Business Mastermind

met Anne & Stéphanie

Business Mastermind start binnenkort weer

Vergroot je zichtbaarheid met authentieke marketing!

 • 3 maanden online traject voor ondernemers
 • 1-op-1 coaching door Hypnose Coach Anne Neijnens en Marketing & Business Coach Stéphanie Smolders
 • Human Design Deep Dive
 • Maandelijkse mastermind sessies
 • Wekelijkse intensieve begeleiding via Slack
 • Kleine en hechte groep van gelijkgestemde ondernemers
Workation Nederland vrouwelijke ondernemers Vrouwenbazen ondernemende vrouwen mastermindgroep vrouwennetwerk

Heb je een visie, maar geen idee hoe dit naar buiten te brengen?

Jij bent ondernemer geworden om twee redenen:
1. Anderen helpen en echt een verschil maken in de wereld
2. Zelf bepalen wat, wanneer en hoe je zaken aanpakt

Maar hoe zorg je op een authentieke manier dat jouw diensten goed zichtbaar worden bij potentiële klanten? Zonder het gevoel te hebben dat je de hele tijd aan het spammen bent of overkomt als een slinkse verkoper...

Doe mee met de Business Mastermind en leer in 3 maanden jouw waarde als ondernemer te vertalen naar een concreet marketing plan dat helemaal past bij wie jij bent en waar jij voor staat!

Herken jij dit?

 • Je hebt al verschillende marketing technieken geprobeerd, maar het kost je veel energie en tijd om alles bij te houden
 • Je vraagt je soms weleens af: Wat heb ik als ondernemer te bieden? Waarom moeten mensen voor mij kiezen?
 • Voor ondernemersadvies kun je niet altijd bij je vriendinnen of familie terecht (ze snappen niet goed waar jij mee bezig bent)
 • Je weet diep van binnen dat je uit je schulp mag kruipen, maar vindt dat ook spannend omdat je dan geen controle meer hebt
 • Je zou wel graag meer van jezelf willen laten zien, maar twijfelt ook hoe persoonlijk je in je marketing moet zijn
 • Je hebt een haat-liefde verhouding met social media en post vaak iets (of juist helemaal niets) omdat je de druk voelt om zichtbaar te moeten zijn

Dit zeggen andere ondernemers

Gedurende het coachingstraject met Anne heb ik in twee maanden mijn bedrijf van niks tot 'klaar voor de start' opgebouwd. De onderwerpen die we bespraken, varieerden van het praktisch vormgeven van mijn onderneming tot dieper onderzoek naar mezelf en mijn doelen. De sessies waren altijd een feestje. Serieus, maar met een vrolijke noot tussendoor. Ik keek er elke keer naar uit om weer met Anne te kunnen overleggen. Tussendoor was ze altijd beschikbaar voor advies en vierde ze behaalde successen met me mee. De coaching heeft me beter naar mezelf als ondernemer laten kijken. Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen en Anne heeft me laten zien op welke manier ik kan denken om zo tot de volgende stap te komen. Hierdoor ben ik twee dagen minder gaan werken in loondienst en verwacht ik over zes maanden fulltime ondernemer te zijn. Dankjewel voor alles, topper!

Stel je voor dat...

 • Je meer zichtbaar wordt en makkelijker potentiële klanten aantrekt op een manier die bij JOU past
 • Je een authentiek marketing plan hebt dat je moeiteloos uit kunt voeren
 • Je makkelijker uit je woorden komt en je verhaal deelt om daar anderen mee te inspireren
 • Je precies weet wat jij wilt in je business i.p.v. doen wat iedereen doet omdat het zo hoort
 • Je precies weet waar je voor staat en dit heel makkelijk uit kan leggen als iemand je vraagt: 'En wat doe jij?'
 • Je jezelf meer durft uit te spreken, bijvoorbeeld op video, in een podcast of op een podium
 • Je omringd en gedragen wordt door een groep business sisters en waardoor je in één klap een nieuw groot netwerk (en misschien wel nieuwe klanten!) erbij hebt
Workation Baarlo coliving vrouwelijke ondernemers ouffenhoff mastermindgroep retreat ondernemen netwerk
Coliving business retreat workation vrouwelijke ondernemers mastermind groep Anne Neijnens

Dit zeggen andere ondernemers

Ik heb een Deep Dive sessie aangevraagd bij Stéphanie, omdat ik voor mezelf voelde dat het tijd werd om een stap verder te gaan in mijn marketing. Ondanks dat ik een aantal mensen ken die als marketingcoach werken, voelde enkel Stéphanie voor mij als 'juist' aan. Ze gaat je niet zomaar iets aanraden om te doen, gewoon omdat het zo wordt aangeraden in de marketingwereld. Stéphanie neemt de tijd om je goed te leren kennen en om samen met jou een strategie uit te werken die bij jou en je missie past. Wat voor mij de meeste indruk heeft nagelaten, is hoeveel ideeën dat er naar boven kwamen en concrete stappen om aan de slag te gaan. En dit na enkel één sessie! Na de sessie voelde ik mij helemaal gemotiveerd, geïnspireerd en klaar om aan de slag te gaan! Ik raad een Deep Dive Session aan iedereen aan die wenst te groeien met zijn/haar bedrijf! (Be prepared: Je wordt aan het werk gezet!)

Wat krijg je?

 • 4x online mastermind sessie van 2,5 uur
  In de maandelijkse mastermind sessie ga je samen met jouw mastermindgroep (max. 6 ondernemers) brainstormen over nieuwe kansen en mogelijkheden voor jouw bedrijf. Je wordt hierin begeleid en gecoacht door Anne & Stéphanie. Tijdens de 'hotseat' krijg je 15 minuten om jouw hulpvraag te bespreken en leer je hoe andere ondernemers hun business runnen. De mastermind is een 2,5 uur lange deep dive (met korte pauzes tussendoor) waarin diepe vragen worden gesteld om tot de essentie te komen van jouw vraagstuk zodat je daarna vol energie, inspiratie en focus verder kunt. De sessie vindt online plaats via Whereby en wordt opgenomen zodat je alle waardevolle tips en informatie nog een maand lang terug kunt kijken.
 • Wekelijkse intensieve begeleiding via Slack
  In Slack heb je wekelijks contact met jouw mastermind sisters en word je begeleid door Anne & Stéphanie. Tussen de sessies door kun je hier al je vragen stellen en behaalde successen delen. Anne & Stéphanie staan voor je klaar, dagen je uit, houden je accountable en geven je soms een liefdevolle schop onder je kont.
 • Mooi netwerk van gelijkgestemde ondernemers
  Je bouwt een sterk netwerk dat je de komende jaren als ondernemer verder gaat helpen. Dat betekent niet alleen veel nieuwe connecties, maar ook samenwerkingen (vaak ook toekomstige klanten!) en mooie vriendschappen.
 • 2x coaching sessie van 60 minuten met Stéphanie Smolders
  In de 1-op-1 coaching sessie ga je werken aan je bedrijf, je marketing, je uitdagingen en je groei. In deze sessie heb je toegang tot alle kennis en ervaring van Stéphanie en ontvang je een flinke portie inspiratie, motivatie en de nodige handvaten om meteen aan de slag te gaan. 
 • 3x hypnose sessie van 90 minuten met Anne Neijnens
  Hypnose is een staat van bewustzijn waarin je helemaal opgaat in je innerlijke wereld. Sommige ondernemers waarmee Anne heeft gewerkt, omschrijven het als een diepe meditatie. Je maakt alles mee wat er wordt gezegd en weet ook na de sessie nog wat er is gebeurd. Met ontspanningstechnieken wordt in hypnose je kritische denken omzeild waardoor je een laag dieper kunt gaan en bij de kern komt van jouw blokkade. Door op dit leven jouw emoties en houding te ontdekken en veranderen ten aanzien van bepaalde situaties en personen uit jouw verleden, reprogrammeer je je onderbewustzijn. Je krijgt nieuwe inzichten over jezelf en de wereld en omdat je zelfbeeld verandert, ben je in staat tot dingen die je nooit van jezelf had verwacht. Dikke doorbraken en shifts gegarandeerd! Elke sessie duurt 75 minuten en vindt online plaats via Whereby.
 • 1x Human Design Deep Dive van 60 minuten met Stéphanie Smolders
  Human Design is een steeds bekender wordend systeem en gaat ervan uit dat ieder mens uniek is en een uniek ontwerp heeft. Jouw Human Design chart wordt gemaakt op basis van je geboortegegevens en bestaat uit informatie uit o.a. de I Ching, Kabbala, chakra's, genetica, biochemie, kwantummechanica, astrologie en antropologie. In de Human Design Deep Dive ontdek je hoe jij marketing kan doen op jouw eigen manier zodat klanten naar jou toe komen. Het laat je zien tot welke energie en kwaliteiten je van nature consistent toegang hebt en hoe jij jouw sterktes kan inzetten in je bedrijf om zo te groeien als ondernemer.

Boek hier jouw plek voor de mastermind

Business Mastermind

3 maanden online traject
997 excl. btw (of € 347,- per maand)
 • 3 maanden begeleiding van Hypnose Coach Anne Neijnens en Marketing & Business Coach Stéphanie Smolders
 • 4x online mastermind sessie van 2,5 uur (incl. opnames)
 • 3x hypnose sessie van 90 minuten met Anne Neijnens
 • 1x Human Design Deep Dive van 60 minuten met Stéphanie Smolders
 • 2x coaching sessie van 60 minuten met Stéphanie Smolders
 • Wekelijkse intensieve begeleiding via Slack
 • Mooi netwerk van gelijkgestemde ondernemers
 • Bonus #1: Hypnose audio's
 • Bonus #2: Jaarlijkse netwerkborrel voor alle coachees
 • Bonus #3: Build-A-Brand online cursus

Extra's

Bonus #1: Hypnose audio's t.w.v. € 27,-

Om je groei te verdiepen ontvang je 4 hypnose audio's die Anne voor je heeft opgenomen. De thema's zijn: de kern van jouw bestaan, innerlijk kind, de beste versie van jezelf & overlevingsmechanismes.

Bonus #2: Jaarlijkse netwerkborrel (onbetaalbaar!)

Elk jaar wordt er een netwerkborrel georganiseerd voor alle coachees. Ontmoet bekende en onbekende ondernemers, breid je netwerk uit en proost op jullie successen.

Bonus #3: Build-A-Brand online cursus t.w.v. € 140,-

Je krijgt toegang tot de nieuwe online cursus Build-A-Brand waarin je je missie en visie sterk uitwerkt en neerzet, inclusief visualisatie en 2 werkboeken.

Jouw coaches

Anne Neijnens Vrouwenbazen podcast workation ondernemende vrouwen ondernemers

Anne Neijnens - Hypnose Coach

Hoi! Ik ben Anne en ik help ondernemende vrouwen die weten dat ze meer kunnen bereiken in hun bedrijf, maar zichzelf laten tegenhouden door hun omgeving en hun eigen blokkades, om een diep vertrouwen in zichzelf te krijgen en hun eigen weg te kiezen.

Ik ben 10 jaar ondernemer en sinds 2017 begeleid ik ondernemers in 1-op-1 coaching, mastermind groepen en business retreats. Ik maak hierbij gebruik van krachtige technieken die werken op onbewust niveau (daar waar belemmerende patronen en overtuigingen vastzitten) zoals hypnose, systeemopstellingen & NLP.

Zelf heb ik jarenlang last gehad van angst- en paniekaanvallen en weet ik hoe vermoeiend het is om steeds tegen een onzichtbare muur aan te blijven lopen. Ik ken de stress en zorgen die gepaard gaan met het ondernemerschap. De frustratie dat je weet dat je zoveel in je hebt, maar dat je dat niet helemaal kunt grijpen waardoor het er niet uitkomt. De teleurstelling dat je nu niet op een punt bent in je leven waar je graag had willen zijn. I feel you!

Het is mijn grootste missie om jou te helpen jouw identiteit te shiften en onbewuste patronen & blokkades te doorbreken zodat je je niet meer laat belemmeren door al die stemmetjes in je hoofd en wat anderen van je vinden. Niet meer ondernemen ‘zoals het hoort’, maar echt gaan staan voor de sterke onafhankelijke vrouw die je bent en het doen op jouw manier 🙂

Lees meer >

Stéphanie Smolders - Marketing & Business Coach

Hoi! Ik ben Stephanie en ik ben een online business en marketing mentor voor gedreven ondernemers die hun activiteiten willen starten/opschalen met een sterke foundation en gepersonaliseerd marketing plan.

Ik ben sinds mijn 18e ondernemer en heb de afgelopen 4 jaar als marketingmanager en strategist gewerkt op het gebied van social media. Ik heb ook een social media marketing bureau opgericht met mijn partner (Peter) en samen hebben we 200+ ondernemers geholpen met de online aanwezigheid van hun bedrijven.

In de loop der jaren heb ik mijn vaardigheden op het gebied van social media marketing, content creatie, runnen van een online bedrijf, branding en online marketing verbeterd. Ik merkte steeds meer hoe een copy/paste strategie NIET werkte in de huidige maatschappij. Daarom ben ik me gaan focussen op het begeleiden van ondernemers die een sterke missie hebben en die naar buiten willen brengen op een unieke en authentieke manier.

Ik help je bij het ontdekken van je eigen flow en hoe je een sterke fundering bouwt voor je bedrijf. Ik ben als het ware je biz-bestie in goede en slechte tijden. Daarnaast krijg je toegang tot mijn kennis van marketing en help ik je bij het opzetten van een marketing strategie die ECHT voor JOU werkt.

Lees meer >

Hypnose Coaching met Anne Neijnens

Om maar meteen even met de deur in huis te vallen: hypnose is NIET doen alsof je een kip bent. Je verliest geen controle en doet geen dingen die je niet wilt.

Hypnose is een staat van bewustzijn waarin je heel gefocust bent en opgaat in je innerlijke wereld. Ken je dat, dat als je auto rijdt je opeens een deel van de rit bent vergeten omdat je je zo concentreert op de weg? Of dat je zo in een film of boek zit dat je het niet hoort als iemand iets tegen je zegt? Of dat je lekker creatief bezig bent en de tijd voorbij vliegt? Dát is hypnose. Je bent dus al heel vaak in hypnose geweest 😉

 

Hypnose wordt gebruikt om te werken op onderbewust niveau, daar waar belemmerende patronen en overtuigingen zitten. Met ontspanningstechnieken wordt je kritische geest omzeild waardoor je een laag dieper kunt gaan en bij de kern komt van jouw blokkade. Door op dit level jouw emoties en houding te ontdekken en veranderen ten aanzien van bepaalde situaties en personen uit jouw verleden, reprogrammeer je je onderbewustzijn. En dat betekent dikke doorbraken en shifts!

Sommige ondernemers waarmee Anne heeft gewerkt omschrijven hypnose als een meditatie maar dan dieper. Je maakt alles mee wat er wordt gezegd en weet ook na de sessie nog wat er is gebeurd. Als je in hypnose bent, ben je meer vatbaar voor suggesties (ideeën die ik als coach jou meegeef). Er zijn dus hypnotiseurs die iemand doen laten geloven dat ze een kip zijn, maar Anne gebruikt het juist om je onderbewuste jouw innerlijke kracht te laten voelen zodat je dat op een diep level integreert en meteen de effecten ervan in je leven ziet. Door hypnose coaching krijg je nieuwe inzichten over jezelf en de wereld. En omdat jouw perspectief verandert, verandert je zelfbeeld waardoor je tot die dingen in staat bent die je van tevoren nooit van jezelf had verwacht.

In de coaching sessies maakt Anne niet alleen gebruik van hypnose, maar ook van systeemopstellingen. In systemisch werk draait alles om het nemen van jouw plek in je systeem. Dit kan bijvoorbeeld jouw systeem van herkomst zijn (familie) of je huidige systeem (gezin), maar ook je bedrijf is een systeem. Onbewuste patronen en overtuigingen hebben vaak hun oorsprong in de systemen waarin we zijn opgegroeid en verweven zich in onze huidige systemen waar we deel van uitmaken. Door verstrikkingen in jouw systemen op te lossen, kan het weer lekker gaan stromen en ontstaat er rust en balans.

Een hypnose coaching sessie duurt 75 minuten en vindt online plaats via Whereby. Waarom online? Thuis ben je het meest vertrouwd en omdat je op een plek bent waar je je fijn voelt, kun je je beter ontspannen. Hoe meer je ontspant, hoe dieper je in hypnose raakt. Hoe dieper je gaat, hoe groter de transformatie. Daarnaast ben je geen tijd kwijt met reizen, kun je zelf de temperatuur en geur bepalen van de ruimte waarin je zit en vind je het misschien wel minder spannend om niet recht tegenover iemand te zitten die je in hypnose brengt.

In de business mastermind ontvang je 3 hypnose sessies om blokkades op het gebied van zichtbaarheid weg te nemen en je zelfvertrouwen te boosten. Stel je eens voor waar je over 12 weken kunt staan!

Human Design Deep Dive met Stéphanie Smolders

Wil je graag weten wie jij bent, of zou het niet prettig zijn als je een gebruiksaanwijzing kreeg voor jezelf? Wil je keuzes maken die echt bij jou horen? Als je wilt weten hoe jij marketing kan doen op je eigen manier dan geeft Human Design je die inzichten. Het laat je zien tot welke energie en kwaliteiten je van nature consistent toegang hebt en welke niet. Hoe jij jouw sterktes kan inzetten in je bedrijf en je marketing om zo te groeien als ondernemer. Human Design is een steeds bekender wordend systeem en gaat ervan uit dat ieder mens uniek is en een uniek ontwerp heeft.

Jouw Human Design chart wordt gemaakt op basis van je geboortegegevens en bestaat uit informatie uit o.a. de I Ching, Kabbala, chakra’s, genetica, biochemie, kwantummechanica, astrologie en antropologie. Via een speciaal computerprogramma wordt een berekening gemaakt en krijgen we jouw design te zien. Door naar de berekening te kijken krijg je een goed inzicht in je kwaliteiten en valkuilen en hoe je daar voordeel uit kunt halen in het dagelijks leven.

Aan de hand van je design gaan we samen kijken naar hoe jij je bedrijf zo kan inrichten dat het je energie geeft, meer klanten oplevert en dat jij flow ervaart in elk aspect. We kijken samen hoe jij je marketing strategie zo kan opzetten dat het stroomt en makkelijk is. Klanten die naar jou toekomen? JA zeker! 

Boek hier jouw plek voor de mastermind

Business Mastermind

3 maanden online traject
997 excl. btw (of € 347,- per maand)
 • 3 maanden begeleiding van Hypnose Coach Anne Neijnens en Marketing & Business Coach Stéphanie Smolders
 • 4x online mastermind sessie van 2,5 uur (incl. opnames)
 • 3x hypnose sessie van 90 minuten met Anne Neijnens
 • 1x Human Design Deep Dive van 60 minuten met Stéphanie Smolders
 • 2x coaching sessie van 60 minuten met Stéphanie Smolders
 • Wekelijkse intensieve begeleiding via Slack
 • Mooi netwerk van gelijkgestemde ondernemers
 • Bonus #1: Hypnose audio's
 • Bonus #2: Jaarlijkse netwerkborrel voor alle coachees
 • Bonus #3: Build-A-Brand online cursus

Dit zeggen andere ondernemers

Anne weet tijdens de coaching op een liefdevolle manier tot je onderbewustzijn te komen en blokkades te verzachten of zelfs weg te nemen. Na een hypnose sessie kan je dan ook bijna niet anders dan je onderneming anders benaderen - iets wat ik persoonlijk heb mogen meemaken! Ik sta nu meer in mijn kracht en kan vanuit daar actie ondernemen. Als je bereid bent om samen met je onderneming te groeien dan raad ik deze vorm van ondernemerscoaching zeker aan. De meeste belemmeringen in het runnen van je bedrijf liggen bij jezelf en dit is dé manier om deze bij de kern liefdevol aan te pakken. Anne is een kei, ster, koningin, bazin in haar vak en bij haar zijn je persoonlijke groei en die van je bedrijf in goede, liefdevolle handen.
Workation Vrouwenbazen Anne Neijnens vrouwelijke ondernemers ondernemersweek mastermind coliving netwerken

Op de hoogte blijven van nieuwe retreats & mastermind programma's?

Laat je e-mailadres achter en we sturen je een mailtje zodra we nieuws voor je hebben!

Cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Hieronder kan je aangeven welke andere soorten cookies je wilt accepteren.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen

Meld je aan voor de wachtlijst van
Business Mastermind!

Voor de mastermind geldt een aanmeldprocedure. In het kennismakingsgesprek bespreken we waar je nu staat en wat de mastermindgroep voor jou kan betekenen in het realiseren van jouw doelen.