Hoi! Ik ben Anne

Jouw innerlijke reisleider & levenscoach

Toen ik 10 jaar geleden begon met ondernemen, deed ik alles in mijn eentje. Ik dacht dat dat hoorde en dat je heel hard (en vooral alleen) moest werken om als ondernemer geld te verdienen.

Ja, ik kende wel wat netwerkborrels, maar daar zaten geen creatieve jonge ondernemers bij zoals ik. Alleen maar oude knarren in pak die zich bezig hielden met saaie dingen, zoals boekhouden en websites bouwen – vond ik toen.

Het gevolg: ik thuis achter m’n computer aan het ploeteren om m’n business draaiende te houden en klanten te vinden…

Zonder mensen waar ik mee kon sparren, zonder de expertise van anderen en het allerergste: zonder groot netwerk!

Met als volgend gevolg: weinig goed betalende klanten, financiële stress, paniekaanvallen en uiteindelijk overspannen.

Dit was niet hoe ik me het leven van een 25-jarige had voorgesteld!

Ik maakte de grote beslissing om met alles te stoppen waar ik niet gelukkig van werd, inclusief mijn toenmalige bedrijf.

In die tijd voelde ik me weinig begrepen door mijn omgeving. De rest leefde in mijn ogen als makke schapen hun leven, op de automatische piloot en gedreven door angst. Ik daarentegen was bezig met persoonlijke ontwikkeling en was opnieuw aan het ontdekken wie ik werkelijk was.

Ik miste een groep gelijkgestemden en dacht echt dat ik de enige was die wilde groeien en meer uit het leven wilde halen.

Tot ik in 2015 een reeks inspiratiesessies organiseerde voor lokale ondernemers en de opkomst veel groter was dan ik had verwacht. Hé er waren nog veel meer mensen zoals ik!

Anne Neijnens Vrouwenbazen podcast workation ondernemende vrouwen ondernemers

In de jaren die volgden, ontvouwde zich wat ik écht leuk vind om te doen: ondernemende vrouwen begeleiden op hun innerlijke reis zodat zij weer helemaal in contact staan met zichzelf en de mooie persoon die zij zijn volledig zien en omarmen.

Want zonder vrede en vreugde in jezelf kun je ook geen vredig en vreugdevol leven (en bedrijf) creëren.

Eind 2017 zegde ik mijn baan in loondienst op en startte ik mijn eigen coachingspraktijk.

Inmiddels heb ik al vele mooie ondernemende vrouwen mogen begeleiden in mijn 1-op-1 trajecten & retraites om stappen te zetten die zij zelf nooit hadden verwacht dat ze ooit zouden zetten.

Want lieve jij die dit nu leest:
Jij bent goed genoeg
Jij mag er zijn
Jij mag gezien worden
Jij mag doen wat je ten diepste voelt dat je wilt doen

En je hoeft het niet allemaal alleen te doen.

We doen het samen <3

Benieuwd naar mijn hele ondernemersverhaal?

Beluister hier de podcast waarin ik word geïnterviewd over de stappen die ik de afgelopen 10 jaar heb gezet als ondernemer.