Business Mastermind

met Anne & Stéphanie

Business Mastermind start 22 februari 2021

OWN wat jij te bieden hebt en jouw manier van marketing

 • 3 maanden online traject voor ondernemers
 • 1-op-1 coaching door Hypnose Coach Anne Neijnens en Marketing & Business Coach St√©phanie Smolders
 • Human Design Deep Dive
 • Maandelijkse mastermind sessies
 • Wekelijkse intensieve begeleiding via Slack
 • Kleine en hechte groep van gelijkgestemde ondernemers
 • Start: 22 februari 2021
Coliving business retreat workation vrouwelijke ondernemers mastermind groep Anne Neijnens

Onderneem je nu zonder duidelijk plan?

Jij bent ondernemer geworden om twee redenen:
1. Anderen helpen en echt een verschil maken in de wereld
2. Zelf bepalen wat, wanneer en hoe je zaken aanpakt

Maar hoe zorg je op een authentieke manier dat jouw diensten goed zichtbaar worden bij potenti√ęle klanten? Zonder het gevoel te hebben dat je de hele tijd aan het spammen bent of overkomt als een slinkse verkoper...

Doe mee met de Business Mastermind en leer in 3 maanden jouw waarde als ondernemer te vertalen naar een duidelijke marketing strategie die helemaal past bij wie jij bent en waar jij voor staat!

Herken jij dit?

 • Je hebt al verschillende marketing technieken geprobeerd, maar ergens voelt het nog niet helemaal kloppend
 • Je bent aan de ene kant bang voor je eigen succes en aan de andere kant ook bang om te falen
 • Je vindt het lastig om (meer) geld te vragen aan klanten en voor je eigen waarde te gaan staan
 • Je ervaart blokkades op het gebied van money mindset
 • Je weet niet goed hoe je jouw diensten moet promoten op social media en wilt niet verkoperig over te komen
 • Je wilt graag groeien met je bedrijf, maar hebt geen duidelijke strategie hoe je dat gaat doen
 • Je barst van de idee√ęn, maar hebt soms het overzicht niet meer en loopt dan even vast

Dit zeggen andere ondernemers

Ik had weinig vertrouwen in mijzelf en was heel erg zoekende in wie ik als ondernemer. Door Business Mastermind heb ik zoveel meer vertrouwen in mijzelf gekregen en weet ik veel beter waar ik heen wil met mijn bedrijf en wie mijn ideale klant is. Het aller aller belangrijkste is dat ik nu de controle steeds beter los kan laten. Ik heb geleerd dat mijn focus eerst mag liggen op mijzelf in alignement brengen en dan pas de strategie. Ik vond oprecht jullie inzet en echtheid zo fijn! Het voelde zo vertrouwd en ik voelde mij echt gesteund. Ik kon echt mijzelf zijn en mijzelf meer ontplooien. Business Mastermind was MEGAAAAAAAA waardevol en af en toe moet ik echt even stil staan bij al die mooie dingen die ik in drie maanden heb geleerd. Jullie hebben echt een speciaal plekje in mijn hart. Ik wil jullie zo erg bedanken! Ik heb mij geen moment onprettig of onzeker gevoeld tijdens het traject. Dat is voor mij zoveel waard!! Dank dank dank!

Stel je voor dat...

 • Je durft te staan voor wie je bent en wat je te bieden hebt als ondernemer
 • Je een duidelijk en authentiek marketing plan hebt dat je makkelijk uit kunt voeren
 • Je voelt dat geven en ontvangen in balans is in jouw bedrijf
 • Je trots op jezelf kunt zijn
 • Je veel meer op je gevoel vertrouwt
 • Je klanten aantrekt en anderen inspireert door jezelf te zijn
 • Je productiever kunt werken
 • Je omringd en gedragen wordt door een groep business sisters en waardoor je in √©√©n klap een nieuw groot netwerk (en misschien wel nieuwe klanten!) erbij hebt
Workation Baarlo coliving vrouwelijke ondernemers ouffenhoff mastermindgroep retreat ondernemen netwerk
Workation Vrouwenbazen Anne Neijnens vrouwelijke ondernemers ondernemersweek mastermind coliving Norg

Dit zeggen andere ondernemers

Wat krijg je?

 • 4x online mastermind sessie van 2,5 uur
  In de maandelijkse mastermind sessie ga je samen met jouw mastermindgroep (max. 6 ondernemers) brainstormen over nieuwe kansen en mogelijkheden voor jouw bedrijf. Je wordt hierin begeleid en gecoacht door Anne & Stéphanie. Tijdens de 'hotseat' krijg je 15 minuten om jouw hulpvraag te bespreken en leer je hoe andere ondernemers hun business runnen. De mastermind is een 2,5 uur lange deep dive (met korte pauzes tussendoor) waarin diepe vragen worden gesteld om tot de essentie te komen van jouw vraagstuk zodat je daarna vol energie, inspiratie en focus verder kunt. De sessie vindt online plaats via Whereby en wordt opgenomen zodat je alle waardevolle tips en informatie nog een maand lang terug kunt kijken.
 • Wekelijkse intensieve begeleiding via Slack
  In Slack heb je wekelijks contact met jouw mastermind sisters en word je begeleid door Anne & Stéphanie. Tussen de sessies door kun je hier al je vragen stellen en behaalde successen delen. Anne & Stéphanie staan voor je klaar, dagen je uit, houden je accountable en geven je soms een liefdevolle schop onder je kont.
 • Mooi netwerk van gelijkgestemde ondernemers
  Je bouwt een sterk netwerk dat je de komende jaren als ondernemer verder gaat helpen. Dat betekent niet alleen veel nieuwe connecties, maar ook samenwerkingen (vaak ook toekomstige klanten!) en mooie vriendschappen.
 • 2x coaching sessie van 60 minuten met St√©phanie Smolders
  In de 1-op-1 coaching sessie ga je werken aan je bedrijf, je marketing, je uitdagingen en je groei. In deze sessie heb je toegang tot alle kennis en ervaring van St√©phanie en ontvang je een flinke portie inspiratie, motivatie en de nodige handvaten om meteen aan de slag te gaan. 
 • 3x hypnose sessie van 90 minuten met Anne Neijnens
  Hypnose is een staat van bewustzijn waarin je helemaal opgaat in je innerlijke wereld. Sommige ondernemers waarmee Anne heeft gewerkt, omschrijven het als een diepe meditatie. Je maakt alles mee wat er wordt gezegd en weet ook na de sessie nog wat er is gebeurd. Met ontspanningstechnieken wordt in hypnose je kritische denken omzeild waardoor je een laag dieper kunt gaan en bij de kern komt van jouw blokkade. Door op dit leven jouw emoties en houding te ontdekken en veranderen ten aanzien van bepaalde situaties en personen uit jouw verleden, reprogrammeer je je onderbewustzijn. Je krijgt nieuwe inzichten over jezelf en de wereld en omdat je zelfbeeld verandert, ben je in staat tot dingen die je nooit van jezelf had verwacht. Dikke doorbraken en shifts gegarandeerd! Elke sessie duurt 90 minuten en vindt online plaats via Whereby.
 • 1x Human Design Deep Dive van 60 minuten met St√©phanie Smolders
  Human Design is een steeds bekender wordend systeem en gaat ervan uit dat ieder mens uniek is en een uniek ontwerp heeft. Jouw Human Design chart wordt gemaakt op basis van je geboortegegevens en bestaat uit informatie uit o.a. de I Ching, Kabbala, chakra's, genetica, biochemie, kwantummechanica, astrologie en antropologie. In de Human Design Deep Dive ontdek je hoe jij marketing kan doen op jouw eigen manier zodat klanten naar jou toe komen. Het laat je zien tot welke energie en kwaliteiten je van nature consistent toegang hebt en hoe jij jouw sterktes kan inzetten in je bedrijf om zo te groeien als ondernemer.

Boek hier jouw plek voor de mastermind

Business Mastermind

3 maanden online traject
1247 excl. btw (of ‚ā¨ 417,- per maand)
 • 3 maanden begeleiding van Hypnose Coach Anne Neijnens en Marketing & Business Coach St√©phanie Smolders
 • 4x online mastermind sessie van 2,5 uur (incl. opnames)
 • 3x hypnose sessie van 90 minuten met Anne Neijnens
 • 1x Human Design Deep Dive van 60 minuten met St√©phanie Smolders
 • 2x coaching sessie van 60 minuten met St√©phanie Smolders
 • Wekelijkse intensieve begeleiding via Slack
 • Mooi netwerk van gelijkgestemde ondernemers
 • Bonus #1: Hypnose audio's
 • Bonus #2: Jaarlijkse netwerkborrel voor alle coachees
 • Bonus #3: Build-A-Brand online cursus

Extra's

Bonus #1: Hypnose audio's t.w.v. ‚ā¨ 47,-

Om je groei te verdiepen ontvang je 12 hypnose audio's die Anne voor je heeft opgenomen. Thema's zijn o.a. oude overtuigingen loslaten, vertrouwen in jezelf & inzichten om je bedrijf te laten groeien.

Bonus #2: Jaarlijkse netwerkborrel (onbetaalbaar!)

Elk jaar wordt er een netwerkborrel georganiseerd voor alle coachees. Ontmoet bekende en onbekende ondernemers, breid je netwerk uit en proost op jullie successen.

Bonus #3: Build-A-Brand online cursus t.w.v. ‚ā¨ 140,-

Je krijgt toegang tot de nieuwe online cursus Build-A-Brand waarin je je missie en visie sterk uitwerkt en neerzet, inclusief visualisatie en 2 werkboeken.

Jouw coaches

Anne Neijnens Vrouwenbazen podcast workation ondernemende vrouwen ondernemers

Anne Neijnens - Hypnose Coach

Hoi! Ik ben Anne en ik help ondernemende vrouwen die weten dat ze meer kunnen bereiken in hun bedrijf, maar zichzelf laten tegenhouden door hun omgeving en hun eigen blokkades, om een diep vertrouwen in zichzelf te krijgen en hun eigen weg te kiezen.

Ik ben 10 jaar ondernemer en sinds 2017 begeleid ik ondernemers in 1-op-1 coaching, mastermind groepen en business retreats. Ik maak hierbij gebruik van krachtige technieken die werken op onbewust niveau (daar waar belemmerende patronen en overtuigingen vastzitten) zoals hypnose, systeemopstellingen & NLP.

Zelf heb ik jarenlang last gehad van angst- en paniekaanvallen en weet ik hoe vermoeiend het is om steeds tegen een onzichtbare muur aan te blijven lopen. Ik ken de stress en zorgen die gepaard gaan met het ondernemerschap. De frustratie dat je weet dat je zoveel in je hebt, maar dat je dat niet helemaal kunt grijpen waardoor het er niet uitkomt. De teleurstelling dat je nu niet op een punt bent in je leven waar je graag had willen zijn. I feel you!

Het is mijn grootste missie om jou te helpen jouw identiteit te shiften en onbewuste patronen & blokkades te doorbreken zodat je je niet meer laat belemmeren door al die stemmetjes in je hoofd en wat anderen van je vinden. Niet meer ondernemen ‘zoals het hoort’, maar echt gaan staan voor de sterke onafhankelijke vrouw die je bent en het doen op jouw manier ūüôā

Lees meer >

Stéphanie Smolders - Marketing & Business Coach

Hoi! Ik ben Stephanie en ik ben een online business en marketing mentor voor gedreven ondernemers die hun activiteiten willen starten/opschalen met een sterke foundation en gepersonaliseerd marketing plan.

Ik ben sinds mijn 18e ondernemer en heb de afgelopen 4 jaar als marketingmanager en strategist gewerkt op het gebied van social media. Ik heb ook een social media marketing bureau opgericht met mijn partner (Peter) en samen hebben we 200+ ondernemers geholpen met de online aanwezigheid van hun bedrijven.

In de loop der jaren heb ik mijn vaardigheden op het gebied van social media marketing, content creatie, runnen van een online bedrijf, branding en online marketing verbeterd. Ik merkte steeds meer hoe een copy/paste strategie NIET werkte in de huidige maatschappij. Daarom ben ik me gaan focussen op het begeleiden van ondernemers die een sterke missie hebben en die naar buiten willen brengen op een unieke en authentieke manier.

Ik help je bij het ontdekken van je eigen flow en hoe je een sterke fundering bouwt voor je bedrijf. Ik ben als het ware je biz-bestie in goede en slechte tijden. Daarnaast krijg je toegang tot mijn kennis van marketing en help ik je bij het opzetten van een marketing strategie die ECHT voor JOU werkt.

Lees meer >

Hypnose Coaching met Anne Neijnens

Om maar meteen even met de deur in huis te vallen: hypnose is NIET doen alsof je een kip bent. Je verliest geen controle en doet geen dingen die je niet wilt.

Hypnose is een staat van bewustzijn waarin je heel gefocust bent en opgaat in je innerlijke wereld. Ken je dat, dat als je auto rijdt je opeens een deel van de rit bent vergeten omdat je je zo concentreert op de weg? Of dat je zo in een film of boek zit dat je het niet hoort als iemand iets tegen je zegt? Of dat je lekker creatief bezig bent en de tijd voorbij vliegt? D√°t is hypnose. Je bent dus al heel vaak in hypnose geweest ūüėČ

 

Hypnose wordt gebruikt om te werken op onderbewust niveau, daar waar belemmerende patronen en overtuigingen zitten. Met ontspanningstechnieken wordt je kritische geest omzeild waardoor je een laag dieper kunt gaan en bij de kern komt van jouw blokkade. Door op dit level jouw emoties en houding te ontdekken en veranderen ten aanzien van bepaalde situaties en personen uit jouw verleden, reprogrammeer je je onderbewustzijn. En dat betekent dikke doorbraken en shifts!

Sommige ondernemers waarmee Anne heeft gewerkt omschrijven hypnose als een meditatie maar dan dieper. Je maakt alles mee wat er wordt gezegd en weet ook na de sessie nog wat er is gebeurd. Als je in hypnose bent, ben je meer vatbaar voor suggesties (idee√ęn die ik als coach jou meegeef). Er zijn dus hypnotiseurs die iemand doen laten geloven dat ze een kip zijn, maar Anne gebruikt het juist om je onderbewuste jouw innerlijke kracht te laten voelen zodat je dat op een diep level integreert en meteen de effecten ervan in je leven ziet.¬†Door hypnose coaching krijg je nieuwe inzichten over jezelf en de wereld. En omdat jouw perspectief verandert,¬†verandert je zelfbeeld waardoor je tot die dingen in staat bent die je¬†van tevoren nooit van jezelf had verwacht.

In de coaching sessies maakt Anne niet alleen gebruik van hypnose, maar ook van systeemopstellingen. In systemisch werk draait alles om het nemen van jouw plek in je systeem. Dit kan bijvoorbeeld jouw systeem van herkomst zijn (familie) of je huidige systeem (gezin), maar ook je bedrijf is een systeem. Onbewuste patronen en overtuigingen hebben vaak hun oorsprong in de systemen waarin we zijn opgegroeid en verweven zich in onze huidige systemen waar we deel van uitmaken. Door verstrikkingen in jouw systemen op te lossen, kan het weer lekker gaan stromen en ontstaat er rust en balans.

Een hypnose coaching sessie duurt 90 minuten en vindt online plaats via Whereby. Waarom online? Thuis ben je het meest vertrouwd en omdat je op een plek bent waar je je fijn voelt, kun je je beter ontspannen. Hoe meer je ontspant, hoe dieper je in hypnose raakt. Hoe dieper je gaat, hoe groter de transformatie. Daarnaast ben je geen tijd kwijt met reizen, kun je zelf de temperatuur en geur bepalen van de ruimte waarin je zit en vind je het misschien wel minder spannend om niet recht tegenover iemand te zitten die je in hypnose brengt.

In Business Mastermind ontvang je 3 hypnose sessies om blokkades op het gebied van zichtbaarheid & money mindset weg te nemen en je zelfvertrouwen te boosten. Stel je eens voor waar je over 12 weken kunt staan!

Human Design Deep Dive met Stéphanie Smolders

Wil je graag weten wie jij bent, of zou het niet prettig zijn als je een gebruiksaanwijzing kreeg voor jezelf? Wil je keuzes maken die echt bij jou horen? Als je wilt weten hoe jij marketing kan doen op je eigen manier dan geeft Human Design je die inzichten. Het laat je zien tot welke energie en kwaliteiten je van nature consistent toegang hebt en welke niet. Hoe jij jouw sterktes kan inzetten in je bedrijf en je marketing om zo te groeien als ondernemer. Human Design is een steeds bekender wordend systeem en gaat ervan uit dat ieder mens uniek is en een uniek ontwerp heeft.

Jouw Human Design chart wordt gemaakt op basis van je geboortegegevens en bestaat uit informatie uit o.a. de I Ching, Kabbala, chakra’s, genetica, biochemie, kwantummechanica, astrologie en antropologie. Via een speciaal computerprogramma wordt een berekening gemaakt en krijgen we jouw design te zien. Door naar de berekening te kijken krijg je een goed¬†inzicht in je kwaliteiten en valkuilen en hoe je daar voordeel uit kunt halen¬†in het dagelijks leven.

Aan de hand van je design gaan we samen kijken naar hoe jij je bedrijf zo kan inrichten dat het je energie geeft, meer klanten oplevert en dat jij flow ervaart in elk aspect. We kijken samen hoe jij je marketing strategie zo kan opzetten dat het stroomt en makkelijk is. Klanten die naar jou toekomen? JA zeker! 

Boek hier jouw plek voor de mastermind

Business Mastermind

3 maanden online traject
1247 excl. btw (of ‚ā¨ 417,- per maand)
 • 3 maanden begeleiding van Hypnose Coach Anne Neijnens en Marketing & Business Coach St√©phanie Smolders
 • 4x online mastermind sessie van 2,5 uur (incl. opnames)
 • 3x hypnose sessie van 90 minuten met Anne Neijnens
 • 1x Human Design Deep Dive van 60 minuten met St√©phanie Smolders
 • 2x coaching sessie van 60 minuten met St√©phanie Smolders
 • Wekelijkse intensieve begeleiding via Slack
 • Mooi netwerk van gelijkgestemde ondernemers
 • Bonus #1: Hypnose audio's
 • Bonus #2: Jaarlijkse netwerkborrel voor alle coachees
 • Bonus #3: Build-A-Brand online cursus

Dit zeggen andere ondernemers

Cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Hieronder kan je aangeven welke andere soorten cookies je wilt accepteren.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen