Privacy- en cookieverklaring

Ik zorg ervoor dat jouw gegevens privé blijven. Ze worden niet verkocht en blijven van jou. In deze privacy- en cookieverklaring kun je lezen welke gegevens ik verwerk, waarom ik dat doe, wie er toegang heeft tot jouw gegevens en wat je rechten zijn.  

Wie is verantwoordelijk voor je gegevens?  

Anne Neijnens is de verantwoordelijke voor de gegevensverwerking van website bezoekers en (potentiële) klanten.   

Je kunt mij zo bereiken:  

Mailen: anne@anneneijnens.nl 

Stuur een brief: Tuinstraat 47-11, 5038 DA in Tilburg 

Tot slot nog een paar lange nummers: 

Kvk: 63194155 
BTW: NL002197131B23 

Waarom heb ik gegevens van je nodig? 

  • Ik gebruik jouw gegevens om een overeenkomst aan te kunnen gaan met je en deze ook naar behoren te kunnen uitvoeren. Het is voor ons allebei belangrijk om te kijken of we een match zijn. Daarom verwerk ik jouw gegevens om een Doorbraak Gesprek met je te kunnen voeren via Zoom of een ander platform voor beeldbellen. Ik vraag om gegevens zoals jouw NAW-gegevens, bedrijfsnaam, e-mail, telefoonnummer, functie, gegevens die je achterlaat in een persoonlijk bericht, bank- en betaalgegevens en overige gegevens om de overeenkomst te kunnen uitvoeren en afhandelen.  

Wettelijke grondslag: het aangaan en uitvoeren van de overeenkomst. 

  • Wanneer je mijn contactformulier invult of op een andere manier contact opneemt, dien je jouw naam, e-mailadres, telefoonnummer (optioneel) en een persoonlijk bericht achter te laten, zodat ik kan reageren op jouw (aan)vraag.  

Wettelijke grondslag: Neem je contact op met het doel om een overeenkomst aan te gaan? Dan worden deze gegevens verwerkt onder de grondslag overeenkomst. In alle andere gevallen worden jouw gegevens verzameld op basis van jouw toestemming.  

  • Aan bestaande klanten verstuur ik marketingberichten (uiteraard is het recht van verzet geboden). Om jou op de hoogte te houden van alle gave dingen die er spelen in mijn bedrijf, verstuur ik zo nu en dan een nieuwsbrief. Geef jij toestemming om mijn nieuwsbrief in jouw mailbox te ontvangen? Dan verwerk ik jouw naam en e-mailadres om de nieuwsbrief te kunnen sturen. Je kan je op elk moment afmelden hiervoor: de nieuwsbrief bevat altijd een afmeldlink.  

Wettelijke grondslag: gerechtvaardigd commercieel belang en toestemming. 

  • Ik wil graag bekijken op welke manier mijn website wordt gebruikt. Daarom plaats ik cookies, zodat ik jouw gedrag kan analyseren of volgen. Via sommige cookies worden persoonsgegevens, zoals jouw IP-adres, verwerkt. Meer hierover kun je verderop lezen in deze verklaring. 

Wettelijke grondslag: gerechtvaardigd commercieel belang en toestemming. 

  • Op deze website deel ik graag ervaringen van tevreden klanten. Met jouw toestemming deel ik jouw foto, functie, naam en bericht op mijn website. Stuur me even een e-mail als je deze toestemming wilt intrekken.  

Wettelijke grondslag: toestemming. 

  • Voor het plaatsen en afhandelen van bestellingen vraag ik je om een aantal gegevens achter te laten. Anders kan ik de bestelling helaas niet verwerken.  

Wettelijke grondslag: het aangaan en uitvoeren van de overeenkomst. 

  • De mastermind sessies die gegeven worden via Zoom, worden opgenomen zodat ze achteraf door de deelnemers kunnen worden teruggekeken. Zorg ervoor dat je geen gevoelige berichten verstrekt tijdens de sessies. De opnames blijven twee maanden beschikbaar en worden hierna verwijderd. Bekijk hier de privacyverklaring van Zoom.    

Wettelijke grondslag: gerechtvaardigd belang. 

Hoe zit het met links naar andere websites? 

Op deze website staan een aantal links en (social media) buttons die je doorsturen naar een andere website. Als je op zo’n link of button klikt, word je doorverwezen naar die website en kunnen er cookies worden geplaatst door deze derde partij. Lees daarom goed de privacyverklaringen door van deze websites, voordat je op een link klikt.  

Wie kan er nog meer bij jouw gegevens?  

Ik geef je gegevens in principe alleen door aan derden als dit echt belangrijk is voor de dienstverlening. Soms kan ik jouw gegevens doorgeven omdat jij hiervoor jouw toestemming hebt verleend, of omdat ik een gerechtvaardigd (commercieel) belang heb. Het zal waarschijnlijk nooit voorkomen, maar het kan tot slot gebeuren dat ik jouw gegevens moet delen met overheidsinstanties.  

Ik kan jouw gegevens delen met deze partijen:    

  • IT-leveranciers en dienstverleners  
  • Notion 
  • Toggl 
  • Moneybird  
  • MailBlue 
  • Dropbox 
  • Slack 
  • Calendly 
  • Zoom 
  • Kartra
  • Huddle 
  • Trello 
  • Cookie leveranciers  
  • Mailservers  
  • Betaalproviders 

Natuurlijk heb ik duidelijke afspraken gemaakt met deze partijen, zodat jouw gegevens echt goed beveiligd zijn. 

Waar worden jouw gegevens opgeslagen?  

Jouw gegevens kunnen buiten Europa worden opgeslagen. Ik maak namelijk gebruik van verschillende (software) tools die data opslaan buiten de Europese Economische Ruimte. Natuurlijk zorg ik ervoor dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van jouw persoonsgegevens. Een modelovereenkomst met aanvullende waarborgen bijvoorbeeld.  

Hoe lang worden jouw gegevens bewaard?  

Ik verwijder jouw persoonsgegevens of anonimiseer ze wanneer ze niet langer noodzakelijk zijn. Wees je ervan bewust dat ik persoonsgegevens langer kan bewaren op grond van de wet. Voor een aantal in deze privacy- en cookieverklaring genoemde doeleinden heb ik een bewaartermijn vastgesteld:  

  • Ik ben wettelijk verplicht om administratieve gegevens voor een periode van 7 jaar te bewaren (de fiscale bewaartermijn). 
  • Na afmelding van de nieuwsbrief worden jouw gegevens direct verwijderd. 
  • Neem je contact met mij op? Dan worden jouw gegevens bewaard tot het moment dat jouw vraag helemaal is beantwoord door mij of jij tevreden bent met mijn reactie op jouw verzoek.  
  • De bewaartermijnen die voor cookies gelden kun je verderop in deze verklaring vinden.  

Hoe worden jouw gegevens beveiligd?  

Jouw persoonsgegevens zijn veilig. Ik maak gebruik van een beveiligde verbinding op deze website (SSL/TLS). Daarnaast verzamel ik niet meer gegevens dan noodzakelijk. Elk kwartaal bekijk ik of de door mij genomen beveiligingsmaatregelen nog voldoen. 

Wat zijn jouw rechten?  

Jij blijft de baas over jouw gegevens. Als je persoonsgegevens aan mij hebt verstrekt, kan je een verzoek toesturen om deze gegevens gratis in te zien, te wijzigen, een kopie te ontvangen, te verwijderen en het gebruik te beperken. Heb je toestemming gegeven voor de verwerking van jouw gegevens? Dan kan je dit op elk moment intrekken. Verderop kan je lezen hoe je jouw toestemming voor het plaatsen van bepaalde soorten cookies kan wijzigen. Je kunt trouwens ook altijd bezwaar maken tegen het gebruik van je gegevens voor marketingdoeleinden.  

Wil je gebruik maken van jouw rechten? Dat kan! Stuur dan een e-mail naar anne@anneneijnens.nl of vul het contactformulier op de website in.  

Heb je vragen of klachten?  

Voor vragen of klachten over de verwerking van jouw gegevens kun je contact opnemen (zie de contactgegevens bovenaan deze verklaring). Met een klacht kun je ook aankloppen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Lees hier hoe je dat precies doet.  

Hoe zit het met cookies? 

Vrijwel alle websites plaatsen cookies. Zo ook de mijne! Helaas zijn het geen glutenvrije speculaasjes of stroopwafelsmaar kleine tekstbestandjes die bij het eerste bezoek aan deze website worden opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. Met cookies bedoel ik trouwens ook soortgelijke technieken, zoals pixels en scripts.  

Wanneer je deze website voor het eerst bezoekt, kan je zelf aangeven wat ik van je mag analyseren of volgen. Ik plaats daarnaast cookies zonder jouw toestemming, omdat deze echt noodzakelijk zijn voor een goed gebruik van de website.  

Met Google Analytics houd ik bij hoe je deze website gebruikt. Deze service wordt aangeboden door het Amerikaanse bedrijf Google en hiermee worden cookies geplaatst. Hiermee worden onder andere jouw IP-adres, het aantal gebruikers en sessies, locatiegegevens, informatie over je apparaat, browser en sessieduur verzameld. Google Analytics cookies worden maximaal 2 jaar op jouw apparaten bewaard. Wil je meer weten over Google Analytics en de cookies die deze service plaatst? Klik dan hier. Wil je liever niet dat Google Analytics jouw gegevens gebruikt? Maak dan gebruik van de opt-out regeling door hier te klikken.   

Op deze website kun je podcasts beluisteren via het platform SoundCloud (dit is embedded content). SoundCloud plaatst (third party) cookies. Bekijk vooral ook even de cookieverklaring van SoundCloud.  

Via YouTube (embedded content) plaats ik een aantal filmpjes op mijn website. Wees je ervan bewust dat YouTube veel (third party) cookies plaatst, om jouw gedrag te analyseren en volgen. De cookie GPS registreert een uniek ID op mobiele apparaten om tracking mogelijk te maken op basis van geografische GPS-locatie. Deze cookie is een sessie cookie. De cookie YSC registreert een unieke ID om statistieken bij te houden m.b.t. de video’s van YouTube die de gebruiker heeft gezien en is een sessie cookie. De cookie VISITOR_INFO1_LIVE probeert de bandbreedte van gebruikers te schatten op pagina’s met geïntegreerde YouTube video’s en verloopt na 179 dagen. De cookies yt-remote-cast-installed, yt-remote-connected-devices, yt-remote-device-id, yt-remote-fast-check-period, yt-remote-session-app en yt-remote-session-name bewaren de voorkeuren van de videospeler van de gebruiker met embedded YouTube video’s. Sommige cookies zijn sessie cookies, andere persistent.

Lees hier het privacybeleid van Google (YouTube is namelijk onderdeel van Google).  

Met jouw toestemming wordt een Facebook pixel geplaatst. De pixel gebruik ik voor remarketingdoeleinden, zodat advertenties kunnen worden weergeven op basis van jouw interesses (je krijgt daarom gepersonaliseerde advertenties op Facebook te zien) en ik mijn advertenties kan analyseren. Via de pixel worden klantendoelgroepen gecreëerd. Via deze link kan je advertenties en adverteerders die je niet wilt zien op Facebook, verbergen. Tegen elke vorm van profilering kan je bezwaar maken.  

Hoe verwijder je cookies?  

Je kan cookies zelf uitschakelen en verwijderen. Houd er dan wel rekening mee dat deze en andere websites niet meer optimaal werken. Raadpleeg de handleiding van jouw browser om cookies uit te schakelen. Wil je graag een stappenplan volgen om cookies te verwijderen? Klik dan hier.   

Kan deze verklaring gewijzigd worden? 

Deze privacy- en cookieverklaring kan van tijd tot tijd gewijzigd worden en is voor het laatst gewijzigd op 24 september 2021. Op mijn website staat altijd de meest actuele versie.

Anne Neijnens draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches