit groepssessies, maar ook uit 1-op-1 coaching. Wij geloven in de kracht van de groep én persoonlijke begeleiding die helemaal op jou is afgestemd.

De mastermindgroep bestaat uit maximaal 8 ondernemers. Door de kleine groep ontstaat er een hechte band en is er ruimte voor jou om echt gezien en gehoord te worden. Je ontvangt veel persoonlijke begeleiding van Anne en Stéphanie en je wordt gedragen door een groep gelijkgestemde ondernemers die jou en jouw bedrijf mee omhoog tillen.

De nieuwe ronde van de Magnetic Leaders Mastermind start op maandag 13 september. Dit is de laatste groep van dit jaar. Daarna beginnen we weer half januari 2022.

Vraag een gratis en vrijblijvend matchgesprek aan om de mogelijkheden te bespreken.

Als we een match zijn, kun je ook besluiten om bij de volgende ronde aan te sluiten. Ongeveer elke 3 maanden start er een nieuwe mastermindgroep.

Heb je nog een andere vraag? Stuur ons een DM op Instagram via @anneneijnens of @stephanie.smolders of mail naar anne@anneneijnens.nl

Anne Neijnens draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches