Magnetic Leaders Mastermind

met Anne & Stéphanie

Magnetic Leaders Mastermind start maandag 13 september 2021

OWN wat jij te bieden hebt en jouw manier van marketing

Coliving business retreat workation vrouwelijke ondernemers mastermind groep Anne Neijnens

Onderneem je nu zonder duidelijk plan?

Jij bent ondernemer geworden om twee redenen:
1. Anderen helpen en echt een verschil maken in de wereld
2. Zelf bepalen wat, wanneer en hoe je zaken aanpakt

Maar hoe zorg je op een authentieke manier dat jouw diensten goed zichtbaar worden bij potentiële klanten? Zonder het gevoel te hebben dat je de hele tijd aan het spammen bent of overkomt als een slinkse verkoper...

Doe mee met Magnetic Leaders Mastermind en leer in 3 maanden jouw waarde als ondernemer te vertalen naar een duidelijke marketing strategie die helemaal past bij wie jij bent en waar jij voor staat!

Herken jij dit?

Dit zeggen andere ondernemers

Inge Beek
Inge BeekRemedial teacher | Coach | Gedragsspecialist
Lees verder
De afgelopen 3 maanden zijn echt bizar geweest voor de groei van mijn bedrijf en voor mij persoonlijk. Vergeleken met het begin voel ik me zoveel zelfverzekerder! Ik heb mijn doelen veel helderder voor mezelf, waardoor ik veel gerichter kan werken. Mijn omzet is in de afgelopen twee maanden bijna verdubbeld, net zoals het aantal klanten. Deze week kreeg ik op één dag 5 aanvragen binnen, dat is echt zo gaaf! Anne en Stéphanie spelen een grote rol in deze omslag. Door de hypnose sessies van Anne en de coaching sessies met Stephanie heb ik geleerd om veel meer als een leider en CEO te denken. Ik ben uit mijn comfortzone gegaan en dat heeft me zoveel gebracht! Mijn bedrijf blijft groeien en ik heb geleerd hoe ik kan zorgen dat die groei door blijft zetten. De mastermind is echt het ideale coachingstraject voor alle ondernemers. Het omvat het hele pakket. Daardoor word je op zowel zakelijk als persoonlijk gebied begeleid, en dat zorgt voor een mega groei!
Christa Hiddinga
Christa HiddingaVideo expert
Lees verder
Ik sta veel positiever in mijn bedrijf en mijn leven. Voor de mastermind was ik veel aan het piekeren over alles en zag ik beren op de weg. Ik vond altijd dat ik nog harder moest werken en alles nog beter moest doen. Nu sta ik vaker stil bij dingen waar ik trots op ben, ben ik zachter en liever voor mijzelf en heb meer vertrouwen in dat de dingen lopen zoals ze moeten lopen voor mij. Ik merk dat ik veel meer plezier in mijn werk heb, dat ik meer energie heb, veel meer vertrouwen in mijzelf dat ik het kan, meer structuur sinds in met Trello werk als weekplanner (thanks to Stéphanie). Daarnaast besef ik me door de hypnose sessies hoe erg ik aan bepaalde overtuigingen heb vastgehouden die me niet meer dienen en die me juist blokkeren. En hoe belangrijk het is om deze los te laten. Ik heb geen moment spijt gehad dat ik heb mee gedaan. Ik vind het heel bijzonder wat jullie allemaal gegeven hebben en wat het teweeg heeft gebracht.
Larissa Ruwiel
Larissa RuwielHolistisch diëtist | Eating psychology coach
Lees verder
Voor de mastermind deed ik alleen 1:1 coaching. Ik had al het plan om mijn eerste online programma te maken. Mijn grootste uitdaging was de lancering en alle stappen die ervoor nodig zijn vooraf en in de uitvoering. De grootste verandering in mijn bedrijf sinds de mastermind is dat ik nu een ondernemer ben met een succesvol eerste online programma. Aan de eerste ronde deden 14 deelnemers mee!
Daphne Hieltjes
Daphne HieltjesOnline holistisch diëtist
Lees verder
Ik had weinig vertrouwen in mijzelf en was heel erg zoekende in wie ik als ondernemer. Door de mastermind heb ik zoveel meer vertrouwen in mijzelf gekregen en weet ik veel beter waar ik heen wil met mijn bedrijf en wie mijn ideale klant is. Het aller aller belangrijkste is dat ik nu de controle steeds beter los kan laten. Ik heb geleerd dat mijn focus eerst mag liggen op mijzelf in alignement brengen en dan pas de strategie. Ik vond oprecht jullie inzet en echtheid zo fijn! Het voelde zo vertrouwd en ik voelde mij echt gesteund. Ik kon echt mijzelf zijn en mijzelf meer ontplooien. De mastermind was MEGAAAAAAAA waardevol en af en toe moet ik echt even stil staan bij al die mooie dingen die ik in drie maanden heb geleerd. Jullie hebben echt een speciaal plekje in mijn hart. Ik wil jullie zo erg bedanken! Ik heb mij geen moment onprettig of onzeker gevoeld tijdens het traject. Dat is voor mij zoveel waard!! Dank dank dank!

Stel je voor dat...

Workation Baarlo coliving vrouwelijke ondernemers ouffenhoff mastermindgroep retreat ondernemen netwerk
Workation Vrouwenbazen Anne Neijnens vrouwelijke ondernemers ondernemersweek mastermind coliving Norg

Dit zeggen andere ondernemers

Wat krijg je?

Boek hier jouw plek voor de mastermind

Magnetic Leaders Mastermind

3 maanden online traject
1997 excl. btw (of € 697,- per maand)
 • 3 maanden begeleiding van Hypnose Coach Anne Neijnens en Business Coach Stéphanie Smolders
 • 3x online mastermind sessie van 3 uur (incl. opnames)
 • Kick-off op maandag 13 september 2021
 • 3x hypnose sessie van 90 - 120 minuten met Anne Neijnens
 • 1x Human Design Deep Dive van 60 minuten met Stéphanie Smolders
 • 2x coaching sessie van 60 minuten met Stéphanie Smolders
 • Wekelijkse intensieve begeleiding via Slack
 • Mooi netwerk van gelijkgestemde ondernemers
 • Bonus #1: Hypnose audio programma
 • Bonus #2: Jaarlijkse netwerkborrel voor alle coachees
 • Bonus #3: Start met Facebook Ads Masterclass

Extra's

Bonus #1: Hypnose audio programma t.w.v. € 247,-

Shift in 12 weken jouw overtuigingen & oude patronen over geld en own wat je te bieden hebt met dit hypnose audio programma.

Bonus #2: Jaarlijkse netwerkborrel (onbetaalbaar!)

Elk jaar wordt er een netwerkborrel georganiseerd voor alle coachees. Breid je netwerk uit en proost op jullie successen.

Bonus #3: Start met Facebook Ads Masterclass t.w.v. € 75,-

In deze masterclass ontdek je stap voor stap hoe je Facebook & Instagram ads inzet om jouw ideale klant te bereiken.

Dit zeggen andere ondernemers

Jouw coaches

Anne Neijnens Vrouwenbazen podcast workation ondernemende vrouwen ondernemers

Anne Neijnens - Hypnose Coach

Hoi! Ik ben Anne en ik help ondernemende vrouwen die weten dat ze meer kunnen bereiken in hun bedrijf, maar zichzelf laten tegenhouden door hun omgeving en hun eigen blokkades, om een diep vertrouwen in zichzelf te krijgen en hun eigen weg te kiezen.

Ik ben 10 jaar ondernemer en sinds 2017 begeleid ik ondernemers in 1-op-1 coaching, mastermind groepen en business retreats. Ik maak hierbij gebruik van krachtige technieken die werken op onbewust niveau (daar waar belemmerende patronen en overtuigingen vastzitten) zoals hypnose, systeemopstellingen & NLP.

Zelf heb ik jarenlang last gehad van angst- en paniekaanvallen en weet ik hoe vermoeiend het is om steeds tegen een onzichtbare muur aan te blijven lopen. Ik ken de stress en zorgen die gepaard gaan met het ondernemerschap. De frustratie dat je weet dat je zoveel in je hebt, maar dat je dat niet helemaal kunt grijpen waardoor het er niet uitkomt. De teleurstelling dat je nu niet op een punt bent in je leven waar je graag had willen zijn. I feel you!

Het is mijn grootste missie om jou te helpen jouw identiteit te shiften en onbewuste patronen & blokkades te doorbreken zodat je je niet meer laat belemmeren door al die stemmetjes in je hoofd en wat anderen van je vinden. Niet meer ondernemen ‘zoals het hoort’, maar echt gaan staan voor de sterke onafhankelijke vrouw die je bent en het doen op jouw manier 🙂

Lees meer >

Stéphanie Smolders - Marketing & Business Coach

Hoi! Ik ben Stephanie en ik ben een online business en marketing mentor voor gedreven ondernemers die hun activiteiten willen starten/opschalen met een sterke foundation en gepersonaliseerd marketing plan.

Ik ben sinds mijn 18e ondernemer en heb de afgelopen 4 jaar als marketingmanager en strategist gewerkt op het gebied van social media. Ik heb ook een social media marketing bureau opgericht met mijn partner (Peter) en samen hebben we 200+ ondernemers geholpen met de online aanwezigheid van hun bedrijven.

In de loop der jaren heb ik mijn vaardigheden op het gebied van social media marketing, content creatie, runnen van een online bedrijf, branding en online marketing verbeterd. Ik merkte steeds meer hoe een copy/paste strategie NIET werkte in de huidige maatschappij. Daarom ben ik me gaan focussen op het begeleiden van ondernemers die een sterke missie hebben en die naar buiten willen brengen op een unieke en authentieke manier.

Ik help je bij het ontdekken van je eigen flow en hoe je een sterke fundering bouwt voor je bedrijf. Ik ben als het ware je biz-bestie in goede en slechte tijden. Daarnaast krijg je toegang tot mijn kennis van marketing en help ik je bij het opzetten van een marketing strategie die ECHT voor JOU werkt.

Lees meer >

Hypnose Coaching met Anne Neijnens

Om maar meteen even met de deur in huis te vallen: hypnose is NIET doen alsof je een kip bent. Je verliest geen controle en doet geen dingen die je niet wilt.

Hypnose is een staat van bewustzijn waarin je heel gefocust bent en opgaat in je innerlijke wereld. Ken je dat, dat als je auto rijdt je opeens een deel van de rit bent vergeten omdat je je zo concentreert op de weg? Of dat je zo in een film of boek zit dat je het niet hoort als iemand iets tegen je zegt? Of dat je lekker creatief bezig bent en de tijd voorbij vliegt? Dát is hypnose. Je bent dus al heel vaak in hypnose geweest 😉

 

Hypnose wordt gebruikt om te werken op onderbewust niveau, daar waar belemmerende patronen en overtuigingen zitten. Met ontspanningstechnieken wordt je kritische geest omzeild waardoor je een laag dieper kunt gaan en bij de kern komt van jouw blokkade. Door op dit level jouw emoties en houding te ontdekken en veranderen ten aanzien van bepaalde situaties en personen uit jouw verleden, reprogrammeer je je onderbewustzijn. En dat betekent dikke doorbraken en shifts!

Sommige ondernemers waarmee Anne heeft gewerkt, omschrijven hypnose als een meditatie maar dan dieper. Je maakt mee wat er wordt gezegd en weet ook na de sessie nog wat er is gebeurd. Als je in hypnose bent, ben je meer vatbaar voor suggesties (ideeën die Anne als coach jou meegeef). Er zijn dus hypnotiseurs die iemand doen laten geloven dat ze een kip zijn, maar hoe zonde is dat als je met hypnose ook levens kunt veranderen!

Anne gebruikt hypnose om je onderbewuste jouw innerlijke kracht te laten voelen zodat je dat op een diep level voelt dat je goed genoeg bentDoor hypnose coaching krijg je nieuwe inzichten over jezelf en de wereld. En omdat jouw perspectief verandert, verandert je zelfbeeld waardoor je tot die dingen in staat bent die je van tevoren nooit van jezelf had verwacht.

In de coaching sessies maakt Anne niet alleen gebruik van hypnose, maar ook van systeemopstellingen. In systemisch werk draait alles om het nemen van jouw plek in je systeem. Dit kan bijvoorbeeld jouw systeem van herkomst zijn (familie) of je huidige systeem (gezin), maar ook je bedrijf is een systeem. Onbewuste patronen en overtuigingen hebben vaak hun oorsprong in de systemen waarin we zijn opgegroeid en verweven zich in onze huidige systemen waar we deel van uitmaken. Door verstrikkingen in jouw systemen op te lossen, kan het weer lekker gaan stromen en ontstaat er rust en flow.

Een hypnose coaching sessie duurt 90 – 120 minuten en vindt online plaats via Zoom. Waarom online? Thuis ben je het meest vertrouwd en omdat je op een plek bent waar je je fijn voelt, kun je je beter ontspannen. Je bent geen tijd kwijt met reizen, kunt zelf de temperatuur en geur bepalen van de ruimte waarin je zit en misschien vind je het wel minder spannend om niet recht tegenover iemand te zitten die je in hypnose brengt.

In Magnetic Leaders Mastermind ontvang je 3 hypnose sessies om blokkades op het gebied van zichtbaarheid & money mindset weg te nemen en je zelfvertrouwen te boosten. Stel je eens voor waar je over 12 weken kunt staan!

Human Design Deep Dive met Stéphanie Smolders

Wil je graag weten wie jij bent, of zou het niet prettig zijn als je een gebruiksaanwijzing kreeg voor jezelf? Wil je keuzes maken die echt bij jou horen? Als je wilt weten hoe jij marketing kan doen op je eigen manier dan geeft Human Design je die inzichten. Het laat je zien tot welke energie en kwaliteiten je van nature consistent toegang hebt en welke niet. Hoe jij jouw sterktes kan inzetten in je bedrijf en je marketing om zo te groeien als ondernemer. Human Design is een steeds bekender wordend systeem en gaat ervan uit dat ieder mens uniek is en een uniek ontwerp heeft.

Jouw Human Design chart wordt gemaakt op basis van je geboortegegevens en bestaat uit informatie uit o.a. de I Ching, Kabbala, chakra’s, genetica, biochemie, kwantummechanica, astrologie en antropologie. Via een speciaal computerprogramma wordt een berekening gemaakt en krijgen we jouw design te zien. Door naar de berekening te kijken krijg je een goed inzicht in je kwaliteiten en valkuilen en hoe je daar voordeel uit kunt halen in het dagelijks leven.

Aan de hand van je design gaan we samen kijken naar hoe jij je bedrijf zo kan inrichten dat het je energie geeft, meer klanten oplevert en dat jij flow ervaart in elk aspect. We kijken samen hoe jij je marketing strategie zo kan opzetten dat het stroomt en makkelijk is. Klanten die naar jou toekomen? JA zeker! 

Boek hier jouw plek voor de mastermind

Magnetic Leaders Mastermind

3 maanden online traject
1997 excl. btw (of € 697,- per maand)
 • 3 maanden begeleiding van Hypnose Coach Anne Neijnens en Business Coach Stéphanie Smolders
 • 3x online mastermind sessie van 3 uur (incl. opnames)
 • Kick-off op maandag 13 september 2021
 • 3x hypnose sessie van 90 - 120 minuten met Anne Neijnens
 • 1x Human Design Deep Dive van 60 minuten met Stéphanie Smolders
 • 2x coaching sessie van 60 minuten met Stéphanie Smolders
 • Wekelijkse intensieve begeleiding via Slack
 • Mooi netwerk van gelijkgestemde ondernemers
 • Bonus #1: Hypnose audio programma
 • Bonus #2: Jaarlijkse netwerkborrel voor alle coachees
 • Bonus #3: Start met Facebook Ads Masterclass

Extra's

Bonus #1: Hypnose audio programma t.w.v. € 247,-

Shift in 12 weken jouw overtuigingen & oude patronen over geld en own wat je te bieden hebt met dit hypnose audio programma.

Bonus #2: Jaarlijkse netwerkborrel (onbetaalbaar!)

Elk jaar wordt er een netwerkborrel georganiseerd voor alle coachees. Breid je netwerk uit en proost op jullie successen.

Bonus #3: Start met Facebook Ads Masterclass t.w.v. € 75,-

In deze masterclass ontdek je stap voor stap hoe je Facebook & Instagram ads inzet om jouw ideale klant te bereiken.