DIT IS ANNE

“Love life to the fullest”

ANNE NEIJNENS

Levensgenieter, creatieve geest, boekenwurm, kleine vrouw met een groot hart, nieuwsgierig aagje, wereldreiziger.

In de zomer van 2013 nam ik het besluit dat mijn leven zou veranderen. De jaren daarvoor waren jaren van vermoeidheid, angsten en financiële zorgen. Mijn eerste onderneming mislukte en ik wist niet hoe nu verder. Ik besloot het roer om te gooien. Op deze manier wil ik niet meer verder, we gaan het helemaal anders doen!

Ik begon met het veranderen van mijn voedingspatroon. Van de een op de andere dag at ik geen suiker, koemelk en gluten meer. Ik kreeg er ontzettend veel energie voor terug en gebruikte deze kracht om me persoonlijk verder te ontwikkelen. Ik zocht uit waar ik nou écht gelukkig van werd. Waar droom ik van? Wie en wat vind ik belangrijk? Hoe kan ik alles uit het leven halen wat erin zit?

Begin 2015 startte ik het theemerk Tea Makery en leverde ik binnen een jaar aan meer dan 15 bedrijven mijn zelfbedachte biologische theemixen. Maar mijn boodschap was groter dan mijn product en dus besloot ik te focussen op dat waarvoor ik hier op aarde ben.

Ik reisde naar de kern van mijn ziel en ontdekte dat mijn waarde zit in het empoweren van anderen. Dat alle struggles die ik de afgelopen jaren heb meegemaakt op het gebied van gezondheid, zelfliefde en mindset juist mijn kracht zijn. Ik houd van positiviteit, persoonlijke ontwikkeling en avontuur. In 2017 besloot ik mijn grote droom waar te maken: de wereld ontdekken en online ondernemen. Ik zei mijn vaste baan in loondienst op en bouwde binnen een jaar het bedrijf dat ik zo graag wilde. Ik geloof in kansen en weet uit eigen ervaring dat ALLES mogelijk is.

Contact? Stuur me een e-mail op info@anneneijnens.nl

Copyright © 2018
Anne Neijnens, Tuinstraat 47-11, 5038 DA Tilburg
KvK: 63194155 | BTW: NL199916974B02
info@anneneijnens.nl
Algemene voorwaarden