Wil jij GROTER groeien met jouw bedrijf?

Sluit je aan bij de Magnetic Leaders Mastermind 🔥

Stop met alles in je eentje doen!

“Ik heb het gevoel dat ik alles alleen moet doen.”

Herken jij dit?

Je werkt keihard in je bedrijf en probeert daarnaast op sociaal vlak ook alle ballen hoog te houden.

Je bent het gewend om constant aan te staan.

Je eigen behoeftes en ontspanning komen op de laatste plek.

Zo gaat het al jaren.

Zelf de controle willen houden.

Moeite met hulp ontvangen.

En angst om weer teleurgesteld te worden door anderen.

Dus doe je het maar alleen…

Lieve ondernemer, we feel you 💛

Jarenlang hebben wij onze bedrijven alleen gerund, zonder de steun en support van gelijkgestemden.

Het was zwaar. Het was eenzaam.

Het heeft ons bijna op een punt gebracht dat we wilden stoppen.

Totdat we ons realiseerden dat hulp vragen ook een sterke kwaliteit is als leider.

Je hoeft het niet in je eentje te doen.

Stop met ondernemen vanuit de vechtmodus! 🙅‍♀️

Dit is precies waarom we de Magnetic Leaders Mastermind hebben opgericht.

Een high vibe groep van ondernemers die je helemaal zien en dragen. Die op hetzelfde niveau denken en doen als jij.

Een veilige plek waar ruimte is voor jou en jouw behoeftes. Waar je gemotiveerd wordt om het allerbeste uit jezelf en je bedrijf te halen.

Samen groter groeien.

Niet meer alles alleen doen, maar je business op zo’n manier inrichten dat het je de vrijheid, omzet én impact geeft die je zo graag wil.

Zonder jezelf kapot te werken.

Genieten van het leven. Ondernemen vanuit plezier en geluk.

Moeiteloos. Ontspannen.

Want alleen kun je veel, maar samen kun je veel meer!

Ben jij klaar om samen met ons en een groep van gelijkgestemde ondernemers jouw bedrijf succesvol uit te bouwen zodat het je ondersteunt op alle vlakken in je leven?

Herken je dit?

Ben jij een ondernemer die...

Wat is een mastermind?

Het idee van een mastermindgroep werd in 1937 geïntroduceerd door Napoleon Hill, de schrijver van het boek Think and Grow Rich.

Een mastermind is een groep van gelijkgestemde ondernemers die hun kennis, ervaring en expertise samenbrengen en inzetten voor de groei van hun bedrijf.

Bekende ondernemers zoals Walt Disney, Andrew Carnegie, Henry Ford, J.R.R. Tolkien en Thomas Edison hebben een groot deel van hun succes te danken aan hun mastermindgroep. 

Hoe ziet een mastermind sessie eruit?

De mastermind is GEEN groepscoaching. ​​​​

In de sessie krijgt elke ondernemer 15 minuten om zijn/haar business vraagstuk voor te leggen en daarover persoonlijke coaching en advies te ontvangen.

Elke sessie vorm je samen met 5 à 6 ondernemers een mastermindgroep. De mastermindgroepen wisselen elke sessie, waardoor ​je toegang krijgt tot de kennis en expertise van anderen en je je netwerk razendsnel uitbreidt.

De mastermind sessies vinden online plaats via Zoom en worden begeleid door Anne Neijnens (hypnose coach), Stéphanie Smolders (business coach) of een van onze support coaches.

Aan het einde van een mastermind sessie heb je meer focus, meer helderheid en minstens één concrete actiestap waar je meteen mee aan de slag kan.

Wanneer zijn de mastermind sessies?

Je hebt maandelijks 2x de mogelijkheid om deel te nemen aan een mastermind sessie.

De sessies zijn elke maand op de 2e woensdag en 4e maandag van 10.00 – 12.00 uur.

Als je je aanmeldt voor de mastermind vragen we een commitment van 3 maanden. Je bent niet verplicht om elke sessie mee te doen, maar uit ervaring weten we dat je het snelste groeit als je elke sessie gebruik maakt van de kennis, ervaring en expertise die er beschikbaar is.

Wat zijn de voordelen van een mastermind?

In de Magnetic Leaders Mastermind word je helemaal gezien en gedragen door een groep gelijkgestemde ondernemers en twee coaches die met je meedenken, je aanmoedigen en je accountable houden op je actiestappen.

Je wordt meegenomen in de high vibe van de groep en houdt elkaar scherp op saboterende gedachtes die je belemmeren om je doelen te bereiken.

Alle ondernemers in de mastermind willen het beste uit zichzelf en hun bedrijf halen. Je inspireert en motiveert elkaar om buiten de gebaande paden te denken, uit je comfortzone te stappen en samen groter te groeien.

In onze mastermind heb je toegang tot de kennis, expertise en het netwerk van ons en de andere ondernemers. Je kunt je vraagstukken voorleggen en feedback vragen zodat je sneller door kunt bouwen aan je bedrijf.

Deze mastermind is niet voor ondernemers die hun bedrijf als hobby zien en die niet de verantwoordelijkheid willen nemen over hun eigen proces. Als de enige vraag die je kunt bedenken voor de mastermind sessie is ‘Hoe krijg ik meer klanten?’ dan ben je bij ons NIET aan het juiste adres.

Wil jij meer omzet, meer vrijheid en meer impact en ben je klaar om jouw rol als leider helemaal te ownen?

Magnetic Leaders Mastermind

97,- excl. btw per maand
 • 2x per maand online mastermind sessie van 2 uur
 • Support via community in Huddle
 • Krachtig netwerk van gelijkgestemde ondernemers
 • Bonus 1: Magnetic Leaders online programma t.w.v. 747,-
 • Bonus 2: Hypnose Audio Training t.w.v. 147,-

We vragen een commitment van minimaal 3 maanden. Deze mastermind is alleen voor ondernemers die serieus zijn over hun bedrijf en die samen willen groeien. Na 3 maanden kun je je lidmaatschap op elk moment opzeggen.

Ervaringen van Magnetic Leaders

Frouke van Overveld - Eetbuien-coach en gewichtsconsulent
Frouke van Loo - Branding expert en content marketeer
Inge Beek
Inge BeekRemedial teacher | Coach | Gedragsspecialist
Lees verder
Mijn omzet is in de afgelopen twee maanden bijna verdubbeld, net zoals het aantal klanten. Deze week kreeg ik op één dag 5 aanvragen binnen, dat is echt zo gaaf! Anne en Stéphanie spelen een grote rol in deze omslag. Ik heb geleerd om veel meer als een leider en CEO te denken. Ik ben uit mijn comfortzone gegaan en dat heeft me zoveel gebracht. Mijn bedrijf blijft groeien en ik weet nu hoe ik kan zorgen dat die groei door blijft zetten.
Daphne Hieltjes
Daphne HieltjesHolistisch HSP coach
Lees verder
Door de mastermind heb ik zoveel meer vertrouwen in mijzelf gekregen en weet ik veel beter waar ik heen wil met mijn bedrijf. Het aller aller belangrijkste is dat ik nu de controle steeds beter los kan laten. Ik heb geleerd dat mijn focus eerst mag liggen op mijzelf in alignment brengen en dan pas de strategie. Het voelde zo vertrouwd en ik voelde mij echt gesteund. Ik kon echt mijzelf zijn en mijzelf meer ontplooien. De mastermind was MEGAAAAAAAA waardevol en af en toe moet ik echt even stil staan bij alle mooie dingen die ik heb geleerd. Jullie hebben een speciaal plekje in mijn hart. Ik wil jullie zo erg bedanken! Ik heb mij geen moment onprettig of onzeker gevoeld. Dat is voor mij zoveel waard!! Dank dank dank!
Larissa Ruwiel
Larissa RuwielHolistisch diëtist | Eating psychology coach
Lees verder
Voor de mastermind deed ik alleen 1:1 coaching. Ik had al het plan om mijn eerste online programma te maken. Mijn grootste uitdaging was de lancering en alle stappen die ervoor nodig zijn vooraf en in de uitvoering. De grootste verandering in mijn bedrijf sinds de mastermind is dat ik nu een ondernemer ben met een succesvol eerste online programma. Aan de eerste ronde deden 14 deelnemers mee!
Yasmin Lindenburg
Yasmin LindenburgHolistisch therapeut
Lees verder
Bij aanmelding van de mastermind stapte ik in een sneltrein van ondernemersgroei en persoonlijke ontwikkeling waar ik de rest van mijn leven de vruchten van zal plukken, omdat er op diep niveau een transformatie heeft plaatsgevonden. Anne en Stéphanie zijn een magisch duo doordat de combinatie van hun expertise (hypnose, marketing & Human Design) zowel verdiepend als praktisch werkt. Daarnaast heb ik me enorm gesteund en geïnspireerd gevoeld door de andere ondernemers. Jezelf deze mastermind gunnen is een must als je moeiteloos wilt ondernemen en daar in de tussentijd enorm van wilt genieten!
Christa Hiddinga
Christa HiddingaVideo expert
Lees verder
Voor de mastermind was ik veel aan het piekeren over alles en zag ik beren op de weg. Ik vond altijd dat ik nog harder moest werken en alles nog beter moest doen. Nu sta ik vaker stil bij dingen waar ik trots op ben, ben ik zachter en liever voor mijzelf en heb meer vertrouwen in dat de dingen lopen zoals ze moeten lopen voor mij. Ik merk dat ik veel meer plezier in mijn werk heb, dat ik meer energie heb en veel meer vertrouwen in mijzelf dat ik het kan. Ik heb geen moment spijt gehad dat ik heb mee gedaan. Ik vind het heel bijzonder wat jullie allemaal gegeven hebben en wat het teweeg heeft gebracht.

Bekijk deze video voor een kijkje in het online programma

Bonus 1: Magnetic Leaders Programma t.w.v. 747,-

Als Magnetic Leader krijg je toegang tot ons online programma over hoe je jouw bedrijf succesvol uitbouwt.

In het online programma vind je onder andere:

 • Masterclass over het schrijven van een winstgevende salespage
 • Stappenplan voor sterk neerzetten van je aanbod
 • Script voor het voeren van authentieke salesgesprekken
 • Masterclass over ondernemen vanuit je Human Design.

Bonus 2: Hypnose Audio Training t.w.v. 147,-

Reprogrammeer je onderbewustzijn in 12 weken.

12 weken lang ontvang je een hypnose audio in je inbox die je ondersteunt om krachtig te staan voor wie je bent en wat je te bieden hebt als ondernemer.

Elke audio dien je 1x per week in de ochtend of middag te beluisteren. De audio’s duren 20 tot 45 minuten.

De hypnose audio training is gebaseerd op 4 jaar ervaring aan coaching en 150+ individuele hypnose sessies. In de training wordt gebruik gemaakt van technieken zoals regressie, NLP en systemisch werk.

Thema’s in de hypnose audio training zijn o.a. innerlijk kind, doorbreken van oude familie patronen, mannelijke & vrouwelijke energie, money mindset en overlevingsmechanisme.

Ben je er klaar voor om een Magnetic Leader te worden?

Dit kun je verwachten 👇

1.

Aanmelden

Om de mastermindgroep zo waardevol mogelijk te maken, vragen we je om bij aanmelding een aantal vragen in te vullen over jouw bedrijf. We kijken naar de groep, je doelstellingen en je huidige situatie zodat er een match is zowel met ons als met de groep. Binnen 3 werkdagen ontvang je van ons bericht of je bent toegelaten tot de mastermind.

2.

Betaling

Je betaalt simpel en gemakkelijk met iDeal jouw lidmaatschap voor de mastermind en ontvangt een factuur voor jouw administratie. Na betaling krijg je meteen toegang tot de online community. We vragen een commitment van minimaal 3 maanden. Hierna kun je je lidmaatschap op elk moment opzeggen.

3.

Mastermind sessies

Elke maand heb je de mogelijkheid om mee te doen met 2 online mastermind sessies. In de mastermind sessie brainstorm je over nieuwe groei kansen voor jouw bedrijf. Iedere sessie vorm je met andere ondernemers een mastermindgroep waardoor je je netwerk razendsnel uitbreidt. De sessies zijn elke maand op de 2e woensdag en 4e maandag van 10.00 - 12.00 uur.

4.

Online community

In Huddle kun je tussen de sessies door al je vragen stellen en jouw successen delen. Je ontvangt hier ondersteuning van jouw coaches Anne Neijnens en Stéphanie Smolders. Daarnaast zijn er support coaches die je helpen zodat jij jouw business doelen bereikt.

Ervaringen van Magnetic Leaders

Jouw coaches

Anne Neijnens - Hypnose Coach

Ik ben 12 jaar ondernemer en sinds 2017 begeleid ik ondernemers in 1-op-1 coaching en mastermind groepen.

Jarenlang had ik last van angsten en paniekaanvallen waardoor mijn wereld steeds kleiner en kleiner werd.

Toen ik in de zomer van 2013 in de supermarkt in de rij voor de kassa stond en voor de zoveelste keer een paniek aanval kreeg, besloot ik: en nou is het genoeg!

Ik verdiepte me in de werking van het brein en toen ik ontdekte hoe ik mijn onderbewustzijn kon reprogrammeren, ging het snel. Binnen anderhalf jaar loste ik alle angsten op die ik 10 jaar lang had gehad.

Vliegangst, hoogtevrees, claustrofobie, angst voor het donker, angst voor tunnels, angst voor flauwvallen, prikangst en ga zo maar door. Ik heb er nu helemaal geen last meer van 😊

Als ondernemer had ik veel money mindset blokkades waardoor het me niet lukte om genoeg geld te verdienen met mijn bedrijf.

Ik heb echt 10.000 euro uitgegeven aan strategieën en business coaches terwijl de kern van het probleem eigenlijk was dat ik mezelf niet goed genoeg voelde om geld te vragen en te ontvangen.

Pas toen ik hypnose inzette om mijn belemmerende overtuigingen te shiften, begon het te stromen en werd mijn bedrijf eindelijk winstgevend. Ik zegde mijn baan in loondienst op en leef nu het leven waar ik altijd van droomde.

Stéphanie Smolders - Business Coach

“Ik zie jou”. Dat ene zinnetje wat voor mij zoveel betekent.

Als online Business Coach geloof ik erin om jou ECHT te zien.

Jij bent uniek en dus ook je strategie, marketing en aanbod mag helemaal aansluiten op wie jij bent!

Sinds mijn 18de ben ik aan het ondernemen en heb ik verschillende bedrijven opgebouwd.

Bedrijven die goed liepen, die jaar op jaar groeide in omzet, team en klanten maar die niet paste bij mij.

Door het werken met +450 verschillende (marketing) klanten kwam ik er steeds meer achter dat een copy/paste strategie niet werkte.

Daarom besloot ik in eind 2018 om over te stappen van marketing agency owner en consultant naar coach.

Ik help je bij het ontdekken van je eigen flow en hoe je een sterke fundering bouwt voor je bedrijf dat ook echt bij jou past.

Ik gebruik daarvoor Human Design, maar ook mijn ervaring als leerkracht, ondernemer en mijn opleidingen tot coach.

Side note: ik sta erom bekend om met 10 winstgevende ideeën te komen, een natuurlijke flair voor strategie en om heel diep mee te voelen met jou.

Jouw support coaches

Frouke van Loo - Marketing Strateeg

Frouke a.k.a. Frosje is een positiviteitbom alom!

Ze brengt je een bak aan kracht en inspiratie om jouw marketing op orde te krijgen en een succes te maken van jouw business.

Je kunt haar alles vragen als het gaat om je bedrijf, product of dienst op de markt te zetten maar ook over het leven en ondernemen vanuit jouw inner power en positiviteit.

Linde van der Heijden - Zelfliefde Coach & Ademcoach

Linde is onze ice queen. Ze organiseert ijsbadworkshops en traint al jaren met de kou.
 
Als coach brengt ze jou in contact met je eigen wijsheid. Ze gaat je niet vertellen wat het beste voor je werkt, maar kan je wel de juiste vragen stellen waardoor je zelf op dat antwoord komt.
 
Zodat je stappen gaat zetten die écht bij jou passen.

Anja Zerrouk - Manifestatie Expert

Anja is onze manifestatie queen en helpt je bij het manifesteren van je droomleven.

Op een nuchtere en wetenschappelijk onderbouwde manier ontdek je hoe jij het leven veel meer naar je hand kunt zetten zodat je een leven vol overvloed en rijkdom op alle gebieden kunt aantrekken.

Thema’s waar Anja van gaat kwispelen zijn: kwantumfysica, het brein en gewoontegedrag.

Frouke van Overveld - Blij met je Lijf Coach & Eetbuien Expert

Frouke is ‘miss bodypositivity’. Haar missie is om jouw zelfliefde en zelfzorg te vergroten zodat je meer zelfvertrouwen en headspace krijgt om te genieten van je business en van het leven!
 
Frouke werkt met verschillende coachingstechnieken om je te prikkelen de beste vragen te stellen en de meest waardevolle antwoorden te vinden.
 
Waardoor jij jouw bedrijf kunt leiden naar jouw eigen verlangen en op jouw eigen voorwaarden.

Magnetic Leaders Mastermind

97,- excl. btw per maand
 • 2x per maand online mastermind sessie van 2 uur
 • Support via community in Huddle
 • Krachtig netwerk van gelijkgestemde ondernemers
 • Bonus 1: Magnetic Leaders online programma t.w.v. 747,-
 • Bonus 2: Hypnose Audio Training t.w.v. 147,-

We vragen een commitment van minimaal 3 maanden. Deze mastermind is alleen voor ondernemers die serieus zijn over hun bedrijf en die samen willen groeien. Na 3 maanden kun je je lidmaatschap op elk moment opzeggen.

Veelgestelde vragen

De Magnetic Leaders Mastermind is speciaal voor ondernemers zoals coaches, yogadocenten, marketeers, dienstverleners en fotografen die GROTER willen groeien met hun bedrijf.

Jij wilt de leider worden in jouw industrie. Waarover mensen zeggen bij een probleem “Oh dan moet je naar haar toe gaan! Zij is echt de beste om je te helpen!”

Je staat ervoor open om jezelf te ontwikkelen, want je weet dat persoonlijke en zakelijke groei hand in hand gaan. Je neemt de verantwoordelijkheid over je eigen proces en bent gemotiveerd om aan de slag te gaan met de inzichten die je in de mastermind ontvangt. 

Wij geloven heel erg in de kracht van een groep. Bij ons ben je geen nummertje en we houden de mastermindgroepen expres klein zodat er een diepe verbinding ontstaat en je écht gezien en gehoord wordt.

We kijken bij elke mastermind sessie naar je doelstellingen en je huidige situatie zodat er een match is met de groep en je zo goed mogelijk ondersteund wordt.

Super tof dat je bezig bent met jouw ontwikkeling als ondernemer! Je bedrijf kan maar tot zover groeien als waar jij als persoon bent.

Als je een Magnetic Leader bent, bouw je aan een sterk netwerk dat je ondersteunt in de groei van jouw bedrijf. We hebben al veel mooie vriendschappen, samenwerkingen en doorverwijzingen zien ontstaan.

In de Magnetic Leaders Mastermind word je gedragen door een groep gelijkgestemde ondernemers, 2 coaches en 4 support coaches die met je meedenken, je aanmoedigen en je accountable houden op je actiestappen.

Je wordt meegenomen in de high vibe van de groep en houdt elkaar scherp op saboterende gedachtes die je belemmeren om je doelen te bereiken. Alle ondernemers in de mastermind willen het beste uit zichzelf en hun bedrijf halen. Je inspireert en motiveert elkaar om buiten de gebaande paden te denken, uit je comfortzone te stappen en samen groter te groeien.

In onze mastermind heb je toegang tot de kennis, expertise en het netwerk van ons en de andere ondernemers. Je kunt je vraagstukken voorleggen en feedback vragen zodat je sneller door kunt bouwen aan je bedrijf.


De Magnetic Leaders Mastermind is geen one-size-fits-all programma. Wij geloven niet dat er één manier is om een succesvol bedrijf te bouwen en teachen dan ook niet één strategie. Veel van onze coachees komen bij ons na het volgen van andere programma’s waardoor ze helemaal uitgeblust zijn omdat ze een strategie volgen die niet bij hen past.

Wij begeleiden je in het creëren van een strategie die voor JOU werkt zodat de manier waarop jij onderneemt je plezier en energie geeft.

In de mastermind draait het niet alleen om strategie en marketing, maar ook om hypnose en Human Design. Deze unieke combinatie maakt dat je ondersteund wordt in zowel de strategische kant van jouw bedrijf als in jouw persoonlijke groei als ondernemer.

Een succesvolle ondernemersmindset + een kneitergoede marketing strategie die 100% bij je past = 🔥🧲🔥

Anne Neijnens studeerde journalistiek en werkte 10+ jaar als freelance videograaf en communicatie specialist voor o.a. Warner Bros, Maak Jouw Impact, All Ways Healthy, SYS Platform en Internet Succes Gids.

Ze is gecertificeerd hypnose coach en coacht sinds 2017 ondernemers om krachtig en vol vertrouwen te gaan staan voor wie ze zijn en wat ze te bieden hebben. Ze volgde o.a. onderstaande opleidingen en trainingen:

 • Coaching Essentials (Intention – Centrum voor Leiderschap & Coaching)
 • Systemic Healing: Opstellingenwerk en Systemisch Waarnemen (iCoaching)
 • Geavanceerde Regressie en Transformationele Therapie (Hypnotherapie Academie Nederland)
 • Conversationele Hypnose (Hypnotherapie Academie Nederland)
 • Metaforen & Symbolisch Taalgebruik (Hypnotherapie Academie Nederland)
 • Hypnotic Workers (Jason Linett)

Daarnaast heeft Anne verschillende coaching, cursussen en events gevolgd op het gebied van business en mindset. Bijvoorbeeld: Business By Design van James Wedmore, SEO en Copywriting bij SRM en events van Abraham Hicks & Dr. Joe Dispenza.

Stephanie Smolders is een praktische business coach met 13+ jaar ervaring in het opstarten en groeien van haar eigen bedrijven. Daarnaast heeft ze meerdere opleidingen en trainingen gevolgd:

 • Bachelor in Education KHL (Katholieke Hogeschool Leuven)
 • Minor Digital Marketing (University of Southampton)
 • Solution-focused coaching (Universal Coach Institute)
 • Foundational Coach training (UCI)
 • Transformational Coach Training 3.0 (UCI)
 • Mindfulness for wellbeing and peak performance (Monash University)
 • Overcoming Imposter Syndrome (University of Southern Queensland)
Daarnaast volgde Stéphanie meerdere Human Design trainingen en het Millionaire Mindset Seminar van T.Harv. Eker.

Je hebt maandelijks 2x de mogelijkheid om deel te nemen aan een mastermind sessie.

De sessies zijn elke maand op de 2e woensdag en 4e maandag van 10.00 – 12.00 uur.

Als je je aanmeldt voor de mastermind vragen we een commitment van 3 maanden. Je bent niet verplicht om elke sessie mee te doen, maar je uit ervaring weten we dat je het snelste groeit als je elke sessie gebruik maakt van de kennis, ervaring en expertise die er beschikbaar is.

Dat begrijpen we! Investeren in jezelf en je bedrijf kan heel spannend zijn. Wij voelen zelf ook vaak nog spanning als we een investering doen. Voordat we investeren, vragen we onszelf af: wat gaat dit mij opleveren? En dan bedoelen we niet alleen qua geld, maar ook qua shifts, doorbraken en connecties.

Weet dat je alleen al met het maken van de beslissing om mee te doen met de Magnetic Leaders Mastermind een shift maakt. De investering doen, geeft een seintje aan je onderbewustzijn dat je klaar bent om groter te groeien met je bedrijf en jezelf krachtig neer te zetten als leider.

Op dit moment bestaat de groep uit 28 ondernemers. Van beginners tot ondernemers die meerdere bedrijven runnen. Bij het indelen van de mastermindgroepen houden we rekening met de fase van het ondernemerschap waar je in zit en op welk gebied je ondersteuning nodig hebt.

​​De mastermind wordt begeleid door 2 coaches en 4 support coaches. We vinden het heel belangrijk dat jij écht gezien en gehoord wordt en dat je de grootst mogelijke transformatie doormaakt.

Alleen kun je veel, samen kun je veeeel meer! 🚀

Heb je nog een andere vraag? Stuur ons een DM op Instagram via @anneneijnens of @stephanie.smolders of mail naar anne@anneneijnens.nl

Anne Neijnens draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches